Има ли граници все пак?

• 7 291
  • 58
  •   1
Отговори
В една друга тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562921.225 ми стана доста интересно.
От една страна трябва ли партньорите да си споделят сексуалните желания и до каква степен.
Ако споделиш нещо, което партньорът смята за извратено, не рискуваш ли да го изгубиш.
А от друга кое точно е извратено? Ако ти самият смяташ нещо за неприемливо по една или друга причина задръстен ли си или то просто е неприемливо за теб. Масовата култура ни залива отвсякъде като се почне с това как една жена трябва задължително да се обезкосмява напълно в интимната област и се стигне до фистинг и суинг като най-разпространените неща  Laughing
И така:
1. Притеснявате ли се да споделите с партньора си сексуални желания.
2. Притеснявате ли се ако той сподели такива и поиска от вас да ги изпълните заедно.
3. Притеснявате ли се да ви откажат или вие да откажете.
Всичко ли бихте споделили и има ли все пак някакви граници, които спазвате.

Отговарям:
1. Не
2. Не
3. Не
Да всичко споделям. Едно единствено нещо би ме накарало да избягам от него - ако сподели педофилски желания.........

# 1
А животни приемаш ли? Thinking

# 2
И аз отговарям и на трите въпроса с не. Искрено се надявам и насърчавам партньорът ми да споделя с мен всички сексуални желания. Отговарям им дотам докъдето ми стигат "възможностите". Досега за 10 г. не сме имали огромни сексуални разминавания.

# 3
А животни приемаш ли? Thinking

как точно да ги приемам  newsm78 много ги обичам  Laughing

# 4
Бих го зарязала на мига ако сподели педофилски, некрофилски или скотофилски желания или да иска да ме "изнасилва" Rolling Eyes Както и да обличам костюм на пиле или някакво друго животно. Tired

# 5
Лично при мен граници няма..
В смисъл - далеч съм от мисълта, че всичко съм опитала и надали имам чак толкова развинтена фантазия.
В сегашната си връзка почти не коментираме това, което се слува между нас. Изцяло му се наслаждаваме, както и експериментираме спонтанно.
Нямам забележки - ако ми хрумне нещо - опитвам..То се вижда и усеща кога отсрещната страна не е на кеф.
Имах и дълга връзка дето постоянно се обсъждаха и заявяваха секс. предпочитания..Ми ..натоварваше ме. Все да очакват от мен да сбъдвам желания.. Stop

# 6
1. Зависи от партньорката.
2. Не
3. Не

# 7
  • Тра-ла-ла
2. Притеснявате ли се ако той сподели такива и поиска от вас да ги изпълните заедно.
Всичко ли бихте споделили и има ли все пак някакви граници, които спазвате.
1. Не. Все пак, ако не споделя какво харесвам и желая - как другият ще отгатне сам?! Някои мъже хич ги няма с фантазиите и си мислят, че сексът се свежда до няколко целувки и клатене Laughing
2. Не се притеснявам, ако партньорът сподели. Дори го насърчавам. Но зависи какво поиска от мен.
3. Не се притеснявам да отказвам. Ще се замисля обаче, ако на мен ми откажат някакви нормални неща като фр.любов например

# 8
Има граници, разбира се. За нас границите са до там до където и двамата сме доволни да прави дадено нещо. Но ако единият сподели за нещо, за което другият не е сигурен, че ще хареса, то до там и спираме с въпросното нещо и продължаваме с нещо приятно и за двама ни. Честно казано при нас ако единият не иска нещото, то и другият губи желание, защото сме свикнали да ни е приятно само когато и двамата го желаем.
Колкото до споделяне, то за всички години, които сме били заедно и като гаджета и като семейство после, всичко сме си споделили и ако все пак се роди нещо ново по пътя, както се казва, да споделяме го. Не се боим от отказ, защото не го споделяме с желание, а само като идея, пък ако стане, стане.

# 9
Има граници /това понятие е много имагинерно по принцип/, но всеки сам си ги определя. Скача се според тоягата. Laughing

# 10
Границите са в главите на всички ни...останалото е страст!!!! Peace

# 11
Не се притеснявам от никое от изброените. Но граници има естествено. Като оставим настрана подсъдните предпочитания, докато и двамата са удовлетворени от сексуалното преживяване, всичко е наред.

# 12
  • София
Границите са в главите на всички ни...останалото е страст!!!! Peace

Peace

И това с тоягате е добра мисъл също... Wink

# 13
1. Не
2. Нее, много ще ме зарадва  Laughing
3. Не, но не обичам да ми отказват  Cry   Joy

# 14

1. Не, разбира се. Нали това е начинът да е по-добре и на двамата, а не да остават несподелени неща.
2. Пак като горния отговор.
3. Не. Има неща, които отказвам. Приемам и отказ. Наясно съм, че не може да харесваме винаги едно и също - нещата, които важат и в останалата част от живота, важат и за секса.

Общи условия

Активация на акаунт