седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 45
  • BABYLAND
Алабалчо, силно се надявам причината за закъснението да е бебок, но има и други варианти. Например знам, че при кисти пак има закъснение, че и положителен тест за бременност можеш да видиш заради тях....шантава работа де, ама какво да се прави. Що не си пуснеш един кръвен тест за да се изясни цялата ситуация?!....че и на нас!  Heart Eyes

# 46
Ама аз съм в чата вече,но никой не ми говори! Sick

Как тъй си в чата, не съм те видяла. Но може и да е защото бях излязла за малко. Както и да е, де, ако искаш ела пак, цяла агитка сме вътре! Peace

# 47
  • Варна
Май така ще направя ThinkingВсе пак най-вероятно ще го направя в сряда(ако не цъфна дотогава)защото днес ще ходя на очен, а утре ще нося дрешки на Гвен за децата.
Благодаря за хубавите думи Heart Eyes

# 48
Ирини, много хубаво zаглавие си и сложила, пожелавам ти чудото да те сполети, колкото е въzможно по скоро и татко да оzдравее и да може да се радва на внуче, с теб съм миличка, не се предавай, въzхиЩавам се на борбения ти дух

а към всички ви имам едно седмично пожелание

Аz нали съм неуморна,
подарявам ви куплет
и орисвам да е спорна
смело гледайте напред

# 49
Здравейте момичета,
Пожелавам ви (и на себе си си го пожелавам  Wink) цялата седмица да ви е толкова хубава колкото ми е на мен днешния ден.   bouquet
Моя ден започна прекрасно - с много подаръци и мили пожелания по случай юбилейния ми рожден ден Laughing, върви добре - обадиха ми се от едно място където кандидатствах за работа (след почти месец чакане да ми звъннат отнякъде), и се надявам да завърши прекрасно с вечеря в тесен приятелски кръг. Дай боже всеки му такива приятни емоции  Hug !
Ако следващата седмица вземе че изскочи и положителен тест ...... просто ще имим крила на раменете си. Praynig  (Крайно време беше да ми светне настроението - след тази едно месечна Сатурнова дупка)
 Hug на всички ви

# 50
БАН, честит рожден ден! nbirthday Да си жива и здрава, обичана и обичаща, и скоро да се сбъдне мечтата ти за бебче! Много се радвам, че рожденият ти ден минава толкова щастливо! Party

Марилийс, благодаря ти за пореден път за чудесното стихче  bouquet

# 51
  • Sofia
Ейййй банкерката дето си бърка в носа  Mr. Green  да си жива и здрава и щастлива и влюбена и обичана и... каквото си пожелаваш , все да ти се сбъдва ! А  Bulb и на следващата торта да си мама ! Приятно изкарване довечера и  Hug Heart Eyes от мен !

# 52
Ей, BAN,
честит рожден ден
много много Щастие и любов, усмивки и трепети

бъди честита мила BAN,
и zнай на радост идва ред,
и дни Щастливи цял керван
Ще се zанижат zа напред

newsm59 nbirthday  ura  bigdance2 Tada  party023 newsm67

# 53
  • BABYLAND
БАН, честито рожден ден мила!!! Бъди  здравичка и нека наистина всеки ден те кара да летиш от щастие! Дано се сбъднат мечтите ти...или поне най-съкровенната!  Hug newsm51

# 54
  • София

[color=Orangered]БАН, Честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана и скоро да празнуваш с пухкаво бебче![/color]

# 55
Честит Рожден Ден,миличка!Желая ти много здраве и сбъднати мечти!Весело изкарване и скоро сладко бебче!
 smile3535   261uu  animal085 newsm57 kyllmg

Марлиис,страхотна си! smile3501Мисля,че трябва да издадеш книга! newsm10

# 56
Здравеите момичета много хубаво заглавие на темичката,дано всичките ви мечти да се сбъднат.Честит рожден ден  Бан нека твоите желания бъдат моите пожелания  nbirthday 

# 57
Бан Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти да си здрава, щастлива и скоро да се похвалиш с това  preggo Весело изкарване на празника

# 58
Хей, знаех си, че ще забележите леееката ми вметка, че имам рожден ден.  Blush Много сте мили, страшно много ви благодаря за пожеланията - да ви се връщат на всички (тъпкано Laughing ). Сега деня ми е още по-слънчев и положителен  Hug
Още веднъж страшно ви благодаря  newsm51

# 59
  • Варна
Честит рожден ден, БАН   bouquet Присъединявам се към пожеланията на останалите.

Девойки, четох сега за доминантния фоликул, ама нещо не намерих: кога на ехографски преглед може да се види в кой яйчник има доминантен фоликул, т.е. кой яйчник ще овулира?
Питам, защото в петък ще ходя на лекар, пада се 12-ти ден от 32-дневен цикъл (че и повече от 32) и се чудя дали ще се види това или ще трябва да ходя пак  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт