седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 75
Ех Ала Бала май ще си павим компания ми се струва и при мен няма нищо,само дето аз незнам какво ми има #Crazyи все още съм изнервена Shockedиска ми се да си направя още един тест ама няма да е днес,май ше чакам до сряда newsm78

# 76
  • Варна
if i az  не знам какво ми има ,предполагам,че е бременност но взех да се съмнявам Thinkingвсе пак са 2 отрицателни теста през 3 дни Crossing ArmsНа теб колко ти закъснява?Дано поне ти да се похвалиш с положителен Praynig Praynig

# 77

Добро утро и от далечната земя Two Hearts
Страхотно заглавийце Hug
Пожелавам на всички ви една лека, изпълнена с радостни и щастливи емоции и най-вече късметлийска  EFP
Хайде, чакаме първите късметлии Wink Hug

# 78
Ахахаха, девойки, историята ми става все по-откачена! Свеки иска да си пише с майка ми по и-мейла! Щяла да се радва дори и виртуално да се запознаят Laughing Ох, не, наистина сядам утре да пиша сериал...Това е такава благодатна почва тая моя история, че... Joy

# 79
Хайде,Ео- ще чакаме с интерес! Party

# 80
Като почне да се снима, ще има специално и за вас някой епизод, как ще пропусна да ви дам да се появите по ТВ! Hug Laughing

# 81
Като почне да се снима, ще има специално и за вас някой епизод, как ще пропусна да ви дам да се появите по ТВ! Hug Laughing
Ааааа- с това не можеш да ме изкушиш Winkами - я по-добре ме включвай в продукцията.Ще направим добър материал.А и няма да ти взема много Laughing

# 82
Ами с 5 дена ми закъснява ooooh! вчеар си правих тест и беше отрицателен #Crazy

# 83
  • Варна
така като гледам и двете ще чакаме до сряда  Crazy

# 84
Стискам палци и на двете ви Praynig да ви се сбъдне голямата мечта Hug

...то и на мен ми закъснява, ама не смея да си направя тест да не би да е отрицателен, понеже нали уж още не ми се урегулирала М и миналия път бая се надявах - и нищо Sad макар, че сега не ми е идвало от достаааааааааааа отдавна Praynig

Ео, къде живее майка ти, че свекито иска да и пише Mr. Green(извинявай за въпроса) Embarassed

# 85

аууу, искам, искам, искам и аз роля  Mr. Green

# 86
  • София

аууу, искам, искам, искам и аз роля  Mr. Green

Ако ще се раздават роли аз имам опит, ако това може да помогне... Или най-добре без кастинг...
вклиючи ни всички като добрите феи  hahaha дето дават акъл...

# 87
Момичета много съжелявам,че само Ви сервирвам лоши вести Weary,но днес една моя приятелка почина newsm17.Тя е на 24год и единственото което искам да Ви помоля е:утре ако имате възможност да запалете по една свещичка.

# 88
  • Варна
Много съжалявам за загубата ти  Flowers Rose
Кажи й името да я споменем.Бог да я прости Praynig Praynig
Напоследък само такива лоши работи стават Cry

# 89
Казва се Севда.Има момиченце на 2 годинки.Страхотен човек беше.Още не мога да повярвам,че я няма.Все се питам" господи защо"?Та ъя е толкова млада,има малко дете.Колко е живяла,колко са 24 год.,колко?Едно голямо нищо.
Бог да я прости.

Общи условия

Активация на акаунт