ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 872
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Кловър, ние с баща ми писахме по 4 кв.м. банята и коридора, а апартамнета 64 кв. м. общо    Hug

# 211
  • Варна, морето, сините вълни...
Аз не че съм я попълвала но мама на око ги писа, ей сега ще тръгвам да меря  Whistling

# 212
Момичета,трети ден вече няколко пъти ми цапа едно бледо-жълто и се чудя дали ми пада тапата или си е течение newsm78.Задължително ли тапата трябва да има кървави нишки?Не ми е ясно,защото първия път направо ми изтекоха водите.

# 213
  • Mostly in my mind
я да ви питам аз, вас питат ли ви постоянно "хайде бе, не роди ли вече?" . и как реагирате? аз много се нервя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мдааа, след ежедневните проверки по телефона това е следващия въпрос...Идват ми наум всякакви цветущи отговори  #2gunfire
Оф и аз така...даже вече не смея да вляза във facebook че веднага почват да ми пи6ат дали сам родила, все едно няма да разберат като се случи #2gunfire #Cussing out

хаха, и ти ли? аз съм се дала във фейса извън линия.

а за квардартурата - аз на око. сакън да не тръгна да меря. айде да не издребняваме  Mr. Green

# 214
Добър ден мацки.
Честито бебенце на мама Зина
Иве,много стиснати палчета за утре  Hug
Лори,аз въобще не се справих с помпата първия път,много лесно ми беше да се изцеждам на кърпа.Даже още не съм я сложила в багажа,но кърпи има Laughing.Те и без това ще дават на бебчо АМ.  newsm78
Нещо ми се губят булка марулка и пчеличката. newsm78
Браво на Лорис,все така да наддава грамчета.

clover_d,аз ги смятах на око,изкарах ги 12кв.м.И какво ги интересува колко ми е коридора,нали имат обща квадратура на апартамента и броя на стаите.Големи въпроси,още малко ще питат и колко ми е голяма ..... Embarassed

# 215
Добър ден мацки.
Честито бебенце на мама Зина
Иве,много стиснати палчета за утре  Hug
Лори,аз въобще не се справих с помпата първия път,много лесно ми беше да се изцеждам на кърпа.Даже още не съм я сложила в багажа,но кърпи има Laughing.Те и без това ще дават на бебчо АМ.  newsm78
Нещо ми се губят булка марулка и пчеличката. newsm78
Браво на Лорис,все така да наддава грамчета.

clover_d,аз ги смятах на око,изкарах ги 12кв.м.И какво ги интересува колко ми е коридора,нали имат обща квадратура на апартамента и броя на стаите.Големи въпроси,още малко ще питат и колко ми е голяма ..... Embarassed
Joy

# 216
И ние сме с колики от вчера. Давам еспумизан, чай от копър и Бебезан, ама май ще търся нещо хомеопатично и аз. Иначе не се цедя-имам толкова кофти спомени от цеденето предният път,че сега съм се зарекла никакво цедене-само кърмене и за сега се справяме добре. Ще видим накрая на месеца колко ще е наддала. Все имам чувството,че суче много малко като време (около 15-20 минути) и после заспива. А кърма имам със сигурност-виждам как излиза от устата и, дори се дави от едната гърда.
Стискам палци на всички, на които им предстои раждането Praynig

# 217
Честито бебенце на мам Зина!Да расте здраво и щастливо дете!
Благодаря ви за отговорите отностно болките в срамната кост! HugМен досега тазовите все ме боляха,ама сега вече и тази стана прекалено Mr. Green Дано малкия да слиза в малкия таз,че вече му е време,няма за кога още да се скатава. Тая нощ беше кошмарна за мен- такива киселини,такива болки,схващания,просто не се издържа вече и нали вие знаете как е, та да се оплача на вас Blush
По повод тормоза със стандартния въпрос- колкото по-близо до термин-толкова по-зле,незнам защо хората си мислят,че точно на датата на термина трябва да се роди,а недай си Боже да преносваме ... Joy Нестига,дето ни е толкова тежко и чакаме момента с нетърпение, а и такъв тормоз да ни прилагат.... Е, аз не мога да се оплача,защото мен никой не смее да ме пита,но мъжО редовно го проверяват- какво ставало???
Надявам се скоро да има някакво разджижване с това моето бебе,защото ще си хвана багажчето и отивам в болницата докато не се роди ще си стоя там да го чакам Joy
Хайде хубав ден на вас! като гледам май пак има някакво затишие пред буря май,всички ли раждатееее, освен вече родилите,разбира се Blush???

# 218
Охооо,хепи е тук Hug.Слагам бързо кафето и чакам поредната вълнуваща история.

Избяга. Crazy

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 16:56 от desitacheva

# 219
Охо, да не би да сте си вкъщи вече , Хепи мама? Ще видим ли малката красавица?
Между другото, ако някой реши да ми пряати новата парола, ще съм много благодарна  Hug

Cucuchka, влажността на въздуха в стаята трябва да е между 40 и 60%, затова по добре си купи влагомер. Ние имаме комбиниран - мери и температура, влажност, атм. налягане , че и часовник има дори. С една дума пълно обслужване  Mr. Green

Аз изпратих мъжете на разходка и се скапах от чистене, сега релакс пред компа, нещо много се изморих....

# 220
  • Варна, морето, сините вълни...
Абе Лолитка и аз във скайп съм инкогнито, но във фейса се чудех дали може  newsm78 Сега ще пробвам  Hug

# 221
Абе Лолитка и аз във скайп съм инкогнито, но във фейса се чудех дали може  newsm78 Сега ще пробвам  Hug
Може   Peace

# 222
Аз съм си тук, но днес ми беше на гости братовчедка ми с племенника. Събудиха ме в 10 ч. и след 15 мин. бяха у нас, тъй че нямах възможност да се включа.
Сега чакам на скайпа две приятелки да се "сбогуваме" и така.... Mr. Green

За малко да забравя:

Честит бебешор на мама Зина! Да ѝ е жив и здрав и да мине и тя да се похвали!   bouquet

Аз си досъбирам багателки за болницата, нещо хич не ми се седи там, ама ... мир да има! Доколкото разбрах там има нет, тъй че няма да се отървете от мен толкова лесно!  Mr. Green Ще влача лаптопа, пък ако няма нет ще си го връща мъжо.
Да ви кажа така съм си развълнувала, че нощес сънувах, че сме се събрали момичетата от форума на кафе, ама не си спомням кои бяхме точно... newsm78 Явно не съм осъзнавала колко близки ви чувствам. Не си сънувам бебето, а сънувам вас!  Hug Не че има нещо лошо, напротив...
Изпращам ви мноооооого прегръдки! По - късно може пак да досаждам!  Wink

# 223
  • У дома... някъде
Мъжа ми днес като беше навън с детето са го скъсали да го питат да не би да съм родила. Crossing Arms Crossing ArmsПиснало му да обяснява,че това дете е и негово и е нормално събота и неделя да го извежда сам,а аз да си почивам. Close
Квадратурата на преброяването съм я писала едно към кесим...... Joy
И аз съм с отекли крака,а след спане съм и с отекли ръце и лице  Outta Joint

# 224
  • Полски Тръмбеш
4ЕСТИТА РАДОСТ НА ЗИНА     bouquet
ОГНЕНА,  Hug съжалявам мила 4е е минало с такива трудности,но важното е 4е сте си  добре двете с малката, другото се забравя  Hug а наистина този  доктор е за разстрел  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ние днес направихме една голяма разходка  Crazy 2 4аса и нещо  Crazy мн добре ни се отрази..., но мен нещо взе да ме цепи главата  ooooh! дали някои ме уро4аса  Rolling Eyes мих си о4ите със светена вода...но още не ме отпуска...те вси4ки мн радостни като ни видяха 4е ве4е сме навън... как добре съм изглеждала...не ми ли4ало 4е съм била бременна...
пал4ета за вси4ки които имат нужда  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт