Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява клизмата и как се извършва?
Какво представлява бялото течение по време на бременност и дали е нормално?
Какво представлява изследването за резус фактор и какво означава положителният резултат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява клизмата и как се извършва?
-
Какво представлява бялото течение по време на бременност и дали е нормално?
Бялото течение по време на бременност е често срещано явление, известно като левкорея. Това е естествено увеличаване на вагиналния секрет, причинено от хормонални промени през този период. Въпреки че обикновено е нормално, важно е да се консултирате с лекар, ако имате притеснения или ако течението се промени по цвят или мирис.
-
Какво представлява изследването за резус фактор и какво означава положителният резултат?
Изследването за резус фактор се извършва, за да се установи дали бременната жена има отрицателен или положителен резус фактор. Положителен резултат означава, че бременната жена има положителен резус фактор и може да се нуждае от специално лечение, особено ако бебето е с отрицателен резус фактор, за да се предотвратят проблеми със съвместимостта на кръвта.
-
Какво представлява токсоплазмозата и какви са изследванията за нея?
-
Какви са препоръките за провеждане на изследвания за токсоплазмоза и какво означава положителен резултат?

Бях казала на доки,но тя ми отвърна,че е нормално. Поне намаля малко
, но като вляза в болницата за 3 дни ( за болничния) бягам на обяд до нас да се къпя и айде обратно
Последния път бяха в ремонт и ми се размина, да видим сега се пада петък,събота и неделя, дано ме пуснат в петък или събота сутрин 

Тези нормални ли са?