Отговори
# 90
Цитат
Напомням за лекцията в ЦУМ. Засега само Bub555 потвърди, че се е записала, какво става с другите желаещи мамчета? Хайде, това е чудесен повод да се видим

И аз и аз се записах,други има ли или сме само трите за сега newsm78

# 91
Добро утро, момичета  Hug
Аз тази нощ не можах да спя, само от време на време  Crazy Като ми стана зле по едно време, като започна да ми се гади  ooooh!, и няма заспиване. Кошмарно ми беше. Не знам от какво така ми се получава, лежа на спалнята, а ми се струва, че ще припадна или ще потъна някъде...Ужас...Заболя ме и гърба, и направо щях да откача...Оплаках се набързо  Blush
vikiimm, много обичам да пазарувам за дома,  приятен и успешен пазар  Hug
Весе, много гадно това със стажа .
След малко пак ще пиша, че сестра ми е нетърпелива да разбере как съм Wink

# 92
Добро утро и от мен HugПри нас всичко е наред Peace
samanta ups-как си?

# 93
Добро Утро   bouquet !

Вчера докато отида да изгладя и гледам - две нови бебчета      babyuu babyuu newsm44 !
Честито на мама Киара и Сирма, да са им живи и здрави и много послушни !

Да ви се похваля първо - преди малко при Гала даваха консултации за кухнята й и бяха поканили двете ми колежки проектантки.
До колкото знаех щяха да покажат поне десетина кухни правени при нас , но показаха само две . А по първата съм правила чертежите преди пет години , още през първата ми бременност.  Flutter
Мерси на Валари за закуската   bouquet !

Добро утро на всички, Marinels  отивай на лекар не чакай до вторник

Подкрепям  Peace !
Ако иде реч за прееклампсия - това си е доста сериозно състояние !

Ена4 , бързо оздравяване на детенце , мила   Hug !
Ако можеш потърси някакъв български пробиотик , който да дадеш след АБ .
 Те засилват и имунитета . Ако наистина често боледувате , можеш да се поразровиш и за добър детски хомеопат , но класически . Аз имам координати  , но видях че не си в СФ....
Не знам друго какво да те посъветвам - дано това да ви е за  последно за тази година ! Heart Eyes

# 94
Добро утро на всички,и аз да ви се уплача мен от вчера ме е налегнала страшна хрема очитеми и носът ми течат като чушма,и за капак вчера като взех малкия от градината беше с температура сега ще го водя на доктор.

# 95
Marinels, мила , моят съвет е също да отидеш на лекар веднага.Аз също съм с прееклампсия, преди две  седмици вдигнах кръвно 140/100, но си легнах с мисълта че ще ми "мине".Сутринта се събудих с кръвно 150/100 и понеже бях в София, а съм от Велинград се обадих на лекарката ми,която каза,че е трябвало да звънна още предишната вечер и да отида на лекар веднага.Така след около час два вече бях в болницата на системи и хапчета за регулиране на кръвното.Останах там около седмица, сега съм си вкъщи,меря кръвно през два часа, пия хапчета и съм с готовност да постъпя веднага в отделението, ако кръвното се повиши. В никакъв случай не искам да те плаша, но прееклампсията е сериозна, с риск както за майката така и за бебето и е задължително да си по лекарски контрол. С теб съм и искренно се надявам нещата да се развият по най-добрия за теб и бебето начин.  Hug

# 96
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ  bouquet

# 97
  • София
Нямате изчитане ...  Hug

jozyy,
 има такса 4 лв. водят я куверт и тел. на който можеш дасе запишеш - 0876 181 114

# 98
  • София
Честити бебчета на Кейтии, kiarka  и *sirma*! Да са им живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

Вече на всяко влизане в темата се вълнувам дали има ново бебе. Heart Eyes

Marinels, не знам какво да кажа. Confused Кураж и дано нещата се развият по възможно най-добрия начин за двете ви! Hug

ИВКА 10, успех!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

На болните мами и дечица - бързо оздравяване! Hug

# 99
jozyy мерси, че напомни за лекцията, че се бях отнесла. И аз се записах току-що, но аз не зная на кое се казва централен вход, от Мария Луиза има два входа!? аз предлагам друго, нека се чакаме след ескалатора, точно пред Лъки, за да сме и на топло, че навън доста захладня, пак така 10:10 - 10:20 ч. ок?
за болничните в НОИ много ме учудва какво е това забавяне при вас, при мен след като постъпи болничният при тях до седмица - десетина дни максимум е изплатен.
maiski3 от кога са тези болнични? първият поне трябва да е подаден и ако не изплатен, то поне със статус Обработва се?!

# 100
  • Плевен
и аз чакам да ми изплатят болничен тези дни

# 101
Добро утро и от мен то си стана обед почти ама с това въртене по цяла нощ и заспиване на сутринта вече се обърках кога е сутрин и кога обед  Embarassed

# 102
  • Плевен
Сега няма значение спи ,че като дойде бебо няма сън.

# 103
  • Кукуландия
Здравейте!
Мерси за закуската, потекоха ми лигите  Crazy
И аз чаках болнични и току-що видях, че са ми ги превели  newsm44
Стискам палци и вие днес да имате добри новини!  Hug

# 104
Благодаря на Марис, че ме добави в началната страничка. smile3525
Аз вече съм си вкъщи и ще мога да ви следя редовно и да се включвам и аз.
Честито на родилите мами, да са им живи и здрави рожбите, много да ги радват. И бързо въстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт