Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 217
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  Нищо не приемам като заяждане и не желая никого да поучавам,не се изживявам като морална съдница,защото нямам това право.Изказах  мнение,може би малко  по-рязко.Всички толкова сме свикнали с лошите неща,че чак вече не ни правят впечатление,а не би трябвало.Това исках да кажа  Peace

# 646
nelka123, usmivkata20, не знам дали сте астрални близначки, но аз съм ви поне брадовчедка  Simple Smile
 Hug

# 647
nelka123, usmivkata20, не знам дали сте астрални близначки, но аз съм ви поне брадовчедка  Simple Smile
 Hug
smile3532 smile3508 Я сега да видим,къде още е вършал татко ми???

# 648
Аз не упреквам Бихтер, че има връзка със сина. Освен, че изобщо има връзка,а е женена, утежняващите обстоятелства са, че това става под един покрив и че Бехлюл е много близък на Аднан. МНого често сме чували за някои изневерил с наи-добрата приятелка на жена си или някоя с най-добрия приятел и това се смята за голямо предателство и много грозно. Така че и без Бехлюл да е син или близък роднина на Аднан, положението е доста некрасиво. Сега даже се замислям, ако съм на мястото на Аднан и се разбере, и мене от това още повече ще ме заболи- че зад гърба ми в собствения ми дом, докато аз си спя те в другата стая... А съм имал доверие и на двамата.

Да , но в Забранения плод ни поднасят душевната борба на двамата , защото съзнават , че е неморално и се опитват да го преодолеят...

Да не го сравняваме с това на което сме били свидетели в реалния живот , защото извода от  моите наблюдения за подобни връзки е , че са  продиктувани от комерческа цел , а при Бихтер е точно обратното... И сега пишейки това се замислям за Бехлюл , че ми е трудно да го вкарам в "мъжка" рамка ... Защото не я още напълно ясно защо се противопоставя на тази любов - "синовния" му дълг към човека който го е отгледал или мисълта , че ще изгуби придобивките , които му осигуряват волния му , да не кажа по-силна дума /безотговорен/ живот... Thinking Thinking Thinking

# 649
Добре че има такива хора като charovnica, с безкрайно търпение за пространни обяснения и пак няма угодия... Жалко, ама ти си пиши, charovnica, има и такива, които те разбират и те четат с удоволствие.

# 650
  • Пловдив
 Hug
И аз съм другата братовчедка. Май някои, не гледали филма са по наясно от гледалите го
в оригинал и чели романа. Жалко и смешно. Такива невероятни и неверни коментари. Толкоз за да не си развалям съботата.
Предлагам вариант за нова анкета. Ако има и други предложения - моля, мислете и
предлагайте. В препирни изписахме темата.
Въпрос:
Заслужават ли Бехлюл и Бихтер да изживеят своя 1 ден:
-   Да, защото любовта идва веднъж в живота;
-   Не, заради обстоятелствата при които живеят;
-   Да, това е тяхен избор независимо от всичко;
-   Не мога да преценя;
-   Друго – споделете в темата.

# 651
Добре че има такива хора като charovnica, с безкрайно търпение за пространни обяснения и пак няма угодия... Жалко, ама ти си пиши, charovnica, има и такива, които те разбират и те четат с удоволствие.
Тя направо цяла лекция за кръвосмешението изнесе.  hahaha
Чаровница, не се обиждай, шегувам се. Hug

# 652
Мариана 51-страхотна анкета!
Само едно допълнение-нека всяка опция,за която е гласувано да бъде подкрепена с доводи и факти, а не само :това така трябва и край!
Моля, нека да погледнем малко по-философски на нещата от живота!Нека да разсъждаваме така,като,че ли това се случва на нас в това време, в този час!
Много е лесно отстрани,без да вложиш никаква мисъл да отсечеш как трябва!Как трябва всички го знаем!Но дали можем като човеци да се справим и да постъпим така,както трябва-това е поставеният въпрос и мисля,че има доста за размисъл!
А з поддържам тезата,че никой не е застрахован и,че на всеки може да му се случи това,което става във филма.Не мога да обвиня никой-това са хора,а не програмирани машини и всеки може да е на тяхното място.Големите суперлативи са за хора,които не вярват в себе си!!!

# 653
Тя направо цяла лекция за кръвосмешението изнесе.  hahaha
Чаровница, не се обиждай, шегувам се. Hug

А на теб все забравям да ти кажа - да не ме бият, че не е по темата - моите адмирации, че си фен на Неджля!!!

# 654
А на теб все забравям да ти кажа - да не ме бият, че не е по темата - моите адмирации, че си фен на Неджля!!!
  bouquet

# 655
  Снежка, не се сърдя ,разбира се  Hug
  sara bri,благодаря   bouquet

# 656
 Hug
И аз съм другата братовчедка. Май някои, не гледали филма са по наясно от гледалите го
в оригинал и чели романа. Жалко и смешно. Такива невероятни и неверни коментари. Толкоз за да не си развалям съботата.

Ние ли объркахме нещо?

# 657
# 658
Не разбирам какво делите и за какво се карате тук  Tired
И за всички вас,нещо страхотно.Не спирам да я слушам днес.Ще има да я слушаме и в епизодите. Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=G37retfuyfs

# 659

За да не стават недоразумения  с usmivkata20 и sara bri ,  просто установихме , че сме 
 зодиакални "близнаци" ...

Поздрав към Вас "близначки" и всички момичета от форума !

http://vbox7.com/play:92ab0e8b

Общи условия

Активация на акаунт