Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли връзка между киселините по време на бременност и наличието на коса при новороденото бебе?
Защо се увеличава апетитът по време на бременност?
Какво представлява СУЕ и защо се измерва по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли връзка между киселините по време на бременност и наличието на коса при новороденото бебе?
-
Защо се увеличава апетитът по време на бременност?
-
Какво представлява СУЕ и защо се измерва по време на бременност?
-
Какво е бебешко кафе и какви са предстоящите срещи за февруари?
-
Какви са причините за повишената скорост на утаяване (ESR) по време на бременност?
дано не ми се налага да раждам скоро
. нашите бебоци са се научили много гадно да ме ритат ниско долу и сякаш нещо отскача като ме ритнат и много ми се до пишква моя снощи им се кара
ама те пак си продалжиха та много ме е страх така да не би от много ритане в тая част да ми изтекат водите
иначе сам добре пооппавих се сега пак моя нещо го боли краста та аз го базиках че това е от малко секс
ох пак спряха тока кой знае кога ще го пуснат снощи стана някаква авария заради силния вятър само дано като дойде да мога да изпратя писмото че язък само за писането

Или датата на термина горе-долу 
Пък и с тези 1000 проблема ще се побъркам вече
Иначе бебе е добре, рита си, расте си, нямам търпение да дойде вторник и да го видим, вече много ми липсва
Кой знае колко е пораснало за месец и половина 

Пих нош па и талцит и сега съм по-добре.Слава Богу нямам контракции 
Скоро не беше ме хващало такова нещо ...

И защо всичко беше за период 22-30.01
"