Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 109

• 96 203
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Момичета ШАПКА ВИ СВАЛЯМ НА ВСИЧКИ!!!!

Невероятни произведения сте сътворили. Да попитам тук -търсих, четох но не намерих от какво тесто да си направя захарните фигурки за торта или за украса на тарталетки. Моля за хелппп. Само не ме нареждайте ако е била на мн просто място рецептата и не съм я видяла Embarassed

# 166
  • ГОре на черешата...
Милагрос, от каквото тесто искаш - от това можеш да направиш декорация - ММФ, руска мастика, марципан Варна...

# 167
  • Варна
10х много -намерих рецептите на последните две само моля за ММФ не намерих рецепта

# 168
  • Пловдив
10х много -намерих рецептите на последните две само моля за ММФ не намерих рецепта

ММФ= Маршмелоуз фондан. Рецепта- в тортената библиотека. Както и за още 6-7 вида захарни теста.

# 169
  • ГОре на черешата...
Трябва да я има - това е фондан от Маршмелоус бонбони...

Упс, Пепи, писали сме едновременно...

# 170

не мога да си пусна снимките newsm78
страхотен батман,страхотен.....

# 171
  • там нейде .............
Здравейте  Hug Hug Hug
отдавна не съм се вясвала тук...
Отново страхотни торти   bouquet  bouquet  bouquet

Да покажа и последната ми торта от днес за утрешния девети рожден ден на моята дъщеря

кусури - бол, но толкова си мога  Embarassed Embarassed Embarassed

ето още малко снимки:
http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12975310 … 65_DSC03758-2.JPG

http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12975310 … 79_DSC03766-4.JPG

http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12975310 … 15_DSC03767-5.JPG

# 172
Имам един въпрос по повод на рецептите за покрития и моделиращи маси от тортената библиотека - понеже не съм пробвала още нищо от тези неща, а ми предстои - от посочените съставки какво количество се получава? Мисълта ми е като направя една доза например марципан Варна ще ми стигне ли за покритие на торта Ф26 и за някакви фигурки по нея (малки фигурки). Искам да направя една доза Варна и половин доза ММФ (за ММФ пише, че количествата са за триетажна торта, така ли е)? Искам да покрия тортата с това, което ми хареса повече от двете неща (или това, което се получи, защото ще ми е за първи път...).
И още един въпрос - като бонбоните ми са бели и розови какъв ли цвят ще се получи...?
И един последен въпрос - имам боички сухи - как се оцветява тесто с тях? Четох на едно място, че се смесват с малко вода и се добавят към готовото тесто и се получава цветно, така ли е?
Съжалявам за многото въпроси, видях, че не съм единствена с много питания днес, но се надявам някой да може да отговори и повече няма да досаждам Simple Smile

П.С. Пак сте показали невероятни торти, няма да изброявам, защото тук лоши неща не виждам.

Hug Hug Hug

# 173
  • ГОре на черешата...
Мартита, да 1 доза марципан варна ще ти стигне да покриеш и за фигурки.
За ММФ не мога да ти отговоря, не съм правила...
Да, капваш капка вода, слагаш от сухата боичка да се разтвори и оцветяваш.

АСС+, много сладка торта!

# 174
  • там нейде .............
mari_eta Благодаря   bouquet

Martita получава се много млечно розов цвят, след малко ще сложа и снимки да го видиш.
Аз работя само с бонбоните - много ми е лесно и удобно с тях.

ето такъв цвят става http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12975344 … 205_224733-01.jpg

# 175
mari_eta, ACC+, много ви благодаря! Дано да ми се получи нещо Simple Smile

# 176
E това се казва скорост.От снощи до тази вечер три страници изпълнени с красоти.Ха така момичета.
Валерия,фотото е уникално,ти просто умееш да изпипваш детаилите за което ти се прекланям.
Бенита ,щом тортата има шоколад няма как да не е красива.
Леля ог,супер идея ,пеперудадат естана много красива.
Мариета ,честита годишнина ,много години още да посрещате този ден.След няколко години и аз ще отбелязвам цели22 години съвместен живот Wink
Ангелова ,от къде толкова търпение .Сърчицата са вълшебни.Поздравявам те.
Бетита ,супер е тортата.
Руми73,всички са много кросиви,но най много ми хареса последната с това надупено момиченце..
Михаела,много добре изработена тортичката Hug
Стефина,е тази тарта е страхотна .Батман е много внушителен.Цялата торта си я издокарала ама много майсторски. Hug
Иглика333,благодаря за милите думи Embarassed.Фиона е повече от красива .Невероятна изработка.
Сладураната,е нали е за сестричката как няма да стане красива тортата.
Асс,да ти е жива и здрава дъщеричката ,няма как да не е очарована от тортата на мама.Справила си се много добре.
Аз днес правих едно мини возило ,подарък за по малкият зет ,който на 14 е рожденник.

# 177
Все по трудно е да коментира 4овек,толкова много торти..БРАВО,парад на красотата  bouquet  bouquet
Мятам си тортите и бягам да по4ивам,утре коментари
Тези бели нещица всъщност бяха много хубави розови пъпки,което изобщо не си ли4и на снимката Mr. Green С Бъз добре си поиграх Laughing
За модел на тази торти4ка ми дадоха трофея на една невероятна двойка
СТАСИ,мислих  ,4е съм ти показала снимките,извинявай.Ако искаШ още ще направя http://patriyani.snimka.bg/cooking/torti-2.516878.21711458

# 178
  • Vaudreuil Canada
patriyani утрепа рибата пак - всичките са страхотни но танците и бъз направо взимат ума.
Албенке това минивозило ще си го копирам - много е бонбонско.

# 179
Здравейте, отново мноого красиви торти!
Имам един въпрос, може ли да си приготвя фондан, който има желатин вътре, и да го оставя да престои една нощ? След това ще се отпусне ли в МВ? И още един въпрос, може ли да заменя част от пудрата захар с нещо друго - нишесте, брашно, сухо мляко?

Общи условия

Активация на акаунт