Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 109

• 96 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Показвам ви две последни торти правени от мен и пускам се в голямо четене и гледене, че още не съм влизала в новата тема, а 14 страници са за мен.... ooooh! ще се включа по-късно!

шоколадова торта с пролетно настроение  Crazy

и още една торта от мус  Peace

# 211
Atalanta колко малко увеличи меда ? Да си призная Маскарпоне никога не съм купувала тук , колко е солено ...Аз винаги слагам 1/2 захар , мед по рецептата , 1 1/4 брашно , 1 1/2 ситно смляни орехи . Крема си е Фалшивото Тирамису на Танита , но вместо 1 Филаделфия слагам 1 1/2 .
 Аз също не харесвам много сладки торти , но тази се получава ОК - определено не е пандишпан , малко по-тежка е ( орехи , мед ...) . Аз я правя редовно ...който е ял , винаги пак такава иска  Laughing ( познай защо в хладилника ми има 30 пакетчета Филаделфия  Laughing )

# 212
Привет,момичета!
Влизам да си пусна снощното творение.Днес малкото ми съкровище става на 1 месец  Heart Eyes
Нямах намерение да правя торта , но след като получих като подарък тази сладка бебешка фигурка - нямаше как , тя просто си плачеше за торта.Фигурката ми е подарък от Colova , за което мноооооого й благодаря!  bouquet

Много си я харесвам тортата , на живо изглежда по-добре отколкото на снимките  Blush
Понеже преди малко поразгледах само картинките , по-късно ще се включа пак да попиша.Имаше страхотни неща показани.
До скоро от мен!

# 213
  • Sofia
Мариета, честита ви годишнина, тортата е страшно оригинална!
Ангелова с РА ли са ти сладките, много са хубави!
Бетина, това с мезетата е много идейно, не разбрах кои странички не са ти изсъхнали ама явно не личи.
Михаела, ЧРД!
Да си жива, здрава и много щастлива!
Руми, ти явно си си починала бая време от нас.  Laughing
Като видях тази ЧНГ и помислих, че си се объркала, имам чувството, че това НГ беше преди сума време.
Бебешката е много сладка.
Стефина, много добре се сработвате с мъжа ти, обещавай му някакви подкупи да ти помага и за напред, общата работа ви е перфектна.
иглика333, аз и друг път съм споделяла за черното, смесвам всички оцветени парчета които имам и им добавям малко черно, после разточвам на силиконово килимче без да ползвам нишесте, то променя цвета и не може да се махне с нищо от черния цвят.
А твоята торта със Шрек и Фиона ме срази, страхотни са ти фигурките!
Сладураната, да е жива и здрава сестра ти, хубава изненада си и направила.
АСС+, да е жива и здрава дъщеричката ти, тортичката и е много хубава, предполагам като всеки тинейджър и тя е била доволна.
Албенче, много си го глезиш този зет ти, возилото е много сладурско.
Патри, Бъз и танцьорите са уникални, браво!
Цолова, какво не и харесваш на шапката и и се мръщиш?
Криската, всички са ти много хубави и пипнати, обаче кучето на последната ти торта е невероятно пипнато, поздравления!
bozgounova, много е симпатична тортата!
FRESA, рибаря е страхотен, надписа добре си го видяла и на мен ми се случва да пиша огледално.
Ванче, ако имах шапка щях да ти я сваля, вярвай ми!
При толкова торти на купчина дето имаш да правиш за ден така си я барнала тая китара, че може спокойно да бъде сбъркана с оригинала и не стига това ами и време за постъпков материал си имала, браво на тебе!
Синичкото, какво се криеш, колата ти е страхотна!
azals, добре е така, рискуваш да я претрупаш, защото надписа вече ти е на място и ако сложиш нещо около него няма да си е много на мястото.
julianka, много нежни са и двечките.
Искре, честита ви месечинка, тортата е много детска, весела и закачлива!

От мен малко кексчета, които дъщеря ми ще подарява утре:

# 214
  • София
Как успявате да правите по толкова торти за 2-3 дни и то прелестни,а аз цял ден(и малко от вчера) се занимавам с 3,4 цветлета и 2 фигурки ooooh!Да не говорим,че си оставих и работа за утре,а и само си творя нещица,без да имам и най-малка идея как ще ги  съчетая на тортата Rolling Eyes Дано като почна да ми дойде музата Laughing

# 215
Valeria - мъфините са невроятни Simple Smile изпипани както винаги Simple Smile

# 216
  • ГОре на черешата...
Юлианка, Искра, много нежни торти Peace!

Валерия, без думи съм, класа, както винаги  bouquet!

Разрез на вчерашната тортичка:

Сега да не ми се смеете като ви кажа  Embarassed - вчера замъкнах тортата и на благотворитлната фотосесия за Вики - надявам се да са станали хубави снимките, ще ви ги покажа после...

# 217
  • Стара Загора
Момичета  ще  пиша  без да  коментирам  поименно.
Всички  произведения  са  НЕВЕРОЯТНИ .Поздравления  за  творците    bouquet  bouquet  bouquet
Толкова  бърво  напрадва темата  за 5  дни 15  страници.  
 А утре    предполагам  тук  ще  има невероятен парад  на любовни  торти  и  други  изпълнения Heart Eyes
И аз  подготвям нещо  за  утре  но  като  го  завърша  ще  го покажа
въпросче
Към ИСКРА  или някой  друг който  знае  от къде  мога  да си купя  такава  формичка  за  бебче

# 218
Момичета,невероятни сте просто.Нямам време да чето,но всеки ден влизам да гледам красоти-абсолютни факири сте на тортите.
Ето и моята вчерашна от партито на сина ми с бабите-не вярвах,че ще стане от това торта,снощи на косъм бях да я хвърля и да ходя до близката сладкарница,но не го направих,днес сутринта имаше още екшъни и хвърлени материали,но ето крайния резултат/единственото което не и се случи е че не падна,иначе ви е бедна фантазията какво ли не и се случи/

# 219
ИСКРА    честита ви първа месечинка. тортата е разкошна и много нежна
nalika много ми допадна- чисто момчешка
Valeria пак ми събра очите  #Crazy невероятни кексчета

най-накрая и моите първи торти са на лице. казвам първи , защото са 2- 1 за мъжо по случай утрешния празник и една за наши мноооого добри приятели по същия повод
имам проблем обаче с качването на снимки и сега с това с емъча. надявам се след малко да успея да ги пусна

# 220
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет отново момичета,

отново страхотни творения сте показали!  Hug Hug Hug
Искра, честита месечинка..... Тортата е наистина прелестна......   bouquet
Вал, мъфинките са умопомрачителни. Защо ли изобщо не се учудвам.....
Мари-ета - сега още повече ме е яд, че не смогнахме за фотосесията на Вики... Можехме и да се запознаем.....
Юлиана, прекрасни пролетни творения. Тортата от мус е тоооолкова изискана.......  Heart Eyes

Ето я моята леко сухичка Татяна....

raya_рая - наистина питах за тестото, но истината е и че не можаха да я дочакат 24 часа  Blush Мисля, че следващия път ще направя препоръчвания от вас крем с Маскарпоне/Филаделфия. Определено сметаната ми дойе в повечко....... Толкова тънки ли трябва да са блатовете, или са твърде тънки  newsm78

# 221
успях със снимките
ето това е тортата за мъжо Simple Smile

а тази е за моите приятели

приемам критики и похвали  Laughing бъдете милостиви моля това ми е сефтето  Embarassed

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 19:15 от kaka Maya

# 222
  • ГОре на черешата...
Татит, в Търново ли си Rolling Eyes? Защото ние там ходихме...

# 223
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Татит, в Търново ли си Rolling Eyes? Защото ние там ходихме...
Упс, упс.....  Blush Не съм разбрала, че си там....... Сори .... За София бързахме ние, ама.....  Rolling Eyes

# 224
  • ГОре на черешата...
 Hug

хахах, кака Мая, супер тортичка hahaha...

Общи условия

Активация на акаунт