Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 494
  • 516
  •   1
Отговори
# 495
Момичета,

и през месец март 2012 г. доц. Атанас Щерев ще извършва прегледи на пациенти с репродуктивни и гинекологични проблеми в Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев" Русе . Датите, за които можете да се запишете за преглед, са 22.03 следобед и 23.03 предиобед.

Записването става по познатите ви начини: по телефон, чрез мейл или на място в Медицинския център.

# 496
  • Русе
Ей момичета, къде се изгубихте? Темата ни много изпаднала назад, та реших да я побутна малко напред.

# 497
момичета тази седмица в събота някои ще доиде ли в сладкарница неделя  в 16 часа аз ще отида ако някои доиде доиде ще ви чакам

# 498
  • Русе
Аз съм навита за срещата, ще дойда.

# 499
ОК, аз ще дойда!  Peace

# 500
  • Русе
plam 721, можеш ли да се върнеш на поста за срещата и да го одебелиш като шрифт и в червено да е нещо, че да може да се забелязва

# 501
  • Ruse
Хей момичета и аз ще се постарая да дойда до 3 часа съм на работа и след това ще се опитам да дойда

# 502
  • Русе
plam 721, защо не дойде на срещата???

# 503
  • Варна
Здравейте и от мен мили дами.Интересува ме защо не си преместим деня за среща в Неделя.Мислех отдавна да го предложа,защото не мога да идвам в Събота с тази моя работа.Помислете си и ми кажете.

# 504
  • Русе
stefanqshka , нека другите момичета кажат, че моята никак не е сигурна до кога и как ще мога да излизам. Корема вече тежи доста и според зависи от състоянието ми, ако позволява ща идвам на срещите.

# 505
  • Ruse
Утре 31.03.2012 16 часа сладкарница неделя..Аз и o4akvane ще бъдем там ако някой иска нека да дойде

# 506
ей момичета какво става с вас загубихте се от всякъде няма вече желаещи да се виждаме Embarassed весели празници на всички  bouquet

# 507
Здравейте момичета, Честито Възкресение Христово! На всички желая хубави и радостни празнични дни! Здраве и щастие на семействата и много радостни и щастливи събития в живота на всички ни! Заслужаваме ги и нека да има още хубави вести и групата ни да расте откъм нови бебета и успели момичета! Май доста добре се справяме за изтеклата година!
Може от сега да да помислим за среща другата събота или неделя.

# 508
честито рождество христово на всички момичета нека този светъл празник донесе още бебета и дано да има среща другата седмица

# 509
опс аз малко съм объркала възкресението с рождеството  Embarassedно моля да бъда извинена много съм станала разсеяна в последно време ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт