Знаете ли кого видях-17

• 82 139
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Вчера в "Обичам България" - предаването по Нова в петък вечер, зададоха въпрос "По какво е професор Юлиян Вучков?". След като и двата отбора се опитваха да налучкат, водещата каза верния отговор: "По нищо". Наистина ли е така?

# 616
# 617
След като и двата отбора се опитваха да налучкат, водещата каза верния отговор: "По нищо". Наистина ли е така?
същото важи и за Чирков ...

# 618
  • София
http://www.monitor.bg/article?id=226030 - и тук са писали. "Професор Вучков" било само артистичен псевдоним.  Laughing

# 619
  • софия
вчера спирам един яко брадясал тип с развети коси да го питам накъде е отворен в момента подлеза пред цум, и докато ми обяснява, гледам - дим дуков  Laughing
трудно го познах с тази буйна растителност по главата  #Silly

# 620
  • София
вчера спирам един яко брадясал тип с развети коси да го питам накъде е отворен в момента подлеза пред цум, и докато ми обяснява, гледам - дим дуков  Laughing
трудно го познах с тази буйна растителност по главата  #Silly

Буйна и рядка брада, бррррр Sick

# 621
В сатиричния театър русата водеща от "търси се".
Симпатична е

# 622
Барманчето от Стъклен дом. В малкото серии, които съм гледала ми се видя ужасен, на живо изглеждаше като наркоман, по случайност дойде на място, в което бях по работа, и няма да влизам в подробности, но ми стана много мъчно. Момчето беше закъсало за 10 лева, явно в тая държава, актьорите не са добре заплатени, за разлика от "Златките"  Tired

# 623
  • София
Антоний Аргиров се казва актьора,гледахме го в една театрална постановка преди година,не изглеждаше така плашещо тогава.
И аз го срещнах преди дни  пред театър "Зад канала"-вървеше срещу мен,дъвчейки баничка.Точно така го описах и аз на мъжа ми-като наркоман Confused-суперслаб,бледо лице и черни кръгове под очите.Много болнав вид имаше.

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 20:05 от didito.

# 624
  • София
Антоний Аргиров. Прекрасен актьор.

# 625
  • София
Да,поправих се.Говорихме за впечатление,направено на улицата.

# 626
  • София
Днес Жоро Пентаграма на колело в градинката "Св. Никола" (на ъгъла на Пиротска и Опълченска). Грам не е мръднал тоя човек - изглежа като опреди 10 години.

Всеки ден виждам Ники Априлов (живеем в един блок) - много готин и възпитан, както и с Ивайло Герасков - все с един сетер се движи. Много често виждам и тъщата на Ставрев от "Стъклен дом" (да ме прощава, че не й знам името) - тя пък живее в съседния блок.

# 627
  • някъде по морето
Елена Райнова - много популярна през 60-те!

# 628
Дарко Тасевки, беше яхнал новата кола  (улицата до пл.Славейков, незнам как се казва  Embarassed) Но определено на живо е по-хубав  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 629
След като и двата отбора се опитваха да налучкат, водещата каза верния отговор: "По нищо". Наистина ли е така?
същото важи и за Чирков ...
Стана ми интересно и открих това:

Александър Асенов Чирков е български лекар и кардиохирург.

Александър Чирков е завършил Медицинска академия в София. През 1966 г. заминава за Германия, за да специализира при известния кардиохирург - проф. Бюхлер. От 1981 г. е професор в университета Фрайбург. През 1986 г. извършва първата сърдечна трансплантация в България. Проф. Чирков дълги години е директор на болницата "Св. Екатерина".

Спомням си , че и Гайдарски го обвиняваше че не е проф., и Чирков успя да го опровергае Thinking , но може и да бъркам разбира се Wink

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 14:48 от viara2010

Общи условия

Активация на акаунт