90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 556
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро

оживях след водния  Mr. Green снощи си легнах доста рано, към 4ч се събудих с ужасно главоболие и пих един парацетамол, сутринта съм малко по-добре пък и мушнах 3 кивита, сега допивам кафенцето.
от плодовия и водния общо имам -1.5кг
Резултат от първи цикъл:
          начало:      първи цикъл
кг         76                   71,5
ханш    112                 108,5
бедро    68                   64

аз съм доволна и продължавам упорито напред  Mr. Green

Скарайте ми се за да не правя повече така  Embarassed

Скарвам ти се  Mr. Green
Деничка, не си го слагай този банан, четенето също трябва да върви. Пък и изглеждаш страхотно, важното е и че се чувстваш добре  Hug
Цвети26 случват се и такива неща като да пропуснеш обяда, важното е да не е системно
mozila, не мисля че ти е много яденето (аз си хапвам цяло бутче), само киселото зеле не прекалявай че има много сол  Peace
Тя, супер ти е резултата до сега, ще взема и аз да я направя тази питка, всички толкова я хвалят  :hug
Poli Moli, гевреците и аз ги уважавам много, ако намеря даже вземам варени че май нямат яйца и мляко  Hug
She R супер резултат и при теб  Hug

хубав и режимен ден   bouquet

# 451
Дени, супер си  Hug

Вчера мама ми се накара, че съм окльощавяла.. за съжаление само над кръста ..
На дупе и баджаци нещо мерките зациклиха  Confused
Ама пък сега яко падат килца  Crazy

# 452
  • Варна
Абе аз нещо май бъркам концептуално.  Rolling Eyes Пак съм+ 400 гр 3 дни след водния.  Rolling Eyes
Пия вода и чай по 3 л на ден, че и више.
Имам 3 яденета на ден. ( с мноооооооого малки и редки изключение от по една мандарина сл. обяд) Rolling Eyes
Не прегрешавам със забранени храни, освен проблемът да ми е в големината на порциите  Rolling Eyes.
Имам доста кила да свалям и си мислех, че в началото ще падат по-здраво.  Rolling Eyes
Ето ми вчерашното и днешното меню, зада се изкажете относно количествата, които поглъщам:
вчера:
З - 2 ябълки, кафе
О- китайски ориз без яйца една купа може би 300 гр. една трета от кутията беше и 1/2 краставица
В - ориз около 150-200 г., 3 гъби на микровеле и салата 1/2 домат и 1/2 краставица
днес:
З - 1 портокал ( може би ще метна и още един), кафе
О - 2 варени геврека
В- 2 филии ръжен хляб с лютеница, може би вафла и 3 парченца шоколад

Замисляла ли си да си направиш изследвания? Аз преди две години след поредния опит да отслабна по схема от диетолог като свалих само 1кг за 1 месец, а уж трябваше да са между 3 и 4 кг, реших да си направя изследвания. Оказа се, че инсулина ми е страшно висок, а той трупа килограми. Та продължих с балансираната диета, но ендокриноложката ми изписа Метфогама 500 - най-слабата (подобно е на Метформин) и за първия месец  като продължих със същата диета свалих почти 5кг.
Изследването на инсулина е около 18лв, а това за глюкоза май към 3-4лв. Ако инсулина на гладно ти е към високата граница, а захарта е нормална, значи проблема е от там.
Друга възможност е някакъв дисбаланс на щитовидната жлеза. Ако имаш 50-60лв излишни добре е да отидеш на ендокринолог да ти пусне правилните изследвания.

А сега за моята дилема - понеже е студено не мога сутрин да бягам и трябва да ходя на фитнес, но няма фитнес, който да отваря 6.30... та избора е 2 пъти в седмицата да вечерям към 21ч или да не спортувам и да си остана само с йогата в събота сутрин и малко упражнения вкъщи newsm78
Не знам какво да правя - с тичането на пътека и степера резултатите определено са по-добри

denichka1990 Страхотен резултат! Браво!

# 453
Nymphetamin за страха от връщане на килограмите и аз го имам, защото знам какво направих със себе си предния път Rolling Eyes
Клише що да си съгрешила с киндер шоколада-че той си е въглехидрат..е стига да не си изяла цялото пакетче де Wink
bibi тези китайски оризи са мнооооого солени, поне според мен, може да задържаш вода или пък много момичета споделяха, че след воден зациклят. Дано започнеш да сваляш скоро, че много демотивиращо така  bouquet
А Деничка ти си толкова чаровна, дори и с 8 кг отгоре. Супер си дано си запазиш кг.
Аз съм вече -3 кг за първите 9 дни. Днес съм на варива и приготвих бобец на семейството и мен.
Моя мъж снощи се претегли и каза - "ами да, минус 2 кг съм пак от твоята" диета" само докато обирам остатъците" Joy

# 454
 Здравейте, denichka1990 страхотен резултат и изглеждаш чудесно  Hug smile3525
 А днес съм на въглехидрати, до момента съм на 1 портокал, още се чудя на обяд и вечеря какво да бъде, прословутата содена питка ли да си направя  newsm78 или имам солетки да си г хапна тях Rolling Eyes
Да се похваля, че вече съм - 9кг от началото на диетата  newsm68 newsm44 newsm44 , като се има в предвид, че и аз съм имала прегрешения  Embarassed  Confused , но не се предавайте, давайте смелонопред и си спазвайте, закуската, водата и часовете, и накрая ще сте доволни от себе си newsm10
Лек и много минусооооооооооооов ден   bouquet

# 455
  • София
спазвайте, закуската, водата и часовете, и накрая ще сте доволни от себе си newsm10

какво се има в предвид часовете - да не се консумира храна след 20:00 и преди 12 ли ?

# 456
  • София
Мерси са отговорите. Оризът е китайски -да, но си го поръчах специално без яйца и сол и си беше наистина безсолен. Ще го заменя с нещо друго.
Дриим, преди месец личната ме набара както си бях отишла на консултация с бебето и ми пусна кръвна захар, холестерол, липиден профил HDL, LDL  и всчко ми беше о.к. Инсулин не съм изследвала, ама мога да пусна един, макар че аз принципно имам ниска кръвна захар (не зная имат ли връзка с инсулина Rolling Eyes). Тъпото е, че мога само в събота, щото няма кой да гледа бебето, а с него не ми се ходи по таквиз институции. Rolling Eyes
Аз нещо не сколасвам с времето за фитнес и плуване тия дни и правя упражнения в къщи - 30-40 коремни преси, гири за ръцете и малко от каланетиката за копитата. Гледам да не ползвам автомОбила.  Grinning
  bouquet Мацки,страхотни резултати - браво !  bouquet

# 457
Здравейте момичета и много минуси, не че ги нямате.
Деничка браво, нана77 ти си върха и голям стимул.
Ако имате време споделяйте  как продължавате след диетата, защото там май има много неизвестни. Ще чакаме да излезе втората част на книгата, но ако е като първата не знам колко ще ни е полезна. От вас разбирам много повече.
Отчет за днес: 3 - кафе + 1 ябълка, О - омлет от 2 яйца с гъби и две печени чушки, В - яйца с праз за мен и мъжа.  Аз съм водна на 07.02.  Има ли някой с мен? Това е първия воден и малко ме плаши

# 458
  хоп , след вчерашния плодов ден съм -1 кг , което много ме радва ! Общо до момента 3,300кг. да осем дни  bowuu

# 459
Нана страхотна воля и постоянство! Впечатляващи резултати и пълна промяна на мисленето относно храната   bouquet
Не съм се отчитала два-три дни, но съм си напълно режимна. Кантарчето и вие ме стимулирате все така да не прегрешавам. Днес протеини:
З-2кивита
О-топчета от яхния  Wink
В-пак същото.
Вода и чай през целия ден, до откат Grinning
Прекрасен ден на всички!   bouquet

# 460
Момичета здравейте  bouquet Имам нужда от подкрепата ви Praynigнапоследък много се отпуснах Embarassedзаприличах на прасе не мога да се понасям.Всеки ден си казвам от утре ще се стегна и като че ли колкото повече виждам,че дебелея,толкова повече ям.Започвам с вас,надявам се да се подкрепяме,че явно сама аз няма да се справя.Правила съм диетата преди и бях много доволна,но като съм си лакома не успях да си задържа кг. А сега като се сетя,че идва лято,а на мен дрехите не ми стават ми идва да се #2gunfire

# 461
  • Ямбол
Dream, ти на 25.01 ли почна диетата?

# 462
спазвайте, закуската, водата и часовете, и накрая ще сте доволни от себе си newsm10

какво се има в предвид часовете - да не се консумира храна след 20:00 и преди 12 ли ?
След белтъчна храна да минат 4 часа, след варива и въглехидрати да са минали 3 часа, след плодове да минат 2 часа до следващо ядене.
Закуската е задължителна. Ако не можеш да хапваш плод, то пийни един фреш. Сухарите са ти казали за въглехидратен. Следобяд, ако вече чак примираш си хапни плод. При мен това беше съвсем в началото.. 2 дни примерно.  Peace Свиква се доста бързо. Успех!   bouquet

# 463
Здравейте на всички!

Деничка, супер изглеждаш!Браво за резултата!Не виждам какво повече искаш да сваляш!  bouquet

След вчера съм 400гр минус.Доволна съм!

Давам рецептата за сладкиша!Рецептата е на Фукла от кулинарния форум.

Продукти:
1 пак. масло, 1 пак. чаени бисквити, 5-6 ябълки, 4 яйца, 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. брашно, канела.

В тава се разтопява маслото и върху него се нареждат бисквитите. Отгоре са разпределят ябълките, обелени и нарязани на кубчета. Поръсва се с канела.
От яйцата, захарта и брашното се забърква тесто, което се изсипва върху ябълките и се разпределя равномерно. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Няма да го слагам в рецептите, за да не ми се кара Жани. Wink

Днес започнах с фреш от портокал и целия ден ще го карам на това.Ай уил сървайв! Joy

# 464
mmmshushy80, браво за резултата!  bouquet  Ако не греша, ти си бивша дюканка... та, искам да те питам от кой режим си по-доволна? По-скоро вярно ли е, че при Дюкан се топят повече мазнини, за сметка на вода, мускули и т.н.? За мен определено Дюкан е много труден за спазване и не бих издържала със сигурност. Peace

Norival, разбирам те напълно, допускала съм същите грешки. Това с почването от утре, от понеделник и т.н. ми е до болка познато. Има много време до лятото и ако стартираш сега, гарантирам ти, че ще отслабнеш и ще се чувстваш прекрасно и доволна от себе си. Режимът ни е много приятен за спазване (ти го знаеш това) и неусетно дните си минават без глад, нерви и напрежение. Така че, с теб сме, имаш подкрепата ни напълно...давай смело! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт