Помощ в търсенето на работа - 10

• 63 500
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Да, така, както съм го написала в бързината сама не се разбирам.
Ходих на интервю миналата седмица. Останах разочарована. Служителят не можа да ми каже нищо за работното време, нито за заплащането. Tired Въпросите му към мен изобщо не бяха по същество.
Днес получавам мейл от друг служител на същата "фирма", в който пише (цитирам): "Удобрена сте за второ интервю" (правописа запазен в цитата). Да се явя в еди-колко-си часа, еди-кой-си-ден, на този адрес.
И се чудя изобщо за какво беше това "първо" интервю и дали не трябва да ме разпитат всички служители във фирмата преди да почнат да мислят върху моята кандидатура...
Какво мислите за цялата тази работа?

# 541
Много често се правят две интервюта, но не знам в този случай какво да ти кажа.

# 542
Ред, а Деня на отворените врати на вашата фирма как ще протече организационно ме интересува. в смисъл "от 10 до 16ч." какво значи - непрекъснат процес, като семинар един вид ли или който когато може идва и се включва? Питам, за да си направим сметка и за малкия.

# 543
Не е постоянен процес. Когато дойдете, тогава...
Ние ще правим постоянно интервюта, ще има и презентации на всеки кръгъл час.

# 544
Момичета, искам да ви питам, някой знае ли нещо за т.нар. "мрежов маркетинг"? Някой занимавал ли се е с такъв вид дистибуция и има ли "хляб" в това нещо?  newsm78

Мисля да започна като дистрибутор към една фирма, за допълнителни доходи, но ми изглеждат доста високи цените на продуктите и незнам какво е търсенето?

Ще се радвам да споделите ако знаете нещо. Peace

# 545
Почти сигурна съм, че мога да позная за какво става въпрос. С "Ц" ли започва? Simple Smile

# 546
  • Пловдив / София
Мари07, не съм се занимавала, но по принцип никога не са ми изглеждали читави.
Според мен пари печелят само тези, които са на върха на пирамидата. Останалите - нищо. Освен това ми напомня на някакъв вид секта.
Но, все пак, ако решиш, успех!

# 547
Зависи коя е фирмата, но мозъците се промиват. Аз като един търговец с няколко години опит с опит в американска компания, мога да ти кажа, че трябва да ОБИЧАШ продукта, който продаваш. Иначе няма да ти се случат нещата и ще ти личи.

Всъщност на всеки, който започва да се занимава с нещо такова, искам да препоръчам филма "The Joneses". Има субтитри, идеята е,че лайфстайла и личният пример продават.

Ние в БГ правим много бегло добри продажби....Но ако един човек вярва в продукта, който продава, той неумоверно ще има успех. Няма неуспешно продукти, има слаби търговци.

# 548
Red Velvet, ще пуснете ли програма за Деня на отворените врати?  Blush
Коя презентация - кога...? bowuu

# 549
Няма програма. Ще правим интервюта през цялото време, като ще даваме и свободни консултации.

Презентации ще има на всеки кръгъл чак.

# 550
  • София
Здравейте,момичета!
Майка ми е чула по новините за някаква програма от бюрата по труда- работа за млади специалисти-стажанти или нещо такова. Знаете ли не що по въпроса и къде мога да намеря инфо. Влязох в сайта на Агенцията по заетостта и нищо не намерих.

# 551
nimfi4ka , обади се в агенцията,има тел,който ВДИГАТ Hug
ето го:02/9808719

# 552
  • София
nimfi4ka , обади се в агенцията,има тел,който ВДИГАТ Hug
ето го:02/9808719
Благодаря!  bouquet

# 553
Ще се запиша и аз тук за всеки случай Simple Smile

# 554
Здравейте,момичета!
Майка ми е чула по новините за някаква програма от бюрата по труда- работа за млади специалисти-стажанти или нещо такова. Знаете ли не що по въпроса и къде мога да намеря инфо. Влязох в сайта на Агенцията по заетостта и нищо не намерих.

Има програма и тя е както за частния сектор, така и за държавните учреждения. Като цяло са много отзивчиви и дават информация от бюрото по труда.

Общи условия

Активация на акаунт