Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за кърмене, които се споделят във форума?
Какво представлява компресията при кърмене?
Какво представлява рефлуксът при кърмене и как да се намали повръщането при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за кърмене, които се споделят във форума?
-
Какво представлява компресията при кърмене?
-
Какво представлява рефлуксът при кърмене и как да се намали повръщането при бебета?
Рефлуксът при кърмене е често срещано състояние, което обикновено се подобрява до 6-месечна възраст. За намаляване на повръщането при бебета може да се поддържа изправено по време на хранене, главата му да се повдигне по време на сън и да се използва техника за компресия за стимулиране на потока кърма и улесняване на сученето.
-
Какви са някои методи за поддържане на интереса на бебето към кърменето?
-
Как можем да определим колко трябва да яде едно бебе на хранене?
, ама и тия дето искат пък не го намират...Та въобще някой дава ли? 
Опитах се да дам линк, но го приема като рекламен спам...мога на лични да пробвам или на скайп 
Отидохме в МД към полунощ, прегледаха ме, бях само с 3 см разкритие и не много чести контракции. Направиха ми клизмата (която не беше така ужасна, както си я представях). Качиха ме в предродилна и ме сложиха да легна и да поспя. Док каза че раждането няма да е скоро. За съжаление не успях да спя особено, контракциите се бяха усилили и ме събуждаха през 5 мин, със силна болка. По някое време сутринта ме прегледаха и бях с 5 см разкритие, доста по-болезнени контракции. По-късно реших да стана да се разхождам, поне да не ме боли толкова
2 пъти като фонтанче и после по малко още 3 пъти
През цялото време търси да суче,ама сега чакам да минат поне 3 часа ,че предния път меше минало само час и половина и пак повърна! Стоим с биба на ръце сега! я дайте идея от какво може да е? Иначе не е неспокойна, няма Т 

не му е удобна, измислих една нова, подобна на нея, но аз съм легнала почти върху него,и гърдата ми пада отгоре му. Та от цялото дърпане на тази гърда, днес с радост и облекчение установих,че вече не ме боли.съвсем малко на моменти, но не и като вчера. след сучене ми става по-лека, не и мека, но това може би зависи от формата. Та се убеждавам,че бебето е най-добрата помпа. незнам защо така ме боля вчера, но днес съм доста по-добре,благодарение на бебчо