Отговори
# 570
ЛЕЛЕ МНОГО БЕБЕТА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ НА МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ  И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ.

# 571
  • София
Честито на стефи и майски! Здрави и кротки бебета им желая!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес съм на тонове по ЖК-то и там, където ще раждам. Надявам се, че вече ще си взема всички документи и започвам да приготвям багажа. Не че има кой знае какво за прибиране, но все пак. Simple Smile
Като гледам всички ще правите разни тестове и изследвания преди секциото, а при мен май няма да има такова нещо. Rolling Eyes Поне няма да ме прибират по-рано, а направо на деня ще отида, ако всичко върви по план.

Вчера пуснах втора пералня с бебешки дрешки, но хич не съхнат, макар и на вътрешния простор. Close

Не знам за вас, но аз вече пеша почти никъде не мога да ходя. Краката ми са страшно подути и едвам си закопчавам ботушите, хем че си взех наскоро по-голям номер. Якето и то е полуразкопчано и умирам от студ, а нямам намерение да си купувам ново за толкова кратко. Naughty Хич не ми е комфортно вече, но малко остана. Heart Eyes

marys, бързо да се възстановява момчето ти! Hug

# 572
Ами.... и аз не знам   newsm78 но си мисля че е вагинално, защото ако беше секцио щеше да ми пише   Peace

petq_alisheva чудесни новини  Hug

marys дано по бързо да се оправи малкия Ники Hug

samanta_ups аз успях да си сложа нови  newsm78

Saura и аз тъй като ми се налага по често да ходя  hahaha все си мисля дали няма направо да ми кажат оставаш  Joy Joy

vitrea това не е толкова ниско кръвно  Peace а и аз също съм чувала, че не се спират хаповете въпреки това че се е нормализирало кръвното  Peace но все пак не пречи да се консултираш с доки  Peace А за раждането   Hug все пак ти е 3-то  Peace няма начин да не усетиш  Hug Спокойно  Hug

Uinen ако не ти действат хаповете трябва да кажеш на доки  Peace  За раждането в колата  hahaha  Joy Joy Joy браво за куража ама не мисля че ще стане толкова бързо. Ти все пак няма да чакаш до последно  Mr. Green А за пъпната връв съм чувала че ако не може да се пререже то се вързва с нещо или прищипва, така че да се прекъсне притока на кръв през нея.
Докато стигнете до болницата  Peace  Mr. Green

Момичета току що се чух с Майски3 Родила е нормално за 20мин.  Mr. Green в Шейново без избор на лекар и каза че е много доволна  Peace  Малкаа кукла е добре макар и по малка лекаря я успокоил че е напълно доносена  Peace
Цяла вечер е имала болки и контракции и сутринта мъжа и я закарал в болницата, защото се притеснявал да я остави в къщи сама  Mr. Green  Като я прегледал лекаря и видял че раждането е започнало и казал че трябва да се премести на магарето бързо. Било е голям купон защото усещала главичката на малката кукла и си мислела, че ще изпадне докато тича към магарето  hahaha   Joy  Joy  Joy Но оставям тя да разкаже още подробности като се прибере в къщи и има време да ни пише.  Peace  

# 573
Еееееее тъкмо се чудехме къде се губи мама Ивка 10,а тя родила. Laughing
Честити бебенца на мамите:Ивка 10,stefi791 и Майски 3!  bouquet
Да са им живи и здрави!Големи юнаци ,брей. LaughingА крайно време беше да се роди и някоя мома,че много момчета станаха. Laughing
Marinels,какви ги вършиш мила?Стой си още малко на дупето.Нека се роди госпожицата пък после ще превземате пресечените терени. LaughingТо не че и аз не съм вършила простотии,но беше в началото на бременността и все още не знаех.Слизах от отвесни скали на Калиакра,гмурках се доста на дълбоко и като разбрах какви съм ги свършила пък съм бременна  doh
Sirence, Hug.Добре дошла в отбора.Не се притеснявай от това,всичко с юнака ще е наред.То не остана.
ДА ви се оплача в последно време ми се появяват едни киселини. Twisted EvilВъпреки,че не са много силни са гадни и ми е едно газирано на гърлото.Знам,че не съм единствена,ама е гадно.Днес ходихме да давам кръв за изследвания и имаше такава опашка,която свършваше чак отвън до градинките. ShockedЧакахме навън прави доста време и накрая мъжа ми реши да попита дали мога да мина да ме боцнат,че съм бременна.И те с половин уста"е щом е бременна" сякаш не си личи. Twisted EvilДо сега не съм имала подобен проблем.Не че са длъжни всички да ме пускат,но на всички лек.кабинети пише,че майки с деца и бременни са с предимство.Аз винаги съм го спазвала и съм пускала да минат преди мен.
О щях да забравя да се похваля,че вече купихме "каляска"за нашата принцеса.Вече всичко си има и я чака. Laughing
Е това ме развесели:[Било е голям купон защото усещала главичката на малката кукла и си мислела, че ще изпадне докато тича към магарето /b] Laughing Laughing

# 574
Много се радвам, че раждането на Майски е минало бързо и леко  Grinning Дано при всички ни е така  Praynig
mama_vessy, благодаря за инфо-то  Hug  Моята лентичка сама си се появи  Rolling Eyes
На всички с предсоящи конс-ции днес - успех  Hug
Ani4ka_ , и аз на последните изследвания чаках около половин час, и накрая, когато една жена дойде след ман и попита защо не влизам, аз й казах, че си чакам реда, тя съответно попита хората пред мен няма ли някой намерение да ме пусне да мина по-рано, а те казаха, че не видели, че съм бременна  Shocked Чудех се да се смея ли, какво да направя...Просто на повечето хора вече не им пука за никого и нищо...

# 575
Момичета току що се чух с Майски3 Родила е нормално за 20мин.  Mr. Green
smile3501

# 576
Ani4ka_,samanta_ups и аз се сблъсках с това днес  Shocked не в болницата, повечето се правят на разсеяни. А все пак не е цялата опашка от бременни  #Crazy за съжаление, няма толерантност никаква. Аз имах един случай в който се возих в метрото и един мъж ме гледа в корема през цялото време, но не стана да ми направи място  Shocked
В болницата, където се водя са решили проблема с една хубава голяма чакалня с меки столчета пред лабораторията. Не ми се е налагало да чакам. Само вчера си мислех че ще ми се наложи, че имаше повече хора, но минах за 10 мин. Забелязала съм, че много бързо и експедитивно действат, когато видят че има повече хора, не се мотат и почесват  Peace

Ani4ka_ честита ви каляска  Peace

passion   : и аз съм така, само с колата иначе пеша  Crazy след 5 мин. така се стяга и ме боли корема че....  #Crazy За това само с колата, знам че звуча като глезла ама .....  hug:  все пак ми се ще да изчака бебо до другата седмица  Mr. Green

bsisi страхотни новини

# 577
  • Плевен
Честита принцеска на мама Майски 3!Жива и здрава,и да радва всички наоколо.
Мале щом в деветия не ни личи ,че сме бременни то кога ли?Те бабетата все плюят по младите ,че били такива онакива ,ама те не падат по долу дори са по-нахални.

# 578
Цитат
Сигурно много ще ми се смеете, обаче аз съм си мислила, че няма нищо страшно дори да ми започне раждането докато съм във Велинград и да тръгнем за София, защото аз мога и в колата да си родя... какво толкова  Само трябва да стерилизираме една ножица, за да пререже мъжът ми пъпната връв  От друга страна пък съм се чудела дали има проблем, ако не се пререже веднага и си стоим вързани с бебчо докато стигнем болницата... ама тя пък нали и плацентата трябва да излезе... абе всякакви щуротии ми хрумват 
Ей това е весело.
Надявам се да не го сториш, но все пак ако ти се случи или на някой му се случи да роди друга де, а не в болница, с пъпната връв се процедира така, на около един пръст от коремчето връзваш конец, стягаш го хубаво и нищо не режеш, слагаш бебето на корема, завиваш го отгоре с нещо да не замръзне и чакаш да родиш плацентата. И така като си с плацентата и бебето заедно стигаш до болницата, там знаят какво да правят. За да не повредиш плацентата можеш да я сложиш в една торбичка, да лежи до бебето.

# 579
Здравейте момичета. Hug
Благодаря на всички ви за милите пожелания.
Честито на всички мами, които вече имат бебчета, а на другите желая успех и безпроблемно раждане.

# 580
Честито на Майски да и е живо и здраво бебчето, на нас чакащити пожелавам нейното раждане - 20 мин!!!!! Mr. Green

мами, аз да попитам към какви бейби /видео / фони сте се ориентирали, всичко друго май го понабавихме  Simple Smile

# 581
Да се отчета и аз днес ходих да ми слушат тоновете и бяха в норма, успокоих се. На всички мами честити бебчета да са ви живи и здрави!

# 582
Честито момиченце на Майски 3  newsm51 и smile3501 за лекото раждане
Ей това е весело.
Надявам се да не го сториш, но все пак ако ти се случи или на някой му се случи да роди друга де, а не в болница, с пъпната връв се процедира така, на около един пръст от коремчето връзваш конец, стягаш го хубаво и нищо не режеш, слагаш бебето на корема, завиваш го отгоре с нещо да не замръзне и чакаш да родиш плацентата. И така като си с плацентата и бебето заедно стигаш до болницата, там знаят какво да правят. За да не повредиш плацентата можеш да я сложиш в една торбичка, да лежи до бебето.
Ей супер това е много полезно,да не се случва де,което го е написала г-жа Стихийно бедствие  Peaceдори не знаех какво се прави ако раждането се развие бързо и те хване някъде на път ooooh!

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 13:15 от migeio78

# 583
Честити бебчета на Стефи и Майски!!! Бързо възстановяване на мамите и да са им здрави бебоците!!!Аз днес ходих до Тина Киркова, правихме запис на тоновете и те са идеални...  newsm44 Не ме приеха, предполагам защото съм без избор на екип... Но попаднах на една докторка, която ме вика утре в 13,30часа, за да ме хоспитализират. Било ненормално това да ме разхождат по кабинетите и никой да не се ангажира с мен - така каза... Имайки предвид възрастта ми, броя на опитите инвитро и това, че съм първа бременност. Та днес ще си спя вкъщи, за утре вече наистина незнам.  newsm12

Я, линийката ми се е оправила...  Crazy

# 584
Честита кукла Андреа и на мама Майски!!!! Много да и се радват момчетата в къщи и всички да са живи и здрави!
Аз за сега не съм мислила да купувам бейбифон. Ако ми датрибва мн тогава ще проучвам. Пък може някой да ре6и да подари Wink
И ние вече вс имаме за малкия принц- количка, ваничка,кошарка, чаршавки,дрешките съм ги изпрала и изгладила (за естетика) и чакаме спокойно. Миналата седмица ме беше малко шубе, че доки беше в чужбина, ама вече си е тук и сум по-спокойна! 
Хаиде момичета малко остана  Hugи стискам палци всичко да е добре за нас и малките ни бебенца!

Общи условия

Активация на акаунт