Помощ в търсенето на работа - 10

• 63 521
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Момичетааааа, преди малко се обадиха на съпруга ми от едната фирма, че е одобрен  newsm44 newsm68 става дума за онази голяма фирма, за която ви писах, че кандидатсва преди 5 години. Оказа се, че са имали обява, но не са си посочили името. Той не кандидатства по такива, но аз пускам св-то после без да му казвам  Embarassed сега се смее той, ама тогава ми се караше да не му пускам св-то  Joy
п.с. забравих да напиша, че го викат в понеделник да му представят условията.

# 526
Капризче, много се радвам за вас!  Hug Толкова хубаво ми стана. Обичам "хепи енд".  Grinning Стискам палци да му харесат условията.  Peace

# 527
Момичетааааа, преди малко се обадиха на съпруга ми от едната фирма, че е одобрен  newsm44 newsm68 става дума за онази голяма фирма, за която ви писах, че кандидатсва преди 5 години. Оказа се, че са имали обява, но не са си посочили името. Той не кандидатства по такива, но аз пускам св-то после без да му казвам  Embarassed сега се смее той, ама тогава ми се караше да не му пускам св-то  Joy
п.с. забравих да напиша, че го викат в понеделник да му представят условията.

Честито, честито! Grinning Хубави условия и голяма заплата му пожелавам в понеделник! Grinning

# 528
Мишелин, Unadaptable, благодаря виииии  Hug Hug Hug

# 529
Здравейте и от мен.Не съм се включвала по темата, но пък я изчетох от първа страница.Бях в ужасно отвратително настроение и търсех нещо напосоки относно съвети за работа.Много позитивни напътствия изчетох и благодаря на всички,които не са се отчаяли и продължават смело напред.Радвам се и за тези,които са успели и сега два часа по-късно настроението ми се подобри.Аз бях в това положение преди почти седем години когато фалира фирмата,в която работех 15г.Темата за CV-та,мотивационни писма ми беше чужда,но лека-полека се научих и нещата потръгнаха.Първо участвах в конкурс за държавна работа и бях одобрена.Но..заплащането беше ниско.След две години пак кандидатствах, но вече в частна фирма.Одобриха ме, и няма да забравя колко бях щастлива как ежемесечно заплатата ми нарастваше.Нищо че ме осигуряваха на минимума за съответната длъжност по националния класификатор,нищо че почти всяка седмица ми се събираха по 60 часа труд.През 2008г. кандидатствах в мултинационална компания и пак ме одобриха.Сега имам добра работа и добро заплащане.Естествено кризата се отрази и в този бранш,но смятам че ще се преодолее.Причината за лошото ми настроение е,че от месец и нещо съпругът ми е без работа.На всяка обява,за която се изисква неговата квалификация е пуснал автобиография, и съответно мотивационно писмо/ако се изисква/.Но на нито едно интервю не са го викнали, с изключение на едно от София/ние сме от провинцията/, и в процеса на разговора е станало ясно,че интервюиращите не са прочели от кой град е JoyСледва обещание за обаждане......но пак нищо.Съпругат ми ще навърши след месец 44г.Дали причината не е във възрастта?Имате ли лични наблюдения, дали фирмите не отхвърлят тези кандидати с по-голям трудов стаж,с по-големи квалификации, но и с по-вече годинки.Извинете за дългият пост, но имах нужда да споделя.

# 530
Аз искам да поканя всички на Отворен Ден на Кариерата

http://www.facebook.com/event.php?eid=208753585819282

Ще се проведе в четири града--София, Варна, Бургас и Пловдив

# 531
Благодаря за поканата,Ред.

# 532
Не претендирам, че знам Английски, но в тази обява на последния ред, не трябва ли да се използва друга дума за говорим английски. Може и да бъркам, а може би са имали друго в предвид.  Mr. Green

# 533
да,в обявата е сбъркано и според мен;
Ред,не отварям файла във фейсбук, и снощи не успях, мислех, че е случайно,но и сега не става Sad

# 534
Не е много сбъркано, и така става. Но ако ползват друга дума, би било по-добре.

Иначе относно поканата:

Uploaded with ImageShack.us

# 535
тази седмица е последна за набиране на кандидати по тази програма - педагози, филолози...

http://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0% … 201792904?sk=wall

http://www.zaednovchas.bg

# 536
Caprice, честито и много успех!

Red Velvet, благодаря за поканата. Ще се възползвам от нея със сигурност, досега не съм била в агенции за подбор на персонала и със сигурност ще ми е полезно.

# 537
Въпрос: някой ходил ли е на "второ интервю"? В чуденка съм, както се казва Simple Smile . Първото беше пълен провал от страна на интервюиращия, дали не е заради това? Laughing

# 538

Red Velvet, благодаря за поканата. Ще се възползвам от нея със сигурност, досега не съм била в агенции за подбор на персонала и със сигурност ще ми е полезно.
И аз!

# 539
Въпрос: някой ходил ли е на "второ интервю"? В чуденка съм, както се казва Simple Smile . Първото беше пълен провал от страна на интервюиращия, дали не е заради това? Laughing

Не ти разбирам въпросът....

Общи условия

Активация на акаунт