Комплекс Гранд хотел Варна 2011/в частност хотел Рубин/

• 24 182
  • 378
  •   1
Отговори
# 30
За Гранда от 21.08 вдойната стая е 70Е в сайта на Гранда е 230лв.Поне аз това открих.

# 31
  • с/у ОколоМръсТното
http://www.grandhotelvarna.com/main/hotels.php?property=13&lang=bg

аз само тук гледам за оферти.
Има изгода, ако имаш 2 деца под 12г. те се настаняват безплатно в 2ка стая.
Но има и нещо друго... Понеже никога не знам, в кой момент ще почиваме, аз следя само ласт минитс офертите.
И така, мин. лято хванахме нещо супер изгодно за семейството ни. Не мога да кажа на 100%, но пребивавахме за някаква много "интересна" сума. А екстрите на Гранда са си екстри.

# 32
Сега да не вземе да се напълни с деца и да стане мазало, както миналата година на Албена  Shocked Миналото лято беше много спокойно, но за децата над 6 год се плащаше.

# 33
Сега да не вземе да се напълни с деца и да стане мазало, както миналата година на Албена  Shocked Миналото лято беше много спокойно, но за децата над 6 год се плащаше.
Избираме курорта защото е доста по-спокоен от Албена не само заради цената.Не мисля че ще се напълни, защото хората го избягват заради плажа.

# 34
Е,Шани ти ще вземеш да ме навиеш за тоя Гранд накрая.хайде кажи за екстрите.
А иначе и ние миналата година ударихме "кьоравото" иаз незнам как стана
Варианта иза нас е ласт минетс тази гоина.

# 35
  • Sofia
Я ги оставете тея ласт минети. Дайте да се наговорим някъде по едно и също време, за да си направим купона Crazy
Детската градина ще се забавлява и сама ще си прави анимацията, ние кротко ще ближем коктейли Mr. Green

# 36
  • София
Виждам, че темата е в частност за хотел Рубин, но реших да се включа с няколко въпроса относно самия комплекс Гранд хотел Варна. Момичета от съседна тема споделиха, че в морето се излизавали отходните води от Гранд-а.  Rolling Eyes
Тези, които са били там - наистина ли е толкова ужасно, боледуваха ли ви децата? Голяма компания се заформяме, но всички сме с деца и това определено много ни притеснява.
Искаме да сме на плажа, а не в басейните! Също така не ни се пътува с колите да ходим на друг плаж.
Пак се извинявам, ама не ми се пуска отделна тема.

# 37
От нашата компания никой не се разболя, лайна във водата не сме виждали. Нито кафява рекичка, която вечер увеличава дебита си, както на Елените  Joy

# 38
  • с/у ОколоМръсТното
ние също не сме се разболявали след престой в Гранда. Разболявам се, само ако някоя година не ми се удаде възможност да му гостувам.
Ей, пъпа ми е хвърлен в Дружба (не се майтапя... много РД са ми правени в р-рнт "Българска сватба", който вече го няма...  TiredHeart Eyes И затова си затварям очите за някои отрицателни подробности. Жалко, че Албатрос не ми навява онез чувства от преди време... Само мин. басейна, който не беше за простолюдието си е същият.

П.П: истина е, че морето не е от най-чистите в него район. Има лек мирис от мин. вода. Смърди на запъртъци, за да не употребя другата дума за подобен мирис...

# 39
Записвам се да следя темата, вече 3-та година почивам в комплекса, в хотел Долфин. Това, което ми прави неприятно впечатление, че тази година високият сезон е изместен от началото на месец юли. До миналата година беше след 10-и юли.

# 40
За Долфин цените са повече от прилични. В сайта на Гранда има стоп сейлс вече за някои дати. Адмирации за управата, че е направила дете до 12г безплатно.

# 41
  • София
Записвам се да следя темата, вече 3-та година почивам в комплекса, в хотел Долфин. Това, което ми прави неприятно впечатление, че тази година високият сезон е изместен от началото на месец юли. До миналата година беше след 10-и юли.
Моля те дай ми повече информация за този хотел!?! Почти сме се навили там да ходим, ама още сме в чуденка.
Интересуваме как стоят нещата на плажа, хубав ли е - рабрахме, че е изкуствен и в морето се влиза както в басейн по стълбички. Така ли е наистина? Варненка ми препоръча плаж, който е на 5 минути с кола, ама хич не ми иска всеки ден по два пъти да се товарим и разтоварваме за плаж.
Има ли аниматори за децата, които да говорят бг?
Как стоят нещата в ресторанта - има ли места на вън да се храни човек, става ли навалица?
И последното което се сещам е паркинга за колите-лудница ли е?
Извинивяай да въпросите, ама до сега не сме ходили в тази посока и много се чудим.

# 42
Въпросите не са към мен, но мога да отговоря на някои - за паркинга - ако държиш колата да е спряна точно пред хотела ще трябва да дебнеш, ако не - надолу по алеята места колкото искаш. Освен изкуствения плаж, където влизаш в морето по стълбичка, има и нормален пясъчен, доста малък, и втори такъв по-голям, но трябва да повървиш на юг 100метра да речем, там също има чадъри и шезлонги за комплекса. Долфин няма места на открито  в ресторанта, но за вечеря може  да ходите в тематичните, които са на открито всичките. Преди 2 години в ресторанта беше спокойно и нямаше навалица, анимацията е на български и е точто отстрани на този хотел, а вечер е на една сцена долу на плажа.

# 43
  • София
А всичките ли ресторанти от комплекса могат да се посещават от гостите на хотел Долфин?
Ая благодаря ти много за включването.

# 44
Ами миналата година всеки си посещаваше в неговия хотел, но тази година пише, че всеки посещава всички а ла карт в комлекса. А нормалните ресторанти - които не са ала карт предполагам само в твоя хотел. Във фейсбук имат страница, отговарят на въпроси - профилът е
bt collectoin.

Общи условия

Активация на акаунт