АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 111 599
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Ще разкажа, само да мине Simple Smile

# 256
Ще разкажа, само да мине Simple Smile

Успех и моооого късмет! Hug

# 257
  • Пловдив
запис

# 258
Някъде във форума на Селена прочетох,че няма да работи през месец юли,заради ремонт.Но забравих да попитам д-р Молева дали да ходим все пак там другия месец.Някой да знае нещо по въпроса?

# 259
Най-добре звънни директно на Молева,тя ще ти каже!

# 260
  • Пловдив
Аз ходя при Молева в частния и кабинет - хем ми е по-близо, хем по-евтино Peace

# 261
Аз ходя при Молева в частния и кабинет - хем ми е по-близо, хем по-евтино Peace
Да,така е,но ние не сме от града и ни е много неудобно там.Пък и детето не мирува в колата  Laughing

# 262
Доколкото имам информация няма да работи само Ин витро център-а , но най-добре да се звънне на регистратурата за подробности:)

# 263
Някой знае ли дали ще има празник на бебетата тази година? Rolling Eyes
newsm78И аз си мислих скоро за празника даже реших,че тази година е нямало смс известяване а и аз късно се сетих да проверя в сайта Embarassed

# 264
Здравейте мами има ли някоя която да е като мен с ревматоиден артрит от 16 години и с две сменени тазобедрени стави, която да е раждала секцио в Селена и при кой лекар? Незнам как стои въпроса когато имаш друга диагноза какво отношение ще имат лекарите понеже съм от Димитровград и не е за пренебрегване и растоянието за едно планирано раждане.

# 265
  • Пловдив
Здравейте мами има ли някоя която да е като мен с ревматоиден артрит от 16 години и с две сменени тазобедрени стави, която да е раждала секцио в Селена и при кой лекар? Незнам как стои въпроса когато имаш друга диагноза какво отношение ще имат лекарите понеже съм от Димитровград и не е за пренебрегване и растоянието за едно планирано раждане.

е,точно със същото съпътстващо заболяване и две сменени стави едва ли.

има мацки,които пътуват от Варна и Бургас за планирано секцио в Селена и всичко е ОК

# 266

Едва ли има със същото заболяване. Аз родих миналата седмица там, имаше една мама от Бургас с планово секцио, също и едно момиче с диабет. Всички се държаха превъзходно, момичето с диабета беше под постоянно наблюдение , допълнителни изследвания  и какво ли още не, бебето й също. Предполагам вземат предвид всики заболявание , но най-добре се обади в клиниката и питай, носи си и всички документи. Разстоянието Димитровград - Пловдив не е кой знае какво.

# 267
Разстоянието Димитровград - Пловдив не е кой знае какво.
Съгласна съм, аз си го пътувам най-редовно за прегледи.
vtvt, а кой ти следи бременността в Дград?

# 268
  • Пловдив
В Геника Пловдив. Днес ще говоря с доктора, та да видим, дали да се тормозя много!....
Здравеите, може ли малко инфо за Геника в Пловедив, адрес, телефон или нещо такова, благодаря ви предварително!!! Hug И аз трябва да им ползвам пакета уреаплазма, микоплазма и хламидия.

# 269
  • Пловдив
Геника в Пловдив се намира в Гранда - страничния вход. Адреса е ул. "Петко Д. Петков" № 23, ет. 4, кабинет № 9 и 10
Тел.: 032 62 32 02
Работно време: От понеделник до петък - от 14:00 до 18:00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт