Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 644
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Вече филма премина в жанра комедия   hahaha hahaha hahaha Очаквам отмъщението на Еда,сега ще раздаде шамарите на Харун като се прибере  Joy Joy Joy Joy и на другата вечер излиза с Арас,а Харун като и се обади може да чуе от съдружника й-Беним евленийорсун  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рекси, кажи две думи за диалога между Еда и Харун, когато го извика. Защото мисля, че това беше само интересно. Е номера на свободния Харун беше върха.

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 02:17 от bghelp

# 436
Зизу,тази вечер си страхотна,добре че си ти да ми повдигнеш скапаното настроение  след епизода bouquet  bouquet  bouquet

# 437
  • София
Вече филма премина в жанра комедия   hahaha hahaha hahaha Очаквам отмъщението на Еда,сега ще раздаде шамарите на Харун като се прибере  Joy Joy Joy Joy и на другата вечер излиза с Арас,а Харун като и се обади може да чуе от съдружника й-Беним евленийорсун  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рекси, кажи две думи за диалога, между Еда и Харун, когато го извика. Защото мисля, че това беше само интересно. Е номера на свобидния Харун беше върха.
Тази вечер постоянно ми накъсваше и почти нищо не разбрах.В най-важните моменти хоп спира и аз си гризках ноктите като Еда  hahaha hahaha hahaha Еда му каза че той е бил нейния герой и на Ямур,но ти го уби.Пита го защо е целунал онази жена,той се заоправдава,че не той я тя го е целунала... ooooh! ooooh! ooooh! ...тук имаше прекъсване и накрая чух той като й каза че за него тя е единствената жена,само в нея е влюбен и се фръцна да си ходи  Joy Joy Joy Joy Joy

А между другото не мога никъде да открия качен епизода,малко хелп

# 438
Вече филма премина в жанра комедия   hahaha hahaha hahaha Очаквам отмъщението на Еда,сега ще раздаде шамарите на Харун като се прибере  Joy Joy Joy Joy и на другата вечер излиза с Арас,а Харун като и се обади може да чуе от съдружника й-Беним евленийорсун  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рекси, кажи две думи за диалога, между Еда и Харун, когато го извика. Защото мисля, че това беше само интересно. Е номера на свобидния Харун беше върха.
Тази вечер постоянно ми накъсваше и почти нищо не разбрах.В най-важните моменти хоп спира и аз си гризках ноктите като Еда  hahaha hahaha hahaha Еда му каза че той е бил нейния герой и на Ямур,но ти го уби.Пита го защо е целунал онази жена,той се заоправдава,че не той я тя го е целунала... ooooh! ooooh! ooooh! ...тук имаше прекъсване и накрая чух той като й каза че за него тя е единствената жена,само в нея е влюбен и се фръцна да си ходи  Joy Joy Joy Joy Joy

Благодаря ти мила.

# 439

Тази вечер постоянно ми накъсваше и почти нищо не разбрах.В най-важните моменти хоп спира и аз си гризках ноктите като Еда  hahaha hahaha hahaha Еда му каза че той е бил нейния герой и на Ямур,но ти го уби.Пита го защо е целунал онази жена,той се заоправдава,че не той я тя го е целунала... ooooh! ooooh! ooooh! ...тук имаше прекъсване и накрая чух той като й каза че за него тя е единствената жена,само в нея е влюбен и се фръцна да си ходи  Joy Joy Joy Joy Joy

Ето тук, сега го качих целия 70 епизод.
http://www.facebook.com/pages/Unutulmaz-DIZI/189716287710132

# 440

Ето тук го има
http://www.bolumizle.com/unutulmaz-70-bolum-izle.html

# 441
Рекси,Весела ми даде този линк,но не ми отваря.Пробвай и ми кажи как е при теб.

http://www.bolumizle.com/unutulmaz-70-bolum-kisim-1-izle.html

# 442
Бгхелп,Мони благодаря Ви дами Hug

# 443
Бгхелп,Мони благодаря Ви дами Hug
Hug Hug Hug Hug

# 444
  • София

И на мен това не ми го отваряше,пише ми че няма такова видео  ooooh! ooooh! ooooh! Благодаря на Мария за качените части  Hug

# 445

И на мен това не ми го отваряше,пише ми че няма такова видео  ooooh! ooooh! ooooh! Благодаря на Мария за качените части  Hug

Грижа се за феновете на Unutulmaz DIZI.  Hug Hug Hug Hug

# 446
Момичета, лека нощ и сладки сънища

# 447
Вече филма премина в жанра комедия   hahaha hahaha hahaha Очаквам отмъщението на Еда,сега ще раздаде шамарите на Харун като се прибере  Joy Joy Joy Joy и на другата вечер излиза с Арас,а Харун като и се обади може да чуе от съдружника й-Беним евленийорсун  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рекси, кажи две думи за диалога между Еда и Харун, когато го извика. Защото мисля, че това беше само интересно. Е номера на свободния Харун беше върха.

Наистина е жалко,че докараха филма до там,че 1-2 диалога да будят интерес.
Ако трябва да съм искрена,дори и преводите вече не са ми интересни-не очаквам да чуя нещо по-различно.Добре,че са момичетата с чувство за хумор и желание за интерпретации-те поддържат духа във форума.(това е само мое мнение)

# 448
  • София
Голяма драма ще стане сега,Еда чу думите на оная русата мацка като падна чашата-Ти го остави,живот мой,аз ще почистя. Mr. Green Mr. Green Харун може и да отнесе някой шамар за това,въпреки че той се направи на ударен,а знае че Еда чу тези думи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 449
Голяма драма ще стане сега,Еда чу думите на оная русата мацка като падна чашата-Ти го остави,живот мой,аз ще почистя. Mr. Green Mr. Green Харун може и да отнесе някой шамар за това,въпреки че той се направи на ударен,а знае че Еда чу тези думи  ooooh! ooooh! ooooh!

УФ,точно от тези чути-недочути,недоразбрани неща ми омръзна,защото единственият им смисъл е,да продължават сериала,а всъщност го обезсмислят.

Общи условия

Активация на акаунт