Тwilight/Здрач- тема 65 - Love is all around ♥

• 37 737
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
По повод на потвърдената дата за Водата: от мен само кратко и ясно: После защо сме пиратствали.............явно има защо.

Диди, каква мисия, душа  newsm78
Аз съм в процес на мислене на име на новата тема..... ама не ми се получава нещо Joy Какво ще зажете за нещо от рода на 'Couple of years after the first bite..."  Flutter

Цве, как каква мисия бе душа, аз все си мислех, че съм успяла да те събудя сутринта, е, не нахалствах много, да не взема да отнеса някой нет-скандал от домашните ти. Joy Joy

Аз съм "за" идеята на Цве, ама каквото и да предложите аз съм си все "за" де Joy, щом има Роб.....
Така може да се върнем назад в спомените и да си споделим нещо, което ни е впечатлило тогава и как сега го виждаме, абе нещо такова.

# 691
Да им имам и отговора на Александра. Whatever,  дето вика Ванчето - на морето ще го гледаме Simple Smile

Аз пак да ви питам, гласувахте ли за наградите на МТВ? Ще вземем ли пак приза за целувката?
Нашите хора ще ходят ли?

Цев, харесва ми идеята, действай  Peace

Редактирам се: Видяхте ли плаката за Зазоряване? WTE?  Shocked Shocked Shocked Ние с Мирка щяхме да се справим сто пъти по-добре  ooooh!

# 692

Аз съм в процес на мислене на име на новата тема..... ама не ми се получава нещо Joy Какво ще зажете за нещо от рода на 'Couple of years after the first bite..."  Flutter[/b]

'Couple of years after the first bite...and we still saying it out loud -"VAMPIRE"
Laughing  coolcool

# 693
  • София
Аз пак да ви питам, гласувахте ли за наградите на МТВ? Ще вземем ли пак приза за целувката?
Нашите хора ще ходят ли?
Aз наминавам всеки ден от там да си гласувам, ни регистрация ми иска, ни нищо. До 5-ти април ще се гласува, после има друг рунд на тия, които са получили най-много гласове. На 5-ти юни ще е награждаването...поне така ги разбрах аз нещата - ако бъркам поправете ме!
Като знаем аудиторията на МТВ 99,99% "нашите хора" пак ще грабнат "пуканките"! Laughing /поне в една категория, която и да е, на феновете ни е все тая - стига да има материал за обсъждане до есента Laughing/.

# 694
Като знаем аудиторията на МТВ 99,99% "нашите хора" пак ще грабнат "пуканките"! Laughing /поне в една категория, която и да е, на феновете ни е все тая - стига да има материал за обсъждане до есента Laughing/.

hahaha Да а Кристен,може пак да се пробва да ги изтърве  Joy

# 695
За гласуване за МТВ наградите, гласувам, и то регулярно  Joy  Може би ще барнем някоя и друга награда, дължаща се на силата на фенството. Големи сме инати  Mr. Green  Но манията вече е с тренд надолу според мен, без да съм наясно дали някой друг, освен Съмит, изобщо отчитат тенденцията. Красето скоро разправяше, че не било така, не знам, аз не чета много по нета. Мислите ли, че нашите хора държат изобщо на тия награди  Laughing Но поне ще ги видим в залата  Grinning

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 18:02 от lili0909

# 696
Гласувам, гласувам и още как  Mr. Green Не може да изпуснем и тази година целувките  Heart Eyes Може Роб да е измислил нова режисура  hahaha

Ми, малко ще е дълго, че имаме ограничение за символи ама е много готино, ще видя дали ще се събере  Heart Eyes

# 697
Aми Цве твоето предложение си е супер, слагай го така, то моето ми дойде ей така и аз незнам от къде Simple Smile  Hug

# 698
  • Враца
С риск да стана досадна, но това за филма много ме ядоса - опитваме се да привлечем внимание в официалната ФБ страница на слончетата - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150123438683285&set … 48965&theater
Можете да се включите с коментар

# 699
  • Благоевград
Проверихте ли новата глава за фифтиту  Simple Smile http://50shades.com/

Аз доволен!

За Водата - нямам думи - ей сега ще ходя да бичвам на фейсбук. аааама ха!

# 700
Wa_wa, рАзписах се на страницата. Не, че някой ще ни отговори, ам апък знае ли се Simple Smile

За наградите - да си цъкам на воля тогава, че само веднъж си пуснах вота  Mr. Green

# 701
  • София
Тази вечер пак я прекарах в компанията на младият мистър Патинсън. Wink/наваксвам с мат'риала/
 Гледах "How to be" и на моменти много се смях. И там с цяло сърце е играл, размахва коси, чупи пръсти - много му подхожда да играе загубеняк - "разпасан и всичко останало"...невероятен сладур...и това си е естествения цвят на косата му, нали? Разкошен е! Дано пак направи някога подобен филм, нещо трагикомично, свежо такова, да се развихри в цялата си прелест...докато е млад да изиграе някой хипар и да му пуснат косата дълга, дъъълга, да я развява и да хвърля златни отблясъци на светлината на залязващото слънце /въх, изби мА на поезия Crazy/ - кльощав, раздърпан и с китарка hahaha
Сега пак цяла нощ мозъка ми ще мисли, докато спи.  Mr. Green Whistling

# 702
Добър ден! Къде сте? Времето за сутрешно кафе отмина, затова в дъждовния английски следобед Ви каня на следобеден английски чай, ако може с определен англичанин...

Заглавието на новата тема ми допада, бих отговорила с цитат от POISON на Алис Купър: ...and I don't wanna break this chain...

От уикенда се зарибих с въпросното четиво "A Pound Of Flesh" Признавам, че отдавна го гледам из общността, но заглавието малко ме притесняваше...Добре, че се престраших...определено споделям мнението на Красе-то - мястото му е в топ10.
Всичко хубаво, мир и любов...

# 703
Здравейте мацкииии  Hug

Днес ми е толкова поспаливо, че дори и блещукащ вампир в мъглата не мога да видя...
Някой ми е откраднал кофеиновата система!

Флоранс, фикшъна е един път! Дано Софи скоро пак ни пусне ъпдейт Heart Eyes

Ванче, в HTB наистина е много сладък, обаче първото гледане ми беше малко мудно... ама то практика се искалооо  Mr. Green

# 704
  Да ви поздравя с един от талантите на Роб  Grinning  Исках друг гиф да използвам, но не можах да го кача

Общи условия

Активация на акаунт