седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 300
  • На един клон
Добриутро,дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Добриутро,Херооу!  bouquet
Честито на рожденничката!Веси,като чета какъв ти е мъжЪ,остава да ти пожелая само здраве и едно,2,3 бебенца да ти направи!  bouquet
Marliece,мерси за пожеланието,много е готин тоя!
Аз,ако си представим че съм мама вече,няма да му давам да кара мотор!(е,поне доста ще се съпротивлявам на подобни упадъчни увлечения)
П.С. Защото заплахите и дискриминацията почти винаги вършат работа......

# 301
И на вас ви пожелвам другата година да си имате по едно сладко бебе6ор4е Heart Eyes

# 302
  • BABYLAND
 Веси, честит рожден ден!!!   bouquet Бъди здравичка, безкрайно щастлива  и дано се  сбъднат най-съкровените ти желания!!!
   Мацки, аз се вясвам само за мъничко, защото след час тръгвам на ....зъбаааар! Тамън ще си видя и мойто мъж, защото лабораторията му е точно до зъбарският кабинет!  Mr. Green

# 303
успех zлатна роzи4ка и дано не бели при zъбаря.. Laughing

# 304
Стефи, според мен изобщо не е задължително да се заразиш от херпес зостера. Той е заразен само ако пипаш секрета, който е отделял. А и той не е супер заразен. Въобще, по принцип се води, че трудно се хваща варицела от херпеса. А ти да хванеш херпес от херпес е вече почти невъзможно, хваща се варицелата.

Гризка, мерси че ми обърна внимание Embarassed Ами, ухо никога не ме е боляло, а сега...и Иван почна с болки в ухото, а после какво излезна, затова съм се притеснила. По въпроса прочетох, че варицелата се предавала по въдушно капков път. От херпеса общо взето можеш да хванеш варицела- ако не си карал- или херпес- ако си карал...уф, дано нищо ми няма, че не знам дали ще понеса мъченията, дето Иван преживя Sick Дано да си правя, че нямам повод за притеснение...

Веси, страхотни подаръци, представям си как си се зарадвала Blush

П.П Гриз, за почерпките- да живее Гугъл  Crazy

# 305
Здравейте и Честит Рожден Ден на Весито, много здраве и щастие - другото се постига!  bouquet Момичета стискайте ми палци за прегледа утре, дано всичко е наред, че ако се окаже, че и ову нямам, ще се гръмна! Мерси за почерпките и късмет на всички!  bouquet

# 306
Ети, стискаме разбира се ! Да пишеш как е минало. И каквото и да се окаже- няма да се гърмиш Naughty Такива да ги нямаме Mr. Green

# 307
Здравейте, милички. Не ви изчетох подробно, че нямам време, но разбрах за рожденничката и видях какви почерпки си разменяте.
Веси, да си жива и зрдава, късмет и бебче да те сполетят. newsm59
Притеснена съм, че детенцето ми е с температура от снощи и сега бързам да го водя на лекар. Стискайте палци бързо да се оправи, че най - подтискащото нещо е да гледаш малкото си съкровище болно.
На всички ви желая лек и прекрасен ден! Айде, ние отиваме да се лекуваме. Пожелайте ми успех!

# 308
Ети, стискаме разбира се ! Да пишеш как е минало. И каквото и да се окаже- няма да се гърмиш Naughty Такива да ги нямаме Mr. Green

Мерси Стефи, ще пиша, не знам защо, но много ме е страх, до сега не съм се чувствала така! Sad

# 309
Етка,мерси zа поzдрава.Стискам палци zа утре,не се притеснявай.Вси4ко 6е мине по мед и масло. Hug

# 310
  • Варна
Веси честито и от мен!Желая ти много здраве щастие ,късмет и поне едно бебче да си имате скоро!
Не можах да изчета всичко-Ифкакво става със закъснението?
Лек и хубав ден на всички  bouquet

# 311
Веси честито и от мен!Желая ти много здраве щастие ,късмет и поне едно бебче да си имате скоро!
Не можах да изчета всичко-Ифкакво става със закъснението?
Лек и хубав ден на всички  bouquet

Мерси,мила..И на тебе едно бебо4е в скоро време ти желая. Heart Eyes

# 312
  • Някъде там...
Веси честит рожден ден! Много здраве, щастие и усмивки ти желая!
  А за догодина - едно ей такова малко сладко жабченце Wink

Ети успех стискам палци.
Шоколадке дано бързо се оправи малчугана.
Стеф като сме били малки с брат ми сме боледували и двамата от варицела точно след един херпес зостер на баща ми.

# 313
Здравейте сладурани,  Heart Eyesаз днес не мога да си държа очите отворени, толкова ми се спи, а шефката ме юрка все едно е понеделник, а не петък  Sad . Ама аз не се давам дрема на стола и работоспособността ми клони вече към 0  Crazy Да ви благодаря за хубавите пожелания вчера и да ви споделя, че си изкарахме много весело снощи. Mr. Green
На Весито да не забравя -  nbirthday  с пожелания за много щастие, любов и сладки бебчета.  Grinning
На шоколадчето стискаме палци  thumbsup малчуганчо бързо да се оправи, Стеф, и ти така, ниаккви разболявания повече във вашата къща.  Naughty
А за почерпките и като Гриз  #Silly само се облизвам и вече лиги ми потекоха  Mr. Green а няма кой да пратя поне едно дюнерче да ми купи, ще си седя тука гладничка чак до довечера  Embarassed
Ама като гледам хубавото временце навън и ми става едно хубавооо и си мисля само как ще се моткаме със слънцето  Blush събота и неделя и какъв кеф ще е... Grinning Желая ви и на вас петъка да свърши по-бързо и да почне купона - за кой в заведение,  cheers за кой в парка,  1swing за кой вкъщи   luvbed Целувам ви всички  Heart Eyes

# 314
  • София
Ети, успокой се миличка! Чичо Док е внимателен и няма да те остави да се шашкаш! И откъде сега изведнъж реши, че и ову може да нямаш Shocked Не така, де! Туй си е мойта диагноза Wink Майтап! Я се усмихни на слънцето навън Sunglasses Стискам ти сииилно палци за утре и после да се отчетеш непременно!

Общи условия

Активация на акаунт