Скорпионки сме опасни, но пък сме прекрасни - 4

• 36 086
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Киара права си за всичко. само дето аз харесвам и цветни дрехи, но не като папагал все пак. Всеки си има вкус ден. Иначе неоспорим факт е, че ние имаме интуиция и някак някои неща ни се получават. Мисля, че сме си супер зодия  Mr. Green и не го казвам само защото аз съм!

# 631
При нас определено нещата ги докарваме повече от интуиция.
Смея да твърдя, след опита ми с Близнаци, че наистина са много умни, комбинативни, гъвкави, тези, които познавам правят пари от всичко. И аз все бягах от тази зодия, но явно не достатъчно бързо Joy, и сега живея с такъв представител, но мъжът ми има асц. и Луна в Скорпион, т.е. малко по-друга бира е, като сложим Скорпионските му черти и Близнашката му гъвкавост, комбинативност и ум, и става........ Mr. Greenвъзхищавам му се, когато усети, че някой опитва да го лъже, или се опитва да го прецака, как запазва спокойствие, търпение( Кръсника Wink) не реагира, другият си, мисли хе-хе изманипулирах го, и как в най-неочакваният момент реагира, и наказа тънко и елегантно хитреца, а аз съм бърза и нетърпелива и прекалено директна, а той се усмихва и само ми казва: спокойно, има време, измислил съм го Mr. Green Wink
Оптносно дрехите,обичам и изчистените, но и шаренкото, да си призная Embarassed, т.е. ризида, розово, лилаво, бяло, сега съм с не знам, колко цвята в косата,  цикламен лак на ноктите на ръцете и краката  Embarassed

# 632
Безспорна ни е интуициятаSimple Smile Просто мнооого рядко можем да бъдем "подведени", шестото ни чувство рядко греши. Mr. Green

А за цветовете - и аз ги харесвам, просто гледам да не прекалявам с броя им в една комбинация. Mr. Green

# 633
Като сме тръгнали да си говорим за мода , цветове и т.н. какво мислите за обувките?Според мен няма жена, която да не харесва, ама все пак на мен са ми мания и не знам дали има общо със зодията Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 16:17 от tinki_15

# 634
tinki_15 , явно има такава и това съм Аз...имам по един, макс два чифта за сезон и да ти кажа, хич не обичам да си избирам обувки, като тръгна да си търся и много бързо се отекчавам. Всъщност напоследък всичко ме отекчава и то много бързо...просто нищо не ми е интересно...май съм в сатурнова дупка или квато беше там...

# 635
Това да правя тоалети , да комбинирам бижута, интриорен дизайн са ми в кръвта. За жалост , когато бях на 20г тези специлности ги нямаше. Обичам всички цветове и спазвам  едно правило - гледате комбинациите на природата - цветя , есенните окраски и никога няма сбъркате.
Това ми хоби. Peace
Сега се досетих да видя дали някъде няма задочно или дистанционно обучение за това. Но ако имах пари отдавна да съм направила стайлинг студио.

# 636
Като сме тръгнали да си говорим за мода , цветове и т.н. какво мислите за обувките?Според мен няма жега, която да не харесва, ама все пак на мен са ми мания и не знам дали има общо със зодията Rolling Eyes
И на мен! Sunglasses Струва ми се, че прекалявам, някои съм обула 1-2 пъти. Crazy
Това да правя тоалети , да комбинирам бижута, интриорен дизайн са ми в кръвта. За жалост , когато бях на 20г тези специлности ги нямаше. Обичам всички цветове и спазвам  едно правило - гледате комбинациите на природата - цветя , есенните окраски и никога няма сбъркате.
Това ми хоби. Peace
Сега се досетих да видя дали някъде няма задочно или дистанционно обучение за това. Но ако имах пари отдавна да съм направила стайлинг студио.
Роса, и аз съм така, от пуберитета се занимавам с тия работи, просто ми е "кръвта" както се казва - шия, плета, изработвам за удоволствие разни неща, без един ден да съм учила за това, дори напротив това, което съм учила няма нищо общо. Просто ми се отдава, правя го с удоволствие. Laughing
Явно и зодията си" казва думата"! Peace

# 637
Като сме тръгнали да си говорим за мода , цветове и т.н. какво мислите за обувките?Според мен няма жега, която да не харесва, ама все пак на мен са ми мания и не знам дали има общо със зодията Rolling Eyes
И на мен! Sunglasses Струва ми се, че прекалявам, някои съм обула 1-2 пъти. Crazy
Това ми хоби. Peace
Роса, и аз съм така, от пуберитета се занимавам с тия работи, просто ми е "кръвта" както се казва - шия, плета, изработвам за удоволствие разни неща, без един ден да съм учила за това, дори напротив това, което съм учила няма нищо общо. Просто ми се отдава, правя го с удоволствие. Laughing
Явно и зодията си" казва думата"! Peace

Явно наистина има и такива жени, които не обичат обувки, но за мен всеки си има страст и това е моята. Аз имам и обувки, които все още не съм сложила, защото обикновено нося едни, които са ми по- любими и другите наистина са за един два пъти, защото не стават за всеки ден!И все пак това не ме отказва #Crazy Blush Blush Blush
Това с интериорния дизайн много, много ми харесва и на мен. Жалко, че се учи много матетика(скарани сме #2gunfire) и не мога да рисувам добре. Определено ние сме някаква интересна смесица от дарби, което не е никак лошо де Simple Smile

# 638
За дизайна и на мен ми харесва много  Heart Eyes
Но рисуването не е сред моите дабри  Laughing

# 639
За дизайна и на мен ми харесва много  Heart Eyes
Но рисуването не е сред моите дабри  Laughing
Да, и аз съм така Peace едвам не ме оставиха, навремето, на поправка по изобразително изкуство Embarassed спаси ме това, че по останалото бях отличничка Wink
Момичета, обичате ли да командорите, не само у дома, а по принцип Crazy

# 640
На мен рисуването доста ми се отдаваше, но от пуста глупост и инат го зарязах, имах рисунки на няколко изложби(и 1-2 спечелени конкурса), като дете, дори извън Бг, но здраве да е..............
Командоря, но не и в къщи.
В една от предишните ми работи шефката ми заяви, че я е страх от мен, така съм командорела......... Mr. Green Crazyне го правя нарочно или съзнателно, просто съм си такава, винаги знам какво трябва да се направи, дори и да има проблем,  отдавна съм измислила няколко решения.

# 641
Разбира се, че командоря Mr. Green Всички ми казват, че искам да става смао на моята и че съм голям инат. Опитвам се да се разбирам с хората и си тренирам спокойствието и търпението  Laughing , но не винаги се получава

# 642
  • При децата ми
 Момичета, обичате ли да командорите, не само у дома, а по принцип Crazy
[/quote]
Обичам, но май само вкъщи го правя и гледам да е по-дипломатично! Crazy Mr. Green Изобщо от известно време съм станала много по-търпелива и дипломатична! Crazy Дали пък не е от ЕГН-то?? Rolling Eyes

# 643
Относно командването- да, обичам и не само вкъщи   Crazy
Обичам да налагам мнението си и да съм лидер. Винаги знам как да излигам от дадена ситуация  Mr. Green

# 644
Много тихо и мирно в тази тема, това е неприсъщо за нас, скорпионите  Mr. Green
Мислите ли, че сме капризни? Напоследък все по-често ми го казват, много капризи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт