Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е рецептата за хляб с грис?
Какви са препоръките за използване на машина за хляб с хоризонтална поставка?
Как да отстраните проблеми с машина за хляб, която издава странни шумове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е рецептата за хляб с грис?
-
Какви са препоръките за използване на машина за хляб с хоризонтална поставка?
-
Как да отстраните проблеми с машина за хляб, която издава странни шумове?
-
Каква е рецептата за черен хляб?
-
Какви са препоръките за закупуване на машина за хляб?
и включих пак да меси. Е добре го замеси тоя пьт. Е, след 2-3 часа пак ще си говорим
Разбрах, ще имамам предвид, благодаря ! Аз и друго питане имам, ама ще го оставя за някой друг пьт, че не е належащо, пьк да не ставам нахална... на вас приятно и успешно печене !!!!!!!
Всъщност, ръженото брашно е по-тежко и иска малко повече следене и въртене около него. Затова след попарването, добавям бялото брашно малко по малко и ако се наложи, слагам веднъж-два пъти по една лъжица вода по време на месенето, за да стане хубава топка като показаната в блога.
Вчера ми беше пьрвия опит за козунак по рецептата на max-mama.Стана хубав,но много тестян,особено в средата...чудя се кьде см обьркала...дали при втасването нещо?Аз вместо в пекарната,го оставих да втасва вьв фурната на около 50 градуса 2 пьти за около 50 мин...Сьщо и вьобще не ми замирица на козунак като го пекох.Ще сьм благодарна ако ме насочите