Майка и дете под физически и психически тормоз

• 25 802
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Алексче, това е много сложен психологичен проблем. Уверявам те, че никой не обича да бъде унижаван и бит.
Опасявам се, че Петя е финансово зависима, че я заплашва, че ще й вземе детето и т.н. и т.н.

Виктория, остави детето в момента.

# 46
  • София
Притеснява ме следното: Подавам сигнал - това е лесно. Отиват служителите и виждат едно нахранено, облечено дете, което е на топло. Майка, баща и дядо и баба, които ще отричат за тормоза. (убедена съм на 100 % за жалост). Баща, който ще каже, че осигурява финанси майката да е близо до детето. Единственото по-ненормално е, че детето не може да говори, но пък има деца, които трудно проговарят. Наивно е да се мисли, че той би й посегнал пред длъжностни лица. Служителите решават, че средата е здравословна и си тръгват.

Вероятно точно това ще се случи. Социалните работници от ОДЗ не могат да предприемат нищо без доказателства. Майката очевидно няма да свидетелства.

За ада след това няма какво да се притесняваш, той повод да я набие ще си намери със или без проверка от социален работник.

Звънни в Анимус, ако имат такава практика, биха ти дали конкретни насоки.

# 47
Алексче, това е много сложен психологичен проблем. Уверявам те, че никой не обича да бъде унижаван и бит.
Опасявам се, че Петя е финансово зависима, че я заплашва, че ще й вземе детето и т.н. и т.н.

Виктория, остави детето в момента.

Да, това е много сложен психологически проблем. Именно затова, ако жертвата сама не пожелае да приеме помощ, е много трудно, да не кажа невъзможно, да се помогне.

# 48
Алексче, тя иска спокойствие и сигурност, че ще е с детето си. Тя е сама. Не е малоумна, нито идиотка. Случва се и на високообразовани жени.

# 49
Е, ти явно я познаваш.

# 50
"стокхолмски синдром" потърси. И ме игнорирай, ако не приемаш мнението ми. Всичко добро.

# 51
Моля ви, не се карайте!  Peace

Всяко ваше мнение ми е от полза!

# 52
Виктория, ако те е страх потърси помощ. И аз бих се страхувала, особено след заплахата.
Няма какво повече да допълня.
Надявам се на успешен край.

# 53
Не можах да прочета целия ти пост, виктория.  Полиция, АЗД, съд! Помогни на жената.   

Пп. прочетох целия ти пост. Направи каквото трябва, приятелката ти ще ти бъде признателна един ден. А ти изобщо не се страхувай.  Плюнки като този няма какво да ти направят.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 21:00 от минзухар

# 54
........

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 09:52 от И ся кВо

# 55
Минз, не  си оригинална... Peace

А?  Shocked

# 56
............

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 09:53 от И ся кВо

# 57
А, я, обърках темите, ся разбра ли... Whistling Laughing

Ама тва не им пречи на мисленето.... Praynig Peace Twisted Evil

Ами редактирай се тогава, вместо да се хилиш като кифльок не където трябва.

# 58
...........

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 09:53 от И ся кВо

# 59
Аре, да си КИФЛА Е яко.....урааааааа,,,,,,,,,,,,,,,,,\
U are understood...
Превод: Панимаеш....
И не ми скачай с неща дет няма да ги бъде..става ли... Peace Twisted Evil

Тумбе, не е нужно да ми превеждаш, знам повече езици от който и да било кифльок тука. Но не ми става ясно, кое е това което ти знаеш, пък аудиторията - не.  Или ..кво пиеш/шмъркаш?

Общи условия

Активация на акаунт