Лидл - 4 тема!

• 118 523
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Браво,а някои хора си мислят,че ядат добра храна.После се чудим откъде идвали болестите-от боклучави храни.Аз предпочитам да ям един път на ден,но качествено.

# 316
От вчера има някакви пеещи играчки - някой има ли вече впечетления? Хубави ли са? Цената им определено е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 317
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте
може ли снимка на този сладолед с ядки и орехи Simple Smile)
знам че споменахте по напред за него ,ама го изгубих цена ?
поздрави

Ако говориш за тъмносините кутии - той е чист маргарин със захар. Цял ден да стои извън хладилника - няма да се разтопи.

здрасти еми незнам и аз казаха ,че има едни много хубави и едни не толкова.
Ако някой е ял от тези с ядки и орехи да пише да знам какво да взимам
мерси Simple Smile

# 318
На сладоледите си пише,че са с растително масло. А за боклучавите храни- има боклуци, а има и такива, които са в пъти по-добри от предлаганите в другите магазини и на по-сносна цена, въпросът е човек да се ориентира какво си заслужава и какво не.
Колкото за яденето един път на ден, по тази логика трябва и вода да не пия, щото чешмяната не става, а минералната си е чисто менте, и на слънце да не седя, щото е вредно, и въздух да не дишам, заради тежките метали, нали разбирате.... Предпочитам да не се превземам толкова, още повече, че децата си не мога да ги храня само веднъж на ден, нали? Гледам етикети, внимавам за каквото мога, подбирам им храната, другото е вече в сферата на вероятностите.
Извинете за оффтопика, но не се стърпях.

# 319
  • софия
А кои от купешките сладоледи на са с растителни мазнини? На всички има табели, че са с такива. Много купувахме Милка и си мислех, че е ОК. Допреди табелките  Mr. Green Не спрях да взимам, но го правя по-рядко. То прекален светец и Богу не е драг. Не съм за боклучавите продукти, но просто това е времето, в което живеем. До колкото мога давам здравословна и натурална храна, но и не ограничавам, защото контролът е до време (а и ние сме хора. Все от нещо ще се мре.)

# 320
  • ПЛОВДИВ
От вчера има някакви пеещи играчки - някой има ли вече впечетления? Хубави ли са? Цената им определено е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вчера в първия пловдивски Лидл ги имаше и бяха по 20лв. Когато пуснах овцата всички деца се струпаха при тях а когато пуснах и пилето концерта беше пълен и двете играчки си заслужават според мен.

# 321
Сладоледа  си е  ок! Докато
го като го обсъждате ; -отиде половината кутия!  chef

# 322
Вчера в първия пловдивски Лидл ги имаше и бяха по 20лв. Когато пуснах овцата всички деца се струпаха при тях а когато пуснах и пилето концерта беше пълен и двете играчки си заслужават според мен.

оки, благодаря ти!   bouquet

# 323
да се върна на темата как изглежда този хубавия сладолед Simple Smile цена , грамаж ?
мерси

# 324
На сладоледите си пише,че са с растително масло. А за боклучавите храни- има боклуци, а има и такива, които са в пъти по-добри от предлаганите в другите магазини и на по-сносна цена, въпросът е човек да се ориентира какво си заслужава и какво не.
Колкото за яденето един път на ден, по тази логика трябва и вода да не пия, щото чешмяната не става, а минералната си е чисто менте, и на слънце да не седя, щото е вредно, и въздух да не дишам, заради тежките метали, нали разбирате.... Предпочитам да не се превземам толкова, още повече, че децата си не мога да ги храня само веднъж на ден, нали? Гледам етикети, внимавам за каквото мога, подбирам им храната, другото е вече в сферата на вероятностите.

newsm10

Просто трябва да се пазарува с повишено внимание !
  Относно сладоледа - цена 2.59 ,1литър ,това запомних,кутията е заоблена, в синьо и
  има на картинката различни ядки:фъстици,орехи,стафиди .... действително прилича
  на подсладен маргарин.
  Не ни допадна,предпочитам тези от "Пени" /лично мнение /
  Пробвах и сладоледеното руло - не става !
  Сладоледите явно са им слаба страна или аз имам странен вкус.
  Препоръчвам ви доматите в консерва - чудесни са!Белени/има и нарязани/,точно за
една салатка .

# 325
Здравейте,
аз да се похваля,че днес успях да си купя сирене "Sofra".Наистина не е с някакъв неземен вкус,но е страхотно!Поне на нас много ни допадна,дори ми прилича на вкус леко на кашкавал.
Взех си и няколко шоколада от 0.50 стотинки и 1-ни селски картофки,които вече изядохме.  Mr. Green
Кафето също е на промоция.Както и някои видове натурален сок,но от него може би ще взема утре.   bouquet Grinning

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 00:03 от Sunlivkaaa

# 326
  • Sofia
Вчера вечерта ходих до магазина и мислех да взема от гръцки банички, които хвалите. Само като им погледнах състава ги върнах обратно и реших, че баниците ще продължа да си ги правя сама вкъщи... поне знам какво слагам. По състав са като тези на Белла, за останалото не коментирам, защото не съм пробвала. Другото, което ме разочарова беше шоколадовия крем Mister Choc, но за цената си вероятно го бива. След този буркан все пак ще продължа да купувам Nutella.
Това, което ми харесва е сиренето Софра, хляба със семките, евтиния шоколад с лешниците, който вече не се намира, едни белгийски шоколадови бонбони и някои от продуктите на Pikok.
Все пак всичко е въпрос на личен вкус. Освен това зависи продукта с какъв аналогичен такъв е сравняван.

# 327
Mister Chok не трябва да се сравнява с Нутела, еквивалента на Нутела е Choco Nussa, със зелената капачка,400г. Като цена е много по-добър, а качеството му е на немска стока, а не на произведената в Полша Нутела, продавана в БГ. Тук само в Хит от време на време има немска Нутела и разликата с другата е просто невероятна.

# 328
Mister Chok не трябва да се сравнява с Нутела, еквивалента на Нутела е Choco Nussa, със зелената капачка,400г. Като цена е много по-добър, а качеството му е на немска стока, а не на произведената в Полша Нутела, продавана в БГ. Тук само в Хит от време на време има немска Нутела и разликата с другата е просто невероятна.

за този ли говорите ,че е като Нутела ?

# 329

newsm10

Просто трябва да се пазарува с повишено внимание !
  Относно сладоледа - цена 2.59 ,1литър ,това запомних,кутията е заоблена, в синьо и
  има на картинката различни ядки:фъстици,орехи,стафиди .... действително прилича
  на подсладен маргарин.
  Не ни допадна,предпочитам тези от "Пени" /лично мнение /
  Пробвах и сладоледеното руло - не става !
  Сладоледите явно са им слаба страна или аз имам странен вкус.
  Препоръчвам ви доматите в консерва - чудесни са!Белени/има и нарязани/,точно за
една салатка .
може ли снимка на доматките?

Общи условия

Активация на акаунт