Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към началото на темата, където са изброени всички мами за март?
Какво представлява прееклампсията и какви са възможностите след нейното откриване?
Как мога да се справя с негативните емоции и стреса, свързани с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към началото на темата, където са изброени всички мами за март?
-
Какво представлява прееклампсията и какви са възможностите след нейното откриване?
Прееклампсията е сериозно състояние, което може да възникне по време на бременност, характеризиращо се с високо кръвно налягане и наличието на протеин в урината. Симптомите включват главоболие, проблеми със зрението, горна коремна болка и подуване на лицето и крайниците. Възможностите след диагностициране включват наблюдение, лекарствена терапия, почивка в легло и понякога преждевременно раждане в тежки случаи.
-
Как мога да се справя с негативните емоции и стреса, свързани с бременността?
За да управлявате негативните емоции и стреса, свързани с бременността, е от съществено значение да обсъдите чувствата си с партньора си, приятели или специалист. Подкрепата от близките и участието в релаксиращи дейности като йога, медитация или плуване може да помогне. Важно е също така да отделите време за себе си и да се съсредоточите върху положителните аспекти на бременността.
-
Как мога да се присъединя към албум?
-
Какво е прахът за пране Theo Baby и какви са отзивите за него?
.Явно в България нямате такива правила.Не съм се интересувала защо е точно така,но ако някой тук ме види да возя бебето по този начин ще си загубя книжката веднага.Не само това за предната седалка-ако е на задната е винаги обратно на движението(до определена възраст).Сега си спомням май,че беше Бритни Спиърс-бяха я снимали как вози детето на предната седалка уж само до магазина и само дето не я опандизиха.
поздравления за marys !
От 15.12.2010 си седи "В МОМЕНТА СЕ ОБРАБОТВА"
. Само се чудя за какво съм се осигурявала 10 години при това на реалната заплата - за да взимам за първото дете 6 месеца МРЗ, а сега с второто май и това няма да взимам.

.
.
.
от 15.12.2010 г. на статус В МОМЕНТА СЕ ОБРАБОТВА
Ако и при мен нещата са така туко виж сме проходили живот и здраве, и тогава да си вземем болничните
Може да решат, че можем да оцеляваме и само на въздух знае ли се