Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • пловдив
Момичета невероятни сте! Чета всеки ден справката за температурата, гледам ви снимките....
Не знам какъв ще ви е крайния резултат, но каквато и сума да съберете искам да знаете, че за мен сте героини! Просто  newsm20 от мен!

# 136
викате Кауфланд, а? късно е либе за китка.

утре Нели в 9.15 ще съм там,
пускам телефон на лични.

утре и вдругиден ще е потока, колкото и да е голям.

Антом, вие поне на закрито сте май, умни, предвидливи.
малък Сечко пак ни изненда нас.

Остана ли от коняка? Майтап, аз автмОбилна.

# 137
  • Бургас
Място № 11 сме, да знаете Peace
Антом мерси, мила за подкрепата, дано в оставащите два дни времето да е с нас Praynig
Момичета за вторник сутринта мислители, че е възможно да се отвори към 9 часа, аз ще доида да помогна, че да хванем потока отиващ на работа Whistling
В Мола няма да ви казвам как се продават мартениците, тълпи има Close

# 138
Ще се постараем за вторник в 9 Wink

# 139
  • Бургас
Успех на утрешната смяна  Peace
Мисля че като се има предвид днешния ден - студен и почти без хора, резултата е добър
Момичета сложете си обувки с по-дебели подметки. Проблема най вече е с краката, и  стойте повече на местата където няма сняг. Снега се топи и влагата направо се просмуква през обувките.
Утре имам работа до НАП така че към обяд мога да се завъртя до Тройката, ако имате нужда от нещо свиркайте.

# 140
  • Пловдив
Наистина момичета топлото си е топло. Тази година и ние усетихме разликата. Като ви гледам снимките направо ви съчувствам искрено и наистина както и Ани е казала, вие сте героини, шапка ви свалям  bouquet
Пожелавам ви за утре един успешен и по-топъл ден Peace

# 141
  • тъгата в мен
С вас съм,макар и виртуално пак тази година.Споделила съм единствено на Ками  каква ужасия ми дойде на главата.... Sad

# 142

Момичета за вторник сутринта мислители, че е възможно да се отвори към 9 часа, аз ще доида да помогна, че да хванем потока отиващ на работа Whistling

И аз ще гледам вторник в 9 да съм на линия  Peace

# 143
  • По света и У нас
Страхотно сте се справили и вчера и днес  Heart Eyes
Дано сте успяли да се сгреете в къщи  Hug

Ако не получа още някоя и друга неприятна изненада в къщи (дребния за капак се разболя  Twisted Evil), в понеделник съм последна смяна, а във вторник първа ..... ако считате, че няма да е проблем мартениците да пренощуват в колата, може да ги натоварим и там да останат вечерта, по този начин може да отворим дори и по-рано от 9:00  Peace

# 144
Ами те мартениците вече втора вечер нощуват в моята кола и до сега не са се оплакали Laughing А за вторник съм навита да се пробваме за по- ранен час.

# 145
Браво, момичета! Този път не мога да съм от полза,
но по нататък с радост ще мръзна с вас  Laughing (хареса ми
идеята с конячето  Wink) Надявам се утре да мога да мина
 да си пазаря мартенички от вас.
Лека смяна утре   bouquet

# 146
  • Бургас
В обедната почивка ще мина да ви видя ако имате нужда от неща, обадете се Hug, дано да е по хубаво времето Hug днес и да продадете всичко и утре да е почивен ден Mr. Green

Поздрав с любимата ми песен Hug

# 147
Добро утро,момичета!
Аз два дни не успях да се вдигна от леглото. ConfusedДнес съм на работа и дано успея да сменя Ани поне от 14 до 15ч/ако не ме засилят на някъде/. Whistling

# 148
  • Бургас
Момичетата на масата имат проблем с тендата, едната сглобка липсва и не могат да я разпънат стабилно ooooh!
Ако някой има подобна тенда нека да услужи със сглобките само, те са там и мислят варианти за сега да я вържат по накакъв начин Rolling Eyes

# 149
отивам да ровя пак в стъкларията

... нищо не откривам

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 10:54 от Ками*

Общи условия

Активация на акаунт