Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 197
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
бяло мен си прилича на кухня и пистолета ми прилича да е същия, които пол даде на бет

# 151
# 152
Бяло: Според мен не е кухня,нищо че има цветя.Загледайте се по-добре и ще видите,че е болнична стая.Да,на пръв поглед прилича на кухня.А и от спойлера,който пусна Soleil* пише,че Бет ще се съмоубие в болницата.Е,все пак със сигурност може да говорим след епизода,когато всичко ще се разкрие  Mr. Green и все пак се радвам,че няма да е някоя от главните!

Епизода от днес:

Та ,коя точно е тази жена,с която Габриел говорише?

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 00:43 от alex8495

# 153
 Субтитрите са меко казано ужасни, по добре гледайте без тях Peace

# 154
Жената, с която Габи говореше, беше нейна учителка (и монахиня).

Субтитрит са наистина ужасни, но здраве да е Grinning
Силно съм впечатлена от епизода. Настръхнах докато гледах. Мъчно ми стана за много неща... Cry

# 155
  Аз пък си мислех за Катрин.

# 156
Жената, с която Габи говореше, беше нейна учителка (и монахиня).

Субтитрит са наистина ужасни, но здраве да е Grinning
Силно съм впечатлена от епизода. Настръхнах докато гледах. Мъчно ми стана за много неща... Cry
Eпизода беше много различен наистина.Стана ми и на мен също мъчно и гадно на няколко места...особено сцената между Бри и Кийт....много жалко.Сега какво ще предприеме Бри....
Също така накрая с думите на Мери Алис....

Аз пък си мислех за Катрин.
Ох,недей,че много ме е яд,че я махнаха нея...

# 157
Аз пък толкова съм уморена че заспах докъто го гледам-довечера дано устискам , че като чета коментарите......ще е доста вълнуващо #Crazy

# 158
Опитвам се да отворя линковете с епизода но не успявам.Само при мен ли има проблем? Моля споделете.

# 159
Снощи имах същия проблем - влезнах директнов  замунда и намерих епизода от там...

# 160
Тези буквички са добри - http://DMCA-removal-from-Google/search.php?p=9&t=1&m=des … ;a=&d=&g=

Поправям се! Изглеждаха добри в началото!

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 14:27 от els

# 161
Добрите букви ще излязат утре-така пише момичето,което ги почна днес,и което до сега го превежда епизодите.

# 162
  • София
Много ми хареса серията! Simple Smile Развоят с Габи беше интересен, при Бри голям обрат, да видим със Сюзън какво ще се случи.
ББ: Според мен стрелбата ще е покрай Бет, нали накрая казаха за нея, че няма къде да отиде и изглеждаше много отчаяна.

# 163
Много ми хареса серията! Simple Smile Развоят с Габи беше интересен, при Бри голям обрат, да видим със Сюзън какво ще се случи.
ББ: Според мен стрелбата ще е покрай Бет, нали накрая казаха за нея, че няма къде да отиде и изглеждаше много отчаяна.
Бяло : Да,всеки се сеща първо за нея,но мислих,че не я взимат под толкова голямо внимание и промото изглеждаше така,че все едно се говори за някоя от главните.Но,да.Бет ще е ...

# 164
бяло:
Малко ми е жал за Бет, ако е вярно инфото. Тъкмо взех да свиквам с нея, а и беше включена доста добре в сериала.
Катрин хич не ми липсва. Много ми беше бозава, мазна и изкуствена. Рене ме кефи повече.

Общи условия

Активация на акаунт