Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 391
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
 PeaceСамо искам да ви кажа да не се лъжете по "супер изгодната" оферта на караджа турс-направих коментар и в сайта им,първия ми публикуваха,но с всеки следващ,с който се опитах да се аргументирам и то с конкретнои оферти,не ми ги публикуват  Twisted Evil-писах им,че не пиша така "да се заяждам за спорта'а ме дразни това че заблуждават и изнудват хората по този начин,но публикацията ми  Naughty

http://www.deals.bg/plovdiv/#comments   и като гледам,че има закупени 29 ваучера  ooooh!-дано поне са от София хората,та да си струва поне отчасти.

Дори на пръв прочит по офертите в нета има къде къде по-изгодни -с по 2 нощувки и без хиляди допълнителни заплащания от по 60-70 лв и евро освен входните такси от по 2-5 евро. ooooh!

# 706
Да кажа и аз за Караджъ. Взела съм си уикенд в Истанбул. Много хитро са го измислили с екскурзиите на място. В най-добрия случай са двойно вдигнати цените им. Sad Голяма промоция, няма що! Пак ще си дадеш същите пари дори първоначално да са само 99лв.
За справка цените на допълнителните посещения погледнах в Бохемия (пътували сме с тях и сме доволни) и като сметнах при тях екскурзия на редовна цена + всичко допълнително ми излезе същото. Не се съмнявам, че ще си прекараме чудесно и няма да съжалявам, но се чувствам измамена донякъде.

# 707
Да кажа и аз за Караджъ. Взела съм си уикенд в Истанбул. Много хитро са го измислили с екскурзиите на място. В най-добрия случай са двойно вдигнати цените им. Sad Голяма промоция, няма що! Пак ще си дадеш същите пари дори първоначално да са само 99лв.
За справка цените на допълнителните посещения погледнах в Бохемия (пътували сме с тях и сме доволни) и като сметнах при тях екскурзия на редовна цена + всичко допълнително ми излезе същото. Не се съмнявам, че ще си прекараме чудесно и няма да съжалявам, но се чувствам измамена донякъде.

Истанбул трябва да се посети. С промоция и без промоция цените за входните такси на Караджъ турс са такива. Отделно, че не са реални.
Миналата година бях с тях в Турция, но по обектите си ходихме компанията, а не с екскурзовод. До принцовите остри ни искаха около 15 лири на човек, а ние сами си хванахме ферибота и цената беше 3 лири.
Входните такси за обекти - дали си с Караджъ или отидеш сам в музея - са едни и същи. Разликата е, че с Караджъ имаш екскурзовод на БГ език, който е 7 лири или 7 евро, не помня.

# 708
Въобще не говоря за входните такси те са ясни и тях не ги оспорвам. Обаче входна такса 20лири + 15 евро за екскурзовод ми идва вече множко. Как може на други места посещението да е 10лв + вход, а в случая 15 евро + вход. Чак пък 3 пъти по-качествени услуги и удобства да предлагат.
Иначе аз съм ходила вече там и знам, че е хубаво, за да се връщам.Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 15:55 от bebo4ko

# 709
И аз им писах, но ми отрязаха коментара. Не върви голяма такава голяма фирма да си прави толкова евтин ПР... НЯМА екскурзия с две нощувки до Метеора, която да струва 220лв и посещението до манастирите да се заплаща отделно. Взеха ни хептен за канарчета...

# 710
  • София
anbibian , мерси за коментара!   bouquet Честита бременност! Лека и безпроблемна!  Hug

# 711
имам още два ваучера, а разбрах че съм бременна и сега не знам какво да правя
да ходя ли, вредно ли е или просто няма да има ефект?
Аз бях в подобна ситуация - почнах процедури и разбрах, че съм бременна. На мен ми казаха, че няма смисъл да продължавам. Не е опасно за бебето, но хормоните са разбъркани и няма да има ефект или ще е временнен.
Препоръчват да отида няколко месеца след като приключа с кърменето  Confused

# 712
Аз съм взела един ваучер за СПА-то в Димят /Варна - водолейската оферта в Задружно - масаж със суха флотация, скоро ще ходя и ще видим, ако остана доволна, ще пиша или въобще, де. Някой вече да е бил???

# 713
  • Пловдив
А от Belize доволни ли сте от фото епилацията, както и от отношението?  Thinking
аз съм доволна от Белиз по принцип и сега като отидох с ваучер нямаше промяна в отношението
аз обаче имам следния проблем - направих първа процедура фотоепилация под мишници и имам още два ваучера, а разбрах че съм бременна и сега не знам какво да правя
да ходя ли, вредно ли е или просто няма да има ефект?
те са общо 20 лв ваучерите не е голяма загуба, но ако е безвредно за бебето бих си ги довършила дори резултата да не е много сигурен
какво мислите?
superrossy как си избираш сам филчето като вътре са десетина човека още  Thinking

Аз не бих рискувала... При козметичката където ходя да ме светкат- казаха никакви такива при бременност....

# 714
  • София
И моите отказват фото при бременност.

# 715
Здравейте,

Някоя мама дали си е закупила ваучер за тази оферта http://grabo.bg/deal/map/0g7zsn
Много ме привлича, но ако някой има лични впечатления от салона, ще се радвам да сподели.  newsm47

И мен ме изкушава тази оферта  Grinning  Ще съм благодарна за отзиви ако някой е посещавал този център  Peace

# 716
  • София
 Момичета, аз да се похваля от салон Магнифико. Днес правих една фотоепилация (интим). Всичко мина перфектно. Усещаше се леко парване или по-скоро нещо като боцване, но то е  повече от търпимо  Mr. Green . Много съм доволна от отношението на момичетата там. Определено не се отнесоха с мен като към поредният "ваучер". Много приятни и любезни, доста си поприказвахме.

# 717
Ето още един сайт за пазаруване - www.vauchera.com/

# 718
Да споделя моя опит с тези сайтове:

Фитвайб от Боевски - ужасно обслужване на рецепционистките - нелюбезни, особено някои, бъркат часове, "забравят" да ти дадат ключ от съблекалнята, говорят с колежки или се взират в някакви неща, вместо да ти обърнат внимание, връткат се. Ужасна история... Самата тренировка не включва кардио, както би трябвало, треньорите са готини.

Театър "Големите" в боулинг "Галакси" - театърът беше горе-долу забавен, но имаше прекалено много публика, трябваше да сядаме по 4 човека на сепаре (за двама).

Ши лак от "мола" в Студентски град - доволна съм от маникюристката като обслужване, и от качеството.

Общо взето май избиват доста на качество за тези ниски цени. Не че съм очаквала друго  Rolling Eyes

# 719
  • София
Здравейте,

Някоя мама дали си е закупила ваучер за тази оферта http://grabo.bg/deal/map/0g7zsn
Много ме привлича, но ако някой има лични впечатления от салона, ще се радвам да сподели.  newsm47

И мен ме изкушава тази оферта  Grinning  Ще съм благодарна за отзиви ако някой е посещавал този център  Peace
Със сина ми бяхме за такава процедура при д-р Лечев. Хигиената и обслужването бяха на ниво. Зъболекарят е млад (в началото помислих, че е асистент-студент) и добре организиран, хареса ми как работи. Сега синът ми иска при него да ходи за пломби, влезе му под кожата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт