ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 773
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен днес!
Пропуснах да честитя и на Малкото- Мими синчето- Честито мамче!Честото и на validobДа ви растат здрави и много щастливи дечицата!!
Кампех,ако не се чувстваш добре,или те притеснява това подуване,отивай пак да те прегледат!В крайна сметка тов аим е работата! Все пак имаш още доста до термин поне 3 седмици,за къде си се забързала незнам Laughing, но важното е всичко да е наред. Hug Нещо пак има промени в сайта и немога да изчета всички постове,само при мен ли е проблема? Rolling Eyes

# 571
Totoni Проблема е че ако пак отида, пак ще чакам 4 или 5 часа и докато дойде доктора отока ще е поспаднал и пак ще ме питат защо съм отишла  #Cussing out
От друга страна, освен подуването имам менструални болки от вчера.Ту идват ту отшумяват.От време на време леко срязване в корема.
Майка ми каза че това е признак за наличие на родова дейност ,но може да спре или да се усили и да започне раждането...
А за бързането...аз винаги си бързам за всичко...много съм припряна...чак се дразня на себе си понякога ooooh!

# 572
: Нещо пак има промени в сайта и немога да изчета всички постове,само при мен ли е проблема? Rolling Eyes

И аз забелязах промени! И са махнати някои опции и не съм доволна! #Cussing out

# 573
  • Русе/Germany
Гледам mimi_jobnoto е тук, а аз си мислех че вече ще получим вести за теб. Hug

Какви промени има newsm78 аз нищо не виждам.

# 574
Честито на майката на Булка Марулка. Много красива торта!

А какво стана с анилеви със 7-те см разкритие? Роди ли, разказа ли? Тия дни с конюнктивита не съм чела форум и ви изпуснах.

# 575

А какво стана с анилеви със 7-те см разкритие? Роди ли, разказа ли? Тия дни с конюнктивита не съм чела форум и ви изпуснах.
[/quote]

цитирам смс предадено от  Стани-87

"ехо, аз съм готова! МАТЕЙ  3 800кг - 52см нормално раждане, 1 шеф - без болка - да живее арниката
мама АНИЛЕВИ"

п.п извинетеме, но нещо не се справям с копирането, сори.

# 576
Благодаря за бързия отговор! Да е жив и здрав малкият Матей на мама анилеви!

# 577
Привет и от нас!

Честити бебчета на всички, които вече са родили! Да са ви здравички, усмихнати и щастливи, кактое и вие покрай тях!!! Целувам ви!!! И моля да ме извините, че ме ви изреждам всеки по отделно , но вече ми е невъзможно.

Стискам палци На Пчеличката и всички, които се приготвят да раждат!!!! Всичко ще е наред!!! Никакви притеснения!

Хей- я, май ти е време!!! Палчета!

Честито на мамите на Булка Марулка и На

Диамантче, трябват три лепенки - На мене поне толковахи ми смениха( но болницата ги осигурява).

За секцио добре е да имате минерална вода в малките спортни шишенца, шоколад за деня На раздвижването. Обезболяващи - не знам - 1 ят ден бях с епидурална, вторият ден търпях, а след това е все по- добре. Не мога да кажа, че не боли, одобено третият път понякога ми се струваше ужасно, но това е само миг. Вече съм във форма, днес излизах На разходка и се чувствам добре!!!!

Елиза е много сладка и мъжете в къщи много и се радват, но много бързо заспива докато я кърмя и суче понякога по 40-50 минути.

Хайде, до скоро! Целувам ви силно!!!

Лори, направо си е синдром На скорошното раждане, палчета!!!

# 578
Snejinka86 spoko ne si edinstvena i nashiq sterilizator ne vliza v mikrovulnovata i nakraq se qdosah i otidoh i si kupih na Joycare elektricheski sterilizator s funkciq za gotvene na para razmrazqvane i zatoplqne na shisheta .

# 579
Привет и от мен! Върнах се от преглед и тонове.
Тоновете са перфектни. Разкритие никакво, шийката не е мръднала от последния път, а от снощи съм с доста подготвителни контракции. Добрата новина е, че главичката на бебето е слязла вече много ниско. Доки каза, че ще ме изчака до термин и ако тръгна да пренасям ще ме предизвика (а на мен хич не ми се иска).  Confused Не знам вече какво да правя, да забързам малко процеса. До термин ми остават 10 дни.
Честито бебче и на validob! Да е живо и здраво и много да те радва!    bouquet

# 580
Честити бебчета на всички, да растат живи , здрави и щастливи. newsm51 smile3525
Аз тези дни съм яхнала метлата за това не пиша , чета ви но нищо не запомням  Embarassed Май ме е хванала пред родилна депресия, ако има такова нещо.

# 581
Мале, като гледам на балкона са само родили мами. Hug
Хепи,качи някоя снимчица.
Честито на мамите на марулка и лолитка,да са им живи и здрави.
Снежи пак изкара як аватар.
djona ,Стани до кога ще стиска,хайде вече. Hug
То като гледам и тони и лоли и хей я и и и и .....

# 582
Хепи мама, благодаря! Hug

И аз си взех този стерилизатор на Джой кер (доста по-ефтин е от останалите с тези функции) и се надявам да ми върши работа! Иначе ми беше дала приятелка такъв за микровълнова , но и друг път съм казвала, че не смятам да го ползвам заради микровълновата.

# 583
Da i az si mislq che ot edna strana po dobre stana che sterilizatora za mikrovulnova ne pasva i bez tova e vredno , pone tova da i spestq na bebka .

# 584
desitacheva , Стани днес ми се обади да взимам багажа и да тръгвам за тях, за да гледам каката.
Доктора е казал да ходи всеки ден на тонове и ако до понеделник не роди ще я вкарват за предизвикване.
Лошото е, че аз като отида в тях там няма нет, така,че ще чакате смс от вестителка.

Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт