Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 500
  • 516
  •   1
Отговори
# 45
 newsm03 Чудя се,в събота ще има ли сбирка?!Никой не пише дали уговорката остава същата newsm12

# 46
Ами да, разбира се, че ще има!

Аз предлагам следното: да се разберем принципно, че сбирка ще има

всяка събота от 14,30 ч в кафене Фиоре на втория етаж на Мега Мол.

Ако някой иска да предложи друго кафене, където да има място да съберем 2 маси и да ни е комфортно - да казва на срещата. Иначе остава горната уговорка.

# 47
Здравей Маргаритка, чудесно е това което правиш. Тази събота и аз ще се присъединя към вашата сбирка. На момичетата в процедура само EFP и  stork-boy stork-girl
А на другите търпение и най-очаквания и изненадващ подарък от Господ за Велигден easter newsm10

# 48
Радвам се, че сме все повече. Много са приятни и полезни тези срещи.

# 49
Хоп-а-аааааааааа! Какво виждаме тук? Повишена писателска активност? Добреееееееееееее!  Grinning
За редовните писателки и посетителки ще има бонуси!

# 50
Здравейте на всички! Искам да кажа едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ  на Маргаритка за това което прави! Възхитих се на тази жена с момически дух, която след успешната "битка" не е обърна гръб на нас все още борещите се да прегърнем нашите слънчица. Маргаритка, тази вечер ти ме измъкна от апатията в която бях изпаднала и ме мотивира да застана отново на старт-финалната права. Понякога само една дума, една усмивка е достатъчна за ново начало увенчано с успех (newsm17). Никога не съм си и помисляла дори, че един приятелски разговор с непознат, може да помогне на психиката. Тази вечер се убедих в това. С нетърпение очаквам следващата събота. Прекрасни сте момичета!!! Two Hearts

# 51
o4akvane, благодаря ти за сърдечните думи!  bowuu  bouquet

Точно това е смисълът на нашето съботно кафе - да се подкрепяме, да обменяме информация очи в очи, да си даваме кураж и разбира се - да се шегуваме и да подхранваме доброто си настроение и позитивизма!
Относно това, че не съм загърбила идеята - ами то е същото, което си говорихме вчера за лекарите: намериш ли твоя лекар, вие заработвате в тандем и твоят успех е и негов успех. Та така, аз съм ненаситна  Grinning и искам да изживявам отново и отново успеха, с всяка една жена!  Hug

# 52
  • Русе
Мерси Мариетке, че ни събра и ни подкрепяш. Аз вярвам, че всички ние ще успеем.  Hug

# 53
И аз вярвам!

# 54

Щъркелче, днес бяхме с Мария и аз й казах, че според мен ти последният път беше още по-позитивна и вече спокойна. За мен ти вече си бременна!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 55
Много ти благодаря за това заключение. Достави ми удоволствие и ме зарадва. Дано е така. Изпълнила ме е положителна енергия, но не зная дали е добре или не е. Не мога сега да обясня какво имам предвид, защото е много дълго. Надявам се на срещата в събота да споделя тези мисли и да си кажете и вашето мнение.  Hug на всички.

# 56
Здравейте момичета,аз този месец няма да стартирам с инвитрото за съжаления планът пропадна.Днес на прегледа д-р Персенска ми посъветва да пусна нови имунологични и да ме проследи и направи биопсия-незнам защо но според нея а й като забележка от д-р Стаменов лигавицата ми била прекалено дебела (15мм. на 18 ден от цикъла) и трябвало да се види защо е така.Съмняват се че неуспехът на предното инвитро се дължи на дебелата лигавица,а аз си мислих че да имаш дебела лигавица е добре???
Мола ви ако някоя знае нещо по този въпрос да сподели,че аз вече съвсем се обърках!

# 57
Деси, дето има една българска поговорка: "Много хубаво не е на хубаво". Говоря за дебелата лигавица.
Да, наистина по-чести са проблемите при тънка лигавица. Но лигавицата освен дебелина има и структура. За съжаление не знам точно как се определя тя, но съм чувала на прегледите ми лекарката да диктува освен мм и буквите M, L... Това всъщност показва в какъв стадий на развитие се намира лигавицата. За да настъпи имплантация е необходимо лигавицата да е "разрехавена", за да може ембрионът да навлезе в нея лесно. Ако е плътна ембрионът не може да пробие целостта й.

Това е моето семпло и непрофесионално, но мисля все пак правилно обяснение.

# 58
Изпълнила ме е положителна енергия, но не зная дали е добре или не е. Не мога сега да обясня какво имам предвид, защото е много дълго. Надявам се на срещата в събота да споделя тези мисли и да си кажете и вашето мнение.  Hug на всички.

Щъркелче, не е необходимо да обясняваш сега, ние знаем какво имаш предвид, но пък в събота ще си поговорим за това!  Heart Eyes  bouquet

# 59
Честита Баба Марта на българите, румънците и молдовците!

Общи условия

Активация на акаунт