Има ли граници все пак?

• 7 286
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
1. Ако включените сме аз и партньорът - нямам притеснения да споделя какво и как го искам. Не му споделям, обаче, че искам да правя секс (и) с друг, просто си го познавам и знам, че няма да го възприеме благосклонно.;
2. Отворена съм да сподели и да го изслушам, относно изпълнението - поне до момента не е имало проблеми между двамата, а дали ще има в бъдеще - няма как да знам.;
3. Не се притеснявам да кажа "не", както и приемам "не" като вероятен отговор на мои щения, все пак аз съм човек и имам връзка с човек, не сме машини - вкарваме съответната програма и почваме.

# 16
Мисля,че НЕ е отговора и на трите.Ама то зависи от човека и от момента.
Понякога искаш най-обикновен секс,а друг път си склонен на експерименти.Хубаво е да сте на една вълна..

# 17
  • Sofia
Да, за мен има граници и те са законови. Всичко, което не е забранено от закона го приемам за нормално. Дали на мен лично ми харесва или не е друг въпрос. Но понеже вкусът е нещо много лично не бих посмяла да съдя човек заради вкусовете му. Както не бих искала и мен да съдят. И съм далеч от мисълта, че мога да зарежа някого или мен да ме зарежат, заради вкусове. Да харесваш е едно, а да го правиш съвсем друго. Споделям всичко с партньора си, както и той с мен. Не винаги става това, което единият или другият иска, случва се на някого да не му хареса идеята, но и в това няма лошо. Абсолютно не се притеснявам да поиска да изпълни с мен желанията си. Бих се притеснила, ако поиска да ги изпълни с комшийката.  Mr. Green Да ми откажат или аз да откажа също не се притеснявам, всеки трябва да има свободен избор.
Та в заключение - не би трябвало да има граници на желанията, но би трябвало да има граници на действията и те са очертани от закона - юридическия и моралния закон да не нараняваш хората около себе си. И невероятно се дразня от границите поставени насилствено от обществото, поради измислени предрасъдъци и тесногръдие. Това било гейско, онова било извратено, трето било вредно.... глупости. Никой не може да определя кое е норма и кое извън нея. Стига човек да не нарушава закона и да не наранява никого е свободен да прави каквото си иска.

# 18
Има граници,да.Без други хора в леглото,животни,некрофилия.
Важното е да се говори свободно и да има компромиси.

# 19
Досега не съм попадала на партньор, който да ме шашне с неща, които противоречат на разбиранията ми за нормален секс. Не мисля, че има нещо, което бих отказала. Разбира се, това, което не е подсъдно. Ако някой се вълнува от педофилия, некрофилия или содомия, определено не е моят човек.

# 20
1.  Донякъде
2.  Не
3.  да

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 13:30 от Arizona

# 21
А животни приемаш ли? Thinking
Хахаххаха! Joy
Сетих се как една мацка, която е завършила във Франция, разправяше как обсъждали тази тема с френското й гадже. "Кажи, скъпи, на теб кое ти е най-голямото сексуално желание?" "Срам ме е, скъпа, ще се отвратиш от мен!" "Няма, скъпи, кажи ми, моля ти се!" "Добре тогава, ще ти кажа - содомията!"  "Каквооооо? ?????" "Знаех си, че така ще реагираш!" "Ама как така! Shocked А с кое животно?"   "Моля, какви животни?????" Shocked "Содомия на български значи да правиш секс с животни!"  "Глупости - содомия на френски значи да правиш анален секс!" Mr. Green

Загубени в превода, какво да правиш!  Grinning

# 22
Както и очаквах повечето отговори са НЕ, няма граници и притеснения.
Явно все пак се движим в средностатистическите желания и фантазии.
Нямам предвид неща забранени от закона като престъпления, а някакви така да се каже по-пикантни фантазии и желания. В другата тема една потребителка каза, че ако мъж поиска да го стимулира анално би го напуснала веднага, но иначе приема аналния секс между мъж и жена за напълно в реда на нещата.
И не всички фантазии са реални желания и още по-малка част от тях пък се реализират.

# 23
  • Тра-ла-ла
Ако някой мъж пожелае да го бодна Laughing отзад, то той веднагически ще престане да бъде мъж в моите очи. Мъжът трябва да е силен и доминиращ в повечето случаи. Не мога да си представя да си сменим ролите в леглото - аз да съм мъжът, а той - жената. Аз да бъда хард половинката, а той да се гърчи докато го ... му викам "Кучко, кой сега е шефът?!"  JoyБляк Sick

# 24
Моите отговори също клонят към не, но с допълнения. Не се притеснявам да споделям, но понякога не знам как да подходя. Обичам когато не се налага да споделям какво ми харесва, просто има мъже, които надушват от километри какво искам. Не, че съм толкова прозрачна, а както се казва усещаме кога сме от една порода. Всъщност като се замисля, май всичко е въпрос на химия между двама души що се отнася до секс. Аз не бих отказала почти нищо, което партньорът ми поиска, но ако знае как точно да подходи. Изключвам разбира се животни, 3ти човек (ако аз не поискам), разни предмети, начин на държание. Много ще се отвратя ако някой поиска от мен да съм строга господарка. Някак си тогава всичко мъжко в мъжа изчезва, а моята възбуда се изпарява моментално. Има много неща които всъщност няма да направя. Не ми се навлиза в подробности, че започвам много да го мисля  hahaha  А за отказването- не ми се е налагало да моля някой за секс, но ми се е налагало да отказвам. Всъщност отказвам много често  Mr. Green  И май започвам да се притеснявам... Но нали мъжо е печен и не се сърди. Все пак той не се притеснява да споделя какво друго освен мисионерската му харесва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 25
ТАнати, писали сме едновременно. На мен ми се е случвало, това, което описваш по-горе. И на мен мъжа страшно ми падна в очите, и после не исках да правим секс изобщо  smile3532

# 26
  • Тра-ла-ла
Ааа, строгата господарка има много вариации Blush От обикновено доминиране - т.е. мъжът да се остави жената да го командва в леглото, през връзване за леглото, та чак до по-извратените форми на доминирането - биене, слагане на нашийник и разходка на 4 крака, пускане на ток, стъпване по половите органите и т.н. Последните са цели течения в сексуалната революция Laughing

В лекия вариант на строгата господарка няма нищо унизително за мъжа. Особено, ако накрая "робът" се опълчи на господарката и й "отмъсти" Mr. Green

# 27
Последното ми хареса  hahaha

# 28
Границите са в главите на всички ни...останалото е страст!!!! Peace

Соте, това много ми хареса. Simple Smile

Dincho, въпросите са зададени неправилно.
Притеснявате ли се от това притеснявате ли се от онова. Каква ще е тази връзка ако единият се притеснява да споделя с другият.
Очаквах в темата да се разисква - как бихте постъпили ако партньора Ви поиска да го *укате в дупето.Wink

Tanati , строгата господарка  съм я играла, но без да го *укам в дупето. То не, че ако искам той би ми дал...хаха

# 29
  • Тра-ла-ла
Tanati , строгата господарка  съм я играла, но без да го *укам в дупето.
Аз не съм казала, че двете обезателно вървят заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт