седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен,,,божеее - то 12 на обед, ама аз.......На всички пожелавам весел ден и много, много любов! Аз още не съм излязла от депресийката след това, което ми каза доктора, но пък не съм спряла да вярвам! В събота ще ходя пак да види дали се е спукал фоликула, който тъй добре оползотворихме снощи Mr. Green Леа мен забраи бе жена Laughing

# 241
  • Стара Загора
Жабче, нали знаеш какво мисля за горящите сърбящи зърна?
Мдааа намирисва ми ама ша трая Mr. Green

# 242
  • София
Ети, може да напредват годинките, ама помня като слон Crazy Не съм забравила аз нищо! И днес много ми се пише, ама ако пиша през десет минути, ще ме пратите в чата Mr. Green А аз искам да контролирам нещата тук Mr. Green

# 243
И днес много ми се пише, ама ако пиша през десет минути, ще ме пратите в чата Mr. Green

Е ади де, от кога те чакаме!

# 244
момичетааааааааааа, много съм щастлива, ще си имам братовчедче!!! Mr. Green малко късно разбарах,де...през февруари ще се роди! Joy много ми е хубавко Grinning Heart Eyes

# 245
  • Стара Загора
Бравос Ео...айде сега и ти Mr. Green Достатъчно ръстя Crazy

# 246
хихи, той Ицо тъкмо се успокои,че нямало да искам наше бебе сега с лелиното поне 1-2 години, ти пак ме подскукоросвай Twisted Evil Laughing

# 247
  • Стара Загора
хихи, той Ицо тъкмо се успокои,че нямало да искам наше бебе сега с лелиното поне 1-2 години, ти пак ме подскукоросвай Twisted Evil Laughing
Давай чадо..ти си Twisted Evil Пък Ицко ако има нещо напреки да ми звъне Mr. Green

# 248
  • На един клон
Добриутро,дами и добриутро официално,Хероу!  bouquet
Какичко,пожелавам ти всичко най-най-хубаво и едно,две от тези  baby_neutral!
Официално ви заявявам,че след серия тайни разговори с модераторите на тоя форум,сте официално предупредени за следното:
Заповядайте в чата,дами!
До скив!

# 249
lea, с интерес ще чакам отчета.
Жабче, мила, това със зърната много показателно ми се струва. А дано се похвалиш, тамън след сватбата чудесно да ти се подредят нещата ти желая!

# 250

Ети здравей радвам се да те видя пак тук   bouquet Успех!

Здрасти, то и аз подушвам нещо, ама айде да видим Heart Eyes Жабче и аз се радвам!

Леа - знам, знам, само сЪ шИгувкам!  bouquet

# 251
Ох и аz се надявам таЗи седми4ка наистина да стори 4удо smile3504 newsm17

# 252
Пък вие бива да се погрижите да има с кого да си играе  Mr. Green
То си има Laughing Тамън и кака, и батко ще си има Joy Пък и аз имах намерение да свия от леля ми количката, бебефона, легълцето и разни дрешки от братовчедка ми, но явно те ще бъдат предадени за новото попълнение и аз пак ще трябва да чакам ред, няма да се охарчвам я Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 253
Ей, момичета, къде изчезнахте всички. Като че ли бомба е паднала в любимото форумче. Стига сте работили вече. Аз се настройвам от сега за  smile3558
Какичка, Честит имен ден. Много здраве и още до края на годината да видиш  EFP
Гризка, май не съм го написала много хубаво - аз от година и половина съм на новата работа, но още помня как треперех в деня, в който трябваше да кажа на стария шеф. Simple Smile и все пак мерси за пожеланието.
Хера, почти всеки ден по няколко пъти на ден се сещам за теб - по радиото върви реклама на някаква фирма с твоето име и като чуя почвам да се чудя какво правиш Wink Да не си помислят другите момичета, че не се сещам за тях - въобще не е така, дори мислех да дойда на следващата среща, но ще я пропусна. Обаче ще чакам с нетърпение снимки.
Целувки на всички   love001

# 254
Ео, има ли развитие по вашия семеен въпрос? Или петък е денят на истината Thinking
Жабче, айде дано ни зарадваш Blush

Аз си купих ботуши с ток Crazy Даже малко ку*венски мясат Embarassed Ама се влюбих още като ги видях... От години не съм слагала, ама нещо ме е зачесало, та искам да си имам поне за по-официални случай нещо "дамско"  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт