Помощ в търсенето на работа - 10

• 63 548
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Нека другите да мислят за себе си. Аз лично не искам да бъда излъгана... отново.
После да се налага да си търся парите със заплахи... а, мерси.

# 511
Да, абсолютно....или да не си ги получиш никога. Ама сега заслужават и проверка да им се прати на тези.

# 512
И за това се погрижих.
Нямаше как да докажа, че съм работила при тях (от писмото), но са заварили колегата (не достатъчно умен, за да си иска заплащането) и са им треснали една четирицифрена глобичка. Mr. Green

# 513
http://bg.kolektiva.net/burgas/

момичета, мнение за тази форма на работа, нова както ми обясниха.
работиш за сайт, за който привличаш клиенти, в който сайт да се рекламират стоки, услуги...

мерси Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 16:04 от Анe

# 514

работиш за сайт, за който привличаш клиенти, в който сайт да рекламират стоки, услуги...

мерси Simple Smile

Трябва да си много добър търговец....
Сайта е много силен иначе, аз го ползвам и пазарувам от него.

Редакция: Много,ама много спешно ми трябва мацка с перфектен английски за персонален асистент в мега-голяма компания. Трябва да има и предишен опит. Заплатата е наистина добра.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 16:50 от Red Velvet

# 515
Да се отчета и аз набързо.
Тази седмица съпругът ми беше на две втори интервюта. Междувремено си подготвя и документите за кандидатстване в полицията ( това му е голямата мечта  Crazy). Трябваше да получи отговор днес и от двете фирми, но никой не се е обаждал досега  Rolling Eyes От по-другата седмица започва изпитите за полицията и наистина се надявам да се получи там, защото както казах това е мечтаната му работа.  Praynig Praynig Praynig
И при мен има раздвижване. Кандидатствах в една банка за стаж. Днес получих отговор, че съм преминала първия етап на подбора и са ми изпратили практическа задача, която трябва да им върна до началото на другата седмица. Ако ме одобрят, ще има интервю и краен отговор  Crazy Междувременно съм в сесия- днес бях на изпит  Crazy
И двамата с мъжа ми сме ей така  Crazy тази седмица. 

# 516

работиш за сайт, за който привличаш клиенти, в който сайт да рекламират стоки, услуги...

мерси Simple Smile

Трябва да си много добър търговец....
Сайта е много силен иначе, аз го ползвам и пазарувам от него.

Редакция: Много,ама много спешно ми трябва мацка с перфектен английски за персонален асистент в мега-голяма компания. Трябва да има и предишен опит. Заплатата е наистина добра.
Супер звучи предложението.
Нямам предишен опит...

# 517
Здравейте и от мен.

Аз с едно оплакване, и евентуално ако някой е запознат....да даде акъл.

От месец края на месец юли, имам да вземам хонорар от една организация на национално ниво. Работех по програмата "Аз мога", като обучител.
Имам си граждански договор, в който задължение на работодателя е да ми изплати хонорара до 30.12.2010г.
До днес, ни вест, ни кост от тях. Последно им звънях края на януари месец, отново оправданията - от Агенцията не са ни платили, не знам си какви глупости.

Какво да ги правя тези нещастници?
Смятам другата седмица да отида лично, да разговарям с началничката на звеното тук в Плевен и да си искам парите.
Да им пратя инспекция по труда? (но пък те с граждански договори мисля не се занимават).
Да се свържа с регионалната преса? (нямам проблем с рег.вестник, познати журналисти доста, ще ми пуснат една хууубава статия)

# 518
Току що чета обява в ''заплата бг'', за хигиенистка за офис и накрая за длъжността се изисква ""задължително актуална снимка", та се чудя, как ли трябва да изглежда въпросната жена?  newsm78Simple Smile

# 519
Току що чета обява в ''заплата бг'', за хигиенистка за офис и накрая за длъжността се изисква ""задължително актуална снимка", та се чудя, как ли трябва да изглежда въпросната жена?  newsm78Simple Smile
С метла или без да бъде снимката?

Някои обяви са направо... Изисквания: един куп, че и чужд език, и опит, и не нам си ко си. Заплата: от 350 до 400 лв. Ха. Ха.

# 520
Mirama ,наистина е така - аз се обучавам в момента по тази програма и една от преподавателките ни каза ,че пари ще видят чак в края на програмата- когато държавата се разплати с обучителните фирми

# 521
Mirama ,наистина е така - аз се обучавам в момента по тази програма и една от преподавателките ни каза ,че пари ще видят чак в края на програмата- когато държавата се разплати с обучителните фирми

Не съм съвсем съгласна.
За единият курс, който свърши 2седмици по-рано, ми платиха още ноември месец.
Отделно, че аз сключвам договор с организацията, която ме наема за обучител, а не с Агенцията...
И мен лично изобщо не ме касае те кога ще си получат парите по програмата.
Да не говорим, че моята част на договора отдавна съм я изпълнила.
И че във въпросният договор те самите са посочили датата 30.12.2010г като крайна дата да ми изплатят хонорара.

Така че въпроса ми е, към кого мога да се обърна за съдействие и да си търся парите?
Или директно да си заведа дело...

# 522

Не съм съвсем съгласна.
За единият курс, който свърши 2седмици по-рано, ми платиха още ноември месец.
Отделно, че аз сключвам договор с организацията, която ме наема за обучител, а не с Агенцията...
И мен лично изобщо не ме касае те кога ще си получат парите по програмата.
Да не говорим, че моята част на договора отдавна съм я изпълнила.
И че във въпросният договор те самите са посочили датата 30.12.2010г като крайна дата да ми изплатят хонорара.

Така че въпроса ми е, към кого мога да се обърна за съдействие и да си търся парите?
Или директно да си заведа дело...
Обърни се към инспекцията по труда. Независимо какъв е договора. Ще ги заставят да ти заплатят въпросната сума.

# 523
Китана, мерси много. )
В понеделник отивам да се жалвам там...
Най-големият майтап е, че тези бяха толкова на зор, че ми се молеха да им поема курсовете, защото никой друг не беше съгласен (ужасно разпокъсано работно време), и ме преследваха 1седмица по телефона.

# 524
  • София
Днес ходих да си проверя здравноосигорителния статус, понеже не съм внасял осигоровки от края на миналата година и ги бяха спряли. Служителката ми каза, че след като не работя от 2 години и не съм подал декларация 7, търпя глоба от 500лв?!  Shocked
 Казах, че сега го чувам това, а тя ми каза, че имало къмпания и крайния срок бил до 31 януари 2011 .

Подадох тази декларация, но не разбрах дали се разминах или да очаквам "включване" по пощата ?!  #Cussing out
 Каква е тази държава не знам... какво ли не измислят за да ни доуморят. Crossing Arms

А лошото е, че и двамата ми братя са в подобно положение. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт