"Зелена" (Екологична) тема - 5

• 52 616
  • 835
  •   1
Отговори
# 270
Госпожа Емилия Спиролинова с нейните кутии  Flutter ме подсети да ви пусна тези линкове.

http://www.sunset.com/home/natural-home/zero-waste-home-0111-00418000069984/
http://www.homebysunset.com/home_by_sunset/2011/01/the-zero-wast … ons-answered.html
http://zerowastehome.blogspot.com/

# 271
Ако е едностранно изписана, можете да я дарите на детски градини или училища за ползване. Peace

Споделих ли новата си лудост?
Ходя с пластмасови кутии ( от онези многократните за транспортиране на храна, които влизат една в друга) на пазара и казвам  да ми ги напълнят с череши, ягоди и прочие цапащи плодове. Досега ми беше проблем с платнените торби за такива плодове.

newsm51    love001  Hug

Преди време май JeniB беше споменала за някакви еко препарати в Карфур... Какви бяха и къде точно да ги търся, поогледах поогледах и освен Планет друго не видях... Simple Smile

# 272
  • Пловдив
Планет не са ли еко?

# 273
Без да обиждам JeniB,защото и тя може да е писала нещо,но аз бях дала линк към тези препарати.
http://www.myplanet.com.gr/en
Пробвала съм верото и ми се харчи на половина засега.Купила съм и бебешки течен прах и омекотител и тия дни ще го пускам в действие,да подготвя дрехите за бебо.Но резултат ще мога да кажа като почна да пера действително нацапани бебешки пелени Laughing

# 274
Хехехе, Спиролинова, и аз така. Ама в кварталния магазин цъфнах с две пластмасови кутии, за да ми ги пълнят със салати  Laughing
   Магазинерките не реаригаха отрицателно  Peace

Търся да си купя мрежи като онези едновремешните, ако някой знае откъде, ще му бъда благодарна  Simple Smile

Много съм щастлива от дъждовете   umbrella Най-после да се усети, че е май месец, има нужда за природата.

# 275
Търся да си купя мрежи като онези едновремешните, ако някой знае откъде, ще му бъда благодарна  Simple Smile

Виждала съм ги в магазин Слънце-Луна.

# 276
В Пловдив май няма такива магазини  newsm78

# 277
Да не говорите за ония мрежи - разтегателните с дупките.Аз имам снимка като съм била около 1.5г и са ме мушнали в една такава и майка и леля ме носят Laughing
Кливия - и аз не съм чувала за тези магазини в Пловдив.Но нещо ми се мъдри,че в китайските магазини или Юска съм виждала newsm78

# 278
Ако е едностранно изписана, можете да я дарите на детски градини или училища за ползване.
Ходя с пластмасови кутии ( от онези многократните за транспортиране на храна, които влизат една в друга) на пазара и казвам  да ми ги напълнят с череши, ягоди и прочие цапащи плодове. Досега ми беше проблем с платнените торби за такива плодове.
Aз и буркани ползвам за сушени плодове и разни ядки и семена  Simple Smile

Май ще се откажа от сапунените ядки за пране и сега си търся прах Confused

# 279
Планет са от ранга на Фрош, т.е. не чак особено еко  Wink

Написах освен Планет Peace
Имам някакъв спомен, че JeniB беше споменала друг, май на Карфур нещо newsm78, като се появи ще изясни Wink

# 280
Планет са от ранга на Фрош, т.е. не чак особено еко  Wink

Написах освен Планет Peace
Имам някакъв спомен, че JeniB беше споменала друг, май на Карфур нещо newsm78, като се появи ще изясни Wink

Не си спомням за какво става въпрос.
Иначе верото на Планет носи знака на европейския съюз за еко продукт. Фрош нямат такъв.  Peace

# 281
l`ange, защо се отказваш от сапунените ядки за пране?

# 282
Здравейте,

дали съществуват някакви био/еко таблетки за съдомиялна? Писна ми да мия  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  pacifier  на ръка

# 283
Ако е едностранно изписана, можете да я дарите на детски градини или училища за ползване. Peace

Ходя с пластмасови кутии ( от онези многократните за транспортиране на храна, които влизат една в друга) на пазара и казвам  да ми ги напълнят с череши, ягоди и прочие цапащи плодове. Досега ми беше проблем с платнените торби за такива плодове.

Hug страхотна идея   bouquet
тъкмо се чудех как да реша този си проблем. Чудя се дали ще се съгласят да ми слагат сиренето в кутия, вместо в найлоново пликче! Ще опитам Simple Smile

# 284
l`ange, защо се отказваш от сапунените ядки за пране?
Всъщност, аз с друго еко-средство не съм прала до сега и не мога да сравня. Имам едни тениски - цвят екрю, но ми пожълтяха на места Rolling Eyes Искам да видя как ще прането с някой прах и да си направя съпоставка, преди да съм изградила окончателно мнение. Т.е. още не съм ги отписала орехчетата Laughing, макар че има какво да се желае от тях.

Петна от кръв не знам с какво да изпера? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт