седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 225
Слончи, желая ти смяната на работа да донесе само положителни промени Peace

Момичета, аз вчера нали ви се оплаках, че отдавна не са ме болели циците след ову, и днес като ме започнаха Twisted Evil Ходих да си махна сутиена, че не мога да го трая.

# 226
  • София

Момичета, аз вчера нали ви се оплаках, че отдавна не са ме болели циците след ову, и днес като ме започнаха Twisted Evil Ходих да си махна сутиена, че не мога да го трая.

Гриз, дано това е добър знак! И мен от няколко месеца не са ме боляли, та следващия път ще питам моя чичо Док защо е така newsm78
Светли, щом лекарката е казала 1 глобула - значи 1 слагаш! Това са лекарства все пак. Не си самопредписвай по-големи дози!

# 227
  • Стара Загора
Свелтли аз миналата година когато си хаках тия работи из пещерата ги слагах шест поредни вечера и наистина без секс..дори и с презерватив. Дори първата вечер когато си ги слагах моята докторка ми беше казала да си разтворя в един литър хладка вода сода и да си направя промивка с цел да променя средата във влагалището.
Гризке с туй нетърпене на сутиена ме съмняваш ама ще мълча в ъгъла и кротко ще чакам Mr. Green
Лея дано скоро и на мойта улици изгрее слънце че с тия каръшки дни ноаправо незнам. Днес моят мъж е из вашия град Heart Eyes

# 228
Благодаря ви, момичета, много мило ми става да чета вашите окуражителни думи Heart Eyes, но не съм бременна. Но сигурно болезнените гърди след ову като цяло са добър знак, така че пак е добре Peace

# 229
  • София
Хера, ами твоят мъж като е из нашия град защо се спотайва, а? Аз днес не съм на метлата и нищо лошо няма да му направя Mr. Green Даже ще му кажа каква хубава жена си има Party, той не че не го знае....ама ....Дет се вика по едно кафенце да пийнем за твое здраве Mr. Green
Гризке, все пак си мисля ,ч е е по-хубаво да те болят гърдите. каквото и да значи Peace

# 230
# 231
Привет и от мен Grinning
Какичка, честит имен ден, да ти е живо и здраво името, пък дай Боже някой ден да си го чуеш  bouquet
Теди, успех с молбата, днес е хубав ден тъй че смело напред newsm10
Колкото до таксиметровите неволи, напълно ги разбирам заралийките. Аз също съм набрала яко на няколко софийски фирми. Направо си е късмет от тотото да поръчаш, да дойде на време или да нямаш ядове с шофьора. В началото като дойдох в София дори са ме разплаквали от яд, сега обаче се изучих и не им прощавам Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil, ама хич даже smile3503

# 232
  • Стара Загора
Лея..то се знае...най-добрата жена е жената на мъжкия фактор Mr. Green Ами той е със военните машини..нещо ще вземат от някакви софийски поделения и къде ще ходи с тая машина из София Mr. Green Иначе ако не свършат работа днес сигурно ще си дойде чак утре и аз тая вече ще съм мома англичанка май Confused Пък в тоя студ хич не ми се ляга без подвижния ми радиотор...разбирайте мъж ми Crossing Arms Blush
Мишке чадо кво е това спамене...нямаш сили да пишеш ли та само една емотиконка си пльоснала Mr. Green Айде събуди се и напиши как си  bouquet

# 233
Здравейте, момичета!
Пожелавам ви спокоен ден, изпълнен с много нови начала:
1. Какчика, нека св. Екатерина ти помогне за най-женскот оти желание  bouquet
2. Гризи, и аз се надявам заедно с Хера - тайничко в ъгъла... не бъди толкова сигурна!!!
3. Дидонче, иф - дано Praynig
4. херка, не понасям таксиджии. Чество ви казвам, когато колата ми е за ремонт предпочитам пеша да ходя отколкото да се возя и да се съобразявам с тези тъпаци - то е неточност, простотия, чалга и смрад на гадни цигари, а и за капак съм длъжна да му слушам и житейската история... Не, благодаря Naughty
5. Теди, дано всичко мине леко. Новата работа  е като новатна прическа - хем ти трябва време да свикнеш, хем е промяна за добро. Действа много разтоварващо и психически, което пък води до по-лесно зачеване Laughing  bouquet

Хич не съм добре с нервите. Снощи пак реагирах неадекватно при, което мъжът ми Shocked.... после пък се разплаках като си легнахме - въобще - тотален изтрещеняк съм станала, ама да видим до кога...
Светли, сексът когато си слагаш такива глобули не е препоръчителен не само заради променената среда, а защото разгражда латексовия презерватив.

# 234
Здравейте и днес, мили момичета! Мен ме е обзело едно коледно настроение... нищо, че е бая време има до тогава. Вече започнах да правч разни украси.
Какичка, да си жива и здрава, да се сбъднат всичките ти желания!
Теди, стискам палци за новата работа и дано си направила точния избор!
На чакащите лелката - да не я дочакат в следващите 9 месеца!
lea, като питаш доктора за болките в гърдите, моля те дай инфо. Не знам дали е по-добре да те болят или не, защото мен така от известно време ме боляха /отдавна/, ходих на ехограф и - мастопатия, от нея били болките. После са няколко месеца положението беше спокойно и се зарадвах, че не ме болят, а сега миналия и този месец направо ще умра от болки. Та и аз искам да си изясня положението с болките в гърдите и имат ли връзка с успешна овулация, нямат ли... newsm78 абе направо вече незнам, та ако ни поизясниш нещата, след като говориш с док, ще съм ти благодарна!

# 235
  • Стара Загора
Гризка, явно това при нас е нов номер на такситата. Досега не ми се беше случвало. Ама ще видим ние тази работа.
Какче, супер ти е прическата. Аз се чудя още и не мога да реша какво да си направя главата. Хем ми се иска по-късо, хем не ми стиска. Пробвах с някакви програми, ама то измислена работа.

# 236
  • София
Шоколадче, ще го питам моя Док за тая работа с гърдите, че и на мен не ми е ясно newsm78 Обаче съм на преглед чак във вторник. Тогава ще е отчетът.
Херко, аз не се притеснявам и на танк да ме возят CrazyСамо да не е такси, че като слушам вашите преживелици ooooh!

# 237
  • Стара Загора
Аз се чудя още и не мога да реша какво да си направя главата.
Внимавай кво ша я правиш, че да не се налага да те прибирам у нас Mr. Green Mr. Green
Айде и аз на новата прическа.
Въх сега виждам бе...Какичка - честит имен ден мила. Да си жива и здрава..много да се обичате с мъжа и скоро попълнение чакаме Heart Eyes  bouquet
Лейке моя мъж е висок за танкист Crazy Не кара танк Mr. Green Макар, че на сватбата исках с такова да ме вземе...без проблем щяха да ни разчистят улицата пред гражданското Crossing Arms Ама той нъцки...на гражданин ми се прави...забрави че обичам воените работи Blush

# 238
Жабче, нали знаеш какво мисля за горящите сърбящи зърна?

# 239
Добър ден.

Как е настроението преди края на седмицата?АЗ ве4е съм предпраЗни4но настровна и не мога да се концентрирам не6о върху науките днес.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт