Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 200
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
    Бихтер защо си мисли,че само един ден и е достатъчен? Но тази вечер падна доста ниско. Можеше да му го каже на следващия ден,на по-следващия, но тя направо превъртя от ревност и не се удържа!
  Боже, божее, какви чаршафи сте разстлали  ooooh!, защо не отговаряте само на последното мнение?

# 511
 Само да вметна Бехлюл как го бяха барнали с тия кецки с бели подметки ,направо ме застреляха  hahaha Момичето  с вечерна рокля,той с маратонки,недогледали са  малко нещата,и той трябваше да тежкарее подобаващо. Ама сигурно и това не е случайно,показват го като хлапак,а не като мъж с тежест.
Че какво му беше на кецките? Модерни са. А, бе супер си беше Бехлюл.

НА ТОВА СЕ КАЗВА -СПОРТНО ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ И НА МЕН МИ ХАРЕСА
Пише се с малки букви във форумите, защото другото се приема за крещане. Peace
И много моля костюм с кецки на тържествен бал е недопустимо. Кежуъл да за площада, но с кецки на бал няма начин.
Мога ли да попитам къде?
Кое къде?
Къде не се приемат костюма с кецките ....в коя част на Б-я

# 512
  • София
   Тара, ще ни се скарат, смалявай чаршафите! На кое казваш "кецки" ,много смешно ми звучи?

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 22:37 от Тайна

# 513
 тара-ди,извинявай,но аз не определям мненията ти като липса на вкус,понеже не знаеш,че на стого официалните събития има етикет и дрес-код,затова ако обичаш не казвай кое е тесногръдо и кое не,придържай се към коментар на филма и без лични нападки,моля .

Това, че е отгледан като син, не означава, че Нихал го приема като брат. Чувствата й към него са още от малка. Не случайно, нито Бюлент, нито Нихал му казват батко, а Бехлюл.
Е, как да не означава! Къде се учат децата кой какъв е, как и на кого да се доверяват - семейството е основата на цялото възпитание и възприятие. А това, дето от малка го е обичала....ако влагаш интимния смисъл на думата обича, извинявай, ама това са врели - некипели.... Laughing
Познавам много бг семейства, в които по-малките деца не наричат братята и сестрите си с "како" и "батко" - това не е никакъв аргумент! Crossing Arms
  Напълно подкрепям и аз това исках да кажа,но се изразих  малко саркастично.

# 514
  • Пловдив
Ало малките и новите - разбрали сме се в темата да не се спами и да не се копират цитати. Изписва се бързо темата. Посочвайте поста, когато текста е дълъг. Тук няколко страници минаха като миг. Нищо смислено не се пише.
Само се прескачат страници. С най-добри чувства, но това е форум за коментари а не кой какъв телефон има и т.н.
Никой да не се сърди - а да се внимава и уважават всички.
На някой му се яде шоколад....

# 515
yav4e_mrav4e, какъв интимен смисъл на думата? Говоря за от малка. Имам предвид, че е била влюбена в него още от детска възраст. Не казвам, че е била на 2-3 години, но всички знаем, че като малки почти всички си имаме детска любов. Е, любовта на Нихал от детството се пренася и в младежката й възраст. Дано сте ме разбрали, доста объркано го написах. Laughing

Снежка,защо реагираш така,извинявай ако съм те засегнала,но въпросът ми е резонен.
Аз написах от малка и, естествено, че няма да е от яслата. Трябваше да уточнявам години ли? Приех го като заяждане затова така реагирах

# 516
Къде не се приемат костюма с кецките ....в коя част на Б-я
Майтапиш ли се?
Навсякъде по цял свят има етикет за официални събития и той изключва официален костюм с кецове. Продават се официални обувки за целта.

# 517
yav4e_mrav4e, ........Е, любовта на Нихал от детството се пренася и в младежката й възраст. Дано сте ме разбрали, доста объркано го написах. Laughing
Аз те разбрах много добре. Същото се опитах с две думи да кажа преди 2 страници, но явно не всички го разбират и възприемат като нас.

# 518
Не го правя нарочно-форумите са място където всеки споделя и защитава мнението си......
Драмата като драма не е в гуменките или кецовете на Бехлюл, а в много по ценни неща например в това че  голямата част от момичетата мислят че той е полубрат на Нихал , че това е забранената любов , че Бихтер е ревнива кучка която няма право на тази любов и т.н.и т.н.
Аз уважавам всяко мнение но не мисля да променям моето.....не защото съм права, а защото това е моето разбиране за нещата.....Както уважавам и вашата критика за моето мнение

# 519
Лудува Ви се и на Вас!Разбирам,но Naughty
Дайте малко по-сериозно,а то имам чувството,че се радвате,че не сте на мястото на Бихтер Wink

# 520
Е тая нощ ако не сънувам Бихтер + бели гуменки, ей на Naughty

# 521
  • Пловдив
Драмата .......например в това че  голямата част от момичетата мислят че той е полубрат на Нихал , че това е забранената любов , че Бихтер е ревнива кучка която няма право на тази любов и т.н

Дали е полубрат на Нихал е въпрос на факт, но дали Бихтер е ревнива кучка, това вече е въпрос на лично мнение, за чието изказване среда е форумът, защо трябва да има драма.

# 522
  • София
.... Нищо смислено не се пише....
Е, айде сега! Аз очаквах да ме поздравиш с интересната гледна точка, която поставих на диспут, а какво чета! Close
....като малки почти всички си имаме детска любов...
Може би, но на колко от нас тази детска любов е член на семейството?
Объркано е много това девойче нихалчето, не е наред с психиката! Не се шегувам - припадъците не са случайна вметка.

# 523
Е тая нощ ако не сънувам Бихтер + бели гуменки, ей на Naughty
Черни спортно-елегантни кецки с бели подметки. smile3532 smile3532 smile3532

# 524
  Не съм искала да се се заяждам   bouquet,просто бях малко саркастична.Любов от детските години-тя е била дете,за каква любов говорим тук,играела си е  с него,харесвала го е ,но чак влюбване-мисля,че то е дошло доста по-късно,вече като девойка. А през цялото това време за нея той е бил брат,а тя за него сестра.Дори Мадмоазел каза,че още не осъзнава какво точно се случва с нея,тъй че каква любов от детските години?
  Кецовете за мен показват нещо-че той е хлапак,незрял ,несериозен,а не че не спазва дрес-кода.Драмата е в характера на всеки един,но този характер се показва и рисува с различни способи,за мен маратонките  са точно такъв индиректен начин за разкриване на човека.Дано съм се изразила достатъчно ясно.

Общи условия

Активация на акаунт