Отговори
# 195
Между курсовете с Бронховаксом е с Назонекс по предписание на алерголог (небезизвестният д-р Мустаков)

много ти съчувствам, дано малчо се оправи бързо.

Шаманката и Айла, много ви благодаря за включването   bouquet

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 15:07 от Лeни

# 196
Натали 2008 хихи, не, майка е пенсионер,но по принцип е артист хорист-от Мистерията на българските гласове.Щом си зад Хранса сме много близо.Аз съм зад пощата-следващата спирка на трамвая.
А за Тина Киркова-аз ще раждам там,но няма да ходя на училището за бременни,защото и първия път родих в същата болница.

# 197
Някой вижда ли снимките?Нещо не ми се получава днес.

# 198
Мерси mama Ivi, знам за тоя цитросепт, но на детенце не съм давала.
Лени и аз много се колебах за тоя Назонекс, ама направих един курс. Бронховаксома ни го препоръча доц. Тодоров - УНГ от ИСУЛ, много съм доволна от него. Засега успехът е, че сме сперили антибиотиците, с които се бяхме зациклили след отити и ангини - всеки месец , една година. После защо не ходел на градина....
Но и Тодоров и Мустаков казаха, че няма да може да ходи на градина, защото залепя всеки вирус. Лигавицата му била с белези на алергия, макар всички тестове да са негативи и поради тази причина микробите проникват по-лесно...
Чакаме да поизрастне и да стабилизира имунитета. В момента е свръхреактивен и вдига високи температури и прави сериозни отоци в гърлото. Доволна съм, че поне се измъкнахме от антибиотиците, че бях полудяла вече.

# 199
Натали, не се виждат Sad Искам и аз да видя сладурковците!! Качи ги в албумчето, ако искаш!

# 200
Натали, не се виждат Sad Искам и аз да видя сладурковците!! Качи ги в албумчето, ако искаш!
Още нямам парола Sad

# 201
  • Бургас/Пз

Натали, ето тези нали!!? Голям сладур е!

# 202
Вече имам парола,но не мога да намеря как да добавя снимка?Трябва да създам нов албум ли?

# 203
Даааа Party Как го направи?

# 204
Натали добре дошла
много е сладък момъка

ние сме си ок , само сега чакам да ми почнат киселините  Whistling Whistling Whistling

а и много се чудех , какво ли става с Мони

# 205
petia47 мерси за пояснението! Аз определено чаках нещо да потече  Laughing

# 206
Мами искам да ви питам нещо относно активността на бебчетата.Моето момченце например днес от сутринта не се е спряло ConfusedА има дни, в които и почти не мърда, но колкото повече шава, толкова по-чести свивания на мускулите(контракции Бракстън Хикс)усещам. Има ли и при вас такава зависимост и чували ли сте нещо, свързано с голямата активност на бебчетата?

# 207
  • София
natali_2008 едва сега покрай снимката разбрах, че си ти. Честита бременност  Simple Smile Липсваш ни в темичката за многодетните  Simple Smile

# 208
Ох, аз пак не мога да спя, но поне ви изчитам на спокойствие.
VelislavaCH моята беба съм сигурна, че си мисли, че участва в световно по ритне... ама нямам никакви контракции. Едното няма връзка с другото.  Peace
natali_2008 - много усмихнат пухкавелко си имаш.
Да кажа и аз моя опит с подсилването на децата - на големия от както беше на 2,5г давам едно единствено нещо - Лайфпак джуниър. АБ ми се е налагало да му дам 3 пъти до сега, а вече е на 11г. Сега започнах и на малкия да давам в малки дози...
По доктори не водя... имам чувството, че експериментират. Като че ли липсват именно диагностици и всеки изписва каквото му дойде на ума, пък дали и как ще подейства...(въпрос от сферата на вероятностите).
Отивам да попрочета това-онова за стволовите клетки. Наистина това си е като "дългосрочна застраховка" (някой го беше казал), но имам наблюдения, че българите предпочитаме да "стискаме палците", отколкото да се застраховаме. А в белите държави застраховките са си задължителни. Сега ще ми дойде много добре застраховката (мъжа ми я направи преди 2 години), ще ми платят раждането, някаква премия имало с прилична сума и няма да чакам на тия мижави 200 лева от "държавната помощ".

# 209
 Grinning Добро утро на всички мами!!! За първи път да съм първата, която ви поздравява сутрин. Много хубав ден ви пожелавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт