седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Светли на 12ти ( при 32 ) е добре , като за първо УЗИ , док ще прецени кога да е следващото. Късмет мила !

п.п. баси и интренета имам , по скоро го нямам тия дни #Cussing out  #2gunfire ...... отвратен е ( с ударение на о-то  Twisted Evil ! ) ..... направо ми се отщява

# 61
  • На един клон
BANче,честит ти празник и от мен!Желая ти всичко всичко всичко хубаво и пак три пъти бебенце бебенце бебенце!  bouquet
Светли на 12ти ( при 32 ) е добре , като за първо УЗИ , док ще прецени кога да е следващото. Късмет мила !

п.п. баси и интренета имам , по скоро го нямам тия дни #Cussing out #2gunfire ...... отвратен е ( с ударение на о-то Twisted Evil ! ) ..... направо ми се отщява
Морена,ми то това обяснява до голяма степен нашето своеволничене! hahaha
Светли,и аз за УЗ-то съм съгласна с мнението на модератора.

# 62
  • София
БАН, Честит РД!  bouquet

Всичко най-хубаво ти пожелавам! Много сбъднати мечти!

Дават по Нова сега часът на Милен Цветков и е интерсна темата, във връзка с днешния празник, Денят на Христянското Семейство...

Питат за причните човек да иска дете. Ок, нищо лошо до тук.... ама сега преди две минути се обажда една жена и му казва че нейното дете и е най-скъпото и е нейното слънце. Та Милен Цветков казва, че дамата се била изразила много ВИСОКОПАРНО...

е, не, малко дори му се ядосах... нито е преживял една бременност, нито е МАЙКА, нито нищо... аз още не съм майка, а наистина отсега знам че ако имам бебе то ще ми е най-скъпото, а нека звучи вископарно на някои...

# 63
  • Варна
БАН честит рожден ден  bouquet
Желая ти да си много здрава и само хубави неща да ти се случват!Дано се сбъднат всичките ти мечти..!!

# 64
  • София-Лозен

Ban, newsm59, с най-прекрасни пожелания. Дано в най-скоро време ни изненадаш  с двулентовия резултат!
Прегръщам те силно!
Ама тая дума кой я каза, много ми хареса?!

# 65
Здравейте и от мен! PartyПоздравления за хубавото заглавие.Хайед- нека я напълним само с кубави новини.А на рожденничката newsm59 и наздраве!

# 66
Честит рожден и от мен BAN newsm51, много щастие, късмет и усмивки ти желая.
И аз като теб се надявам скоро да излезна от Сатурновата дупка newsm10

Фъстъчка напълно съм съгласна с теб, разбира се, че на всяка майка детето и ще е най-скъпото, а пък колкото и високопарно да звучи.
Иначе празника днес е много хубав и на всички ви пожелавам много приятна вечер с любимите ви хора 1dating

# 67
 #Crazy 5 страници ooooh! Да не иде човек един ден на лекции, не може да ви изчете  Laughing Доколкото схванах - честити рожден ден на БАН  bouquet Много много усмивки и приярни емоции  WinkПък при нас станаха едни  латиноамерикански сериали и драми...Тайната ще продължава да е тайна, сега пък от всички роднини (вкл. баща ми) Crazy Ама че семейство странно  #Crazy

# 68
newsm67 BAN, Честит рожден ден! Още поне три пъти по толкова рождени дни да празнуваш и още от догодина към празнуващите да се присъедини и едно  newsm32 newsm67

# 69
  • Стара Загора
Ео да видиш сега хубаво ли е да си актьор в латиноамерикаснски сериал Mr. Green
Ван честитка за рожден ден имаш и от мен  bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам ти всичко за което си мечтаеш  bouquet
ДНес който беше в чата извинявам се, че така изчезнах но нещо нета ми се прецака и после излезнах извън офиса и до сега.
Прибрах се...напалих каминката /да не повярваш този път без последствия/ и даже и салата съм направил / ей такова чудо прява на 50 години веднъж/ Mr. Green Сега чакам мъжкия си фактор...щото много го обичам и немога без него Heart Eyes

# 70
  • Някъде там...
БАН честит рожден ден! Бъди жива и здрава! Много щастие, любов и скоро да се похвалиш с положително тестче

И весело изкарване на вечерта!

# 71
Ео, много zабавно раzкаzче сте спретнали, Що не раzбулиШ сама тайната пред татко и пред другите роднини, тайна или не, това няма да промени фактите, аz съм zа директна атака на твойта проблема

# 72
Забравих да кажа: Жабче, мерси за метлата, мисля, че този модел много ми ходи newsm52

# 73
  • На един клон
Хера,ей са чак се успокоих и мога да си тръгна от офиса,помислих че съм те ядосала и си се качила на метлата и ще кацнеш тука всеки момент!То чата още е жив де...

# 74
  • София
Ние днес сме на двоен празник..
Имаме и 6 месеца от сватбата... как минаха толкова бързо!

Сега отивам да спертна една  1dating

Дано мъжленцето се приебере на време поне, че днес беше в Пловдив на одит.
Целувам ви всички, защото тези дни съм много щастлива...  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт