Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 393
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Носът ми тече неудържимо  Sick, почнах с едни пръскалки, че да видим....
Как сте момичета оцеляхте ли?

# 121
Прибрах се  Peace

Мадлен - Както биха казали някои - време е за греяна ракийка  Peace така, че действай

Резултатът от днес е 158,50 лв.  Peace
като изброих всичко до стотинка и извадих първоначалните 20лв.
В чантичката има и една бележка, предполагам от предварителните продажби на Кали - 57лв.
Ако е така, реалната сума от днешните продажби е 101,50лв.

За мен лично това е добре като за днешния ден Peace
Беше много студено и почти нямаше хора по улиците...
Запознахме се и с комшийката до нас, поговорихме си. Момичето каза, че е рано още и е слабо, но по принцип 28 и 1ви са най-силните...  И само за сравнение ще ви споделя, че днес на нея й е 5ти ден. За първите 4 дни е направила общо 50лв. За днес не знаеше още, неудобно ми стана да питам накрая...

# 122
  • Бургас
Ками аз съм по виното, и вече се лекувам Mr. Green
До сутринта, към 9 там ли?Как се разбираме

# 123
Значи сме един вид ударници Grinning браво на момичетата, които стоически издържаха днес на студа Hug

# 124
  • Бургас
Дано утре да е по добре Praynig

# 125
Към 9:30, че аз няма да мога да донеса нещата в 9, още спи Мила по това време и няма да мога да се измъкна

# 126
Браво момичета  Hug удържахте фронта .Аз цял следобед не мога да изляза от  Toilet уж не ми беше толкова студено..........Утре предиобед ще оставя малката на комшийката и ще дойда да донеса някоя друга мартеница за ръка,ако имате нещо нужда казвайте .Дайте идея в какво да донеса гореща вода -за чай термус нямям и патронче с коняче    food010 та поне вътрешно да се сгреете  People Angel

# 127
  • Бургас
Хайде и аз да се включа . Малко късно , но сега успях да се добера до компютъра.Малката не ме беше виждала от срядата, сега сме като сиамски близнаци  Mr. Green
Малко снимки от днес http://burgaski.snimka.bg/friends/1-vo-martenski-bazar-2011.573819.22540609
Голям студ беше Sick
Браво - добър резултат, като се има предвид какъв ден беше - много студен и мокър. - Към обяд като текнаха "едни реки" пред сергията  Twisted Evil
Хубава  ТОПЛА вечер на всички  Hug

# 128
Оха, най-вече ТОПЛА

m@msy какви добри идеи даваш ...  Wink

Ударих един 13 годишен Хан Крум и съм готова за утре  Mr. Green
Моите градуси се покачиха, но дано вече утре малко се повишат градусите и на вън

# 129
момичета, карате ме да се смея, въпреки че и съчувствам.
много наблягате на питиетата, не забравяйте и горещатата вода с морска сол,
и х едно масажче да спретнат Благоверните.

Мамси, душицо, тоз емотикон ме събори от стола  Mr. Green
Да се оправяш, ти и Дейзи.
Аз ще взема да намина утре.
Чай мога да донеса.

Тини, чудесни снимки с чудесни ескимоси.  Heart Eyes за ескимосите

Оф, аз дали ще удържа 6 часа в понеделник, трябва обаче.

Егати и времето таз година, преди 2 седмици пролет беше, тюх та тюх  Confused

Айде топла и мека Simple Smile

# 130
Добро утро, момичета!!! PeaceРадвам се за постигнатият резултат  bouquet Hug, но незнам дали си струва ако след това се натръшкате повечето болни!Аз се пооправих и малката вече живна, но незнам дали ще мога да помогна утре или в другиден!!!Не ми се ще да се разболявам!!! ooooh!Кажете кога ще е удачно да намина и да преценя направо!!!

# 131
гинче, аз утре съм двойна смяна, демек 6 часа накуп,
ако прецениш и имаш взм към 13.
ако веремето все пак е по-меко, ще удържа.

http://sinoptik.bg/

# 132
До 1ч. бях там  Peace издържа се, но с топли обувки, много чорапи и блузи ...

Кали супер се погрижи за нас  Hug

Ако някой ми беше казал, че в 10 сутринта, ще пия чай с коняк нямаше да му повярвам - е, направих го и то в центъра на Б-с  Mr. Green  Действа да знаете  Mr. Green

# 133
Здравейте,мацки!Вчера не можах да влезна да ви пожелая късмет,но виждам че добре сте се справили  Hug !
Сега да се оплача...аз също излезнах на 26ти...от 10 до 13,30 имах продадени 2 мартеници за общо 1 лв,нямаше джан джун и се прибрах.Днес сергиите бяха много хората малко-оборот от 9,30 до 5 -22 лева!.
Разбрах че наема в Кауфланд бил 35 лв на ден и ставало с разговор с управителя,така че догодина може да говорите с него поне да сте на топло,а и имаше само 4 маси на които им свършваха мартениците.Направете сметка!
Утре късмет в продажбите и много здраве на студуващите,че само да не се разболеем!
Хубава вечер!

# 134
Момичета, парите от днес останаха в мен, нали утре съм първа смяна с Ане. Общата сума е 96,5 лева, предполагам в тях има и 20 лв, които Ками остави сутринта в чантичката. Та като за днешния мразовит ден 76,50 лева са повече от отлично.   bouquet е за всички момичета дето студуват. Ще бъда на мястото на сегията в 9,30. Нашата маса кой номер място има? Пиша си отново номера, за всеки случай 0896660354 Нели Лазарова

Общи условия

Активация на акаунт