Отговори
# 105
Ами те всички мами така разправят за спането ама пусто като сън не ме хваща вече от какви ли не мисли  Crazy

А за НОИ и аз не мога да им хвана номерата моя последен болни4ен е от 14.01 а даже още не е вкаран в системата им там където си проверявам с този ПИК  ooooh! Дано да пуснат някой лев преди да родя че иначе таткото ни вече ще се побърка  Laughing не стига че моя списък за неща за бебо няма край Embarassed ами никави парички не идват от пустия му нои

# 106
  • Плевен
Аз някъде си затрих извлечението с ПИК кода и сега трябва нов да си вадя,но ще е като си отида в Плевен оттук не можело.

# 107
Момичета не я настройвайте Маринелс, само ще се ядосва защото на лекарката нищо не може да направи.
Мъжа ми така, татко ми така,  нищо никой не може да направи ни то мъж ни то татко #Cussing out
Ако говорим за съд, само да и набият канчето е възможно, а иначе виждате че сме като в треитя свят, оная гадина уби детето (момиченцето със сливицата) и кво му направиха, голямо наказание отнеха му разрешителното за работа, ама доказано че я уби и нищо.
Маринелке мила зарежи я тая, въобще не я мисли, господ си знае работата няма да остане не наказана.
Гледай ти да си добре, слушай сърцето си, то ще ти каже какво и как да направиш.
Знай че те подкрепяме и сме с теб.

За праха Много пъти сме го обсъждали но все пак ще си повторя мнението.
Четете съставките много внимателно интересувайте се и се информирайте, ни то Сано ни то Тео бебе по състав са по различни от обикновения прах, така че лично аз не виждам нищо бебешко в тях.
Праховете които наистина са за бебета са броят на пръсти.

Този не е специално за бебета но не съдържа никаква химия в състава си има само съпунени ядки, затова също може да се ползва за бебетата.

Има още 4-5 препарата които бих ползвала, в това число и праха ДМ.
Ето няколко сайта в който има био препарати.
http://www.bio-magazin.eu/87-za-prane
http://www.zoya.bg/shop/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1% … BE%D0%BC%D0%B0.69
http://www.bioslunceluna.com/shop/preparati-za-doma.html

# 108
lilincho тук изискването е да няма еърбег на предната седалка или ако има то да е изключен. И детето е с гръб към движението задължително. До сега така съм си водила малката и не съм имала проблеми  newsm78  Да видях че и Лъки е писала. Аз на задната седалка съм я слагала вече когато беше на повече от 1г. а не като бебе  и беше с лице към движението и затова писах, че не ми е трябвало огледало  Peace

Маринелс много те мислих и аз съм на мнение че не бива да оставаш до вторник и да чакаш. Нищо не пречи да отидеш на една допълнителна консултация. Това което съм чела и чувала е че са добри специалистите в МЦ Марковс . Аз ходих там на ФМ и останах доволна. Майски и  май още няколко мами бяха ходили там. Аз бях при Атанасова а майски при Павлова ако не се лъжа. Обади се и им кажи за какво става дума и съм сигурна че няма да те върнат. Стискам палци, каквото и да решиш да се развият нещата по възможно най добрия начин.   Praynig  Praynig  Praynig

И аз съм за това че в този форум сме се събрали да си казваме не само хубавите неща, а и тези които ни тревожат  Hug най малкото за да се почустваме по добре. Така че момичета смело и смахнато напред  Hug

Оххх връщам се да ви изчета  Peace

# 109
  • Русе
Аз някъде си затрих извлечението с ПИК кода и сега трябва нов да си вадя,но ще е като си отида в Плевен оттук не можело.
Може, ама не искат...
Вчера като изкарвах моят код, с мен имаше 2ма души от В. Търново, днес ходих с колежката ми, която пък е от Мизия и тя да си извади- нямаше никакъв проблем

# 110
  • София
Цитат
maiski3 от кога са тези болнични? първият поне трябва да е подаден и ако не изплатен, то поне със статус Обработва се?!

Лилироуз, Единият болничен е от дата 29.12.10г-22.01.11г, а другия който е 45 дни преди термина е от 23.01.2011г.И двата ги занесох на работодателя заедно веднага след като взех и втория..........., но оттогава има вече 25 дни, а дори не е заведен със статус обработва се.Сигурна съм,че фирмата го е занесла.Много са стриктни и до сега не съм имала проблем......

# 111
Привет и от мен Simple Smile

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ!!!!  newsm44
 bouquetДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИЧКИТЕ И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ, БЕЗГРИЖНИ И МНОГО ОБИЧАНИ! А НА МАМИТЕ ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Хайде да ни е честита и новата тема - много е хубава, изпълнена с пролетно настроение и добри новини Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileParty   

Много се развълнувах - вече започнаха да идват и нашите бебчета - Дано и останали МАРТЕНЧЕТА дойдат безпроблемно, по живо по здраво! Simple Smile
Пожелавам на всички ни леко и безпроблемно раждане

Момичета, бихте ли ми дали паролата за албумчето? Предварително благодаря Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 112
Лъки, вкъщи сме на ламинат и теракот и съм много доволна от резултата, има и приставка за килими. Удобна е, малко тежичка ми дойде, но е нормално за нашето състояние. Събира 850мл вода и пише, че за 30мин. работа стига, като свърши изключваш и си доливаш. Не трябва да се държи бутона за включване/изключване, включваш и готово и си я изключваш и включваш когато си искаш. Марката е Superior. Дано съм ти била полезна Hug
Тая сутрин взех и комплекта за изписване на бебчо и вече съм готова със всичко, само остават още 2 перални да изпера и изгладя с хавлийки и одеалца и ще се кротна, че всеки ден само подреждам и преподреждам. Взех си и чай за кърмачки и чай против колики за бебо от ДМ, дано са добри. С баткото ползвах също, само че на  HiPP.
За болничните - моя даже още не е подаден #2gunfire
maiski3, аз 2 години имах постоянни забавяния от по 3-4 месеца, защото счетоводителката ми все нещо не правеше както трябва, все нещо пропускаше и имаше постоянни разправии. Дано сега вече да ги е запомнила нещата и редовно да превеждат Praynig. Предполагам, че ако всичко е изрядно в документите НОИ не бавят плащанията си.
За посоката на движение - моя син от бебе си го возя на задната седалка по посоката на движение. Сега и двамата с бебчо живот и здраве ще си се возят отзад. Само че на баткото столчето ще трябва да го преместя зад моята седалка (на шофьора), че да мога да наблюдавам бебо, докато карам.

# 113
Мили мами ви за болничните срока за изплащане от НОИ е 15 дни след приставянето от работодателя  давам ви пример с моя болничен от декември издаден е 03.12.2010 занесен в НОИ на 20.01.2011 заведен от служителите на института на 01.02 и изплатен на 08.02.2011г работодателите ни внасят за предходния месец осигуровките около 20-25 число така , че януарски болнични около 10 март мами- дано не съм отчаяла някоя. аз също имам два болнични от януари 1 от 03.01-20.01 и друг 45 дневния от 20 но него чакам кая на март хубав ден от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 114
Момичета, досега само ви изчитах и не се наемах да се включвам с изявления, обаче в тази прекрасна тема как да не се включи човек Simple Smile
Честито на всички героични мамчета, сдобили се вече с прекрасни бебчета! Да са им живи и здрави и да им носят само радост и щастие! А на нас останалите късмет и успешно раждане!
Искам и аз да помоля за парола за албумчето.

# 115
  • където и да е,само да не съм сама
ЧЕСТИТО НА МАМА КИАРКА И НА МАМА СИРМА ЗА МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА!
ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ИГРИВИ И ДА СЛУШКАТ МН МАМАИ ТАТИ!
МИЛИ МАЙЧЕТА НА ВАС БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Спомням си и след 2-те раждания всеки който се обадеше питаше как е бебето,спи ли бебето, яде ли бебето и т.н., а мн малко ме попитаха как съм аз.Тогаява ми беше станало мн гадно, но този тъй чакан мъничъкк човек след като се появи поглъща цялото внимание и енергия на всички.

Марис,страхотно си оформила темичката и едно голямо  bouquet  bouquet  bouquet от мен за труда и отделеното време.

Маринелс,мн си мислех за теб мила.Споделям мнението и на др мами , че трябва да не якаш до вторник.
г-жа Стихийно бедствие е права, че Господ си знае работата и ще накаже тази док-ка.Това не е ваша работа, а и сега най-малко ви е до това.
Горчивата истина е , че мн док-ри като те видят с такъв проблем в края на бременността и без да те познават може и да откажат да те приемат, но аз съм сигурна че ще случиш тозно на този, който ще ти даде така нужното в момента за теб спокойствие. Мен лично меме мн страх от болници и само се потискам там, но като знаеш че ще следят теб и бебка по-добре да си там.Малко остана...Стискам ти палци и кураж.

На болните бързо оздравяване.Няма по-ужасно нещо от това да ти е болно детето, но ако и мама заедно с него е болна си е направо ужас.
Аз се скъсах от хреми и кашлици тази бременност/слава Богу без особени усложнения/, но само като чуя някоя от 2-те да се закашля или кихне и изтръпва.Днес ми казаха, че и в ДГ има скарлатина, а вчера се проборахме с колата, заедно с момченце, което снощи е вдигнало Т.Знам, че децата боледуват и о приемам без мн паника, но с наближаване на раждането искам всичко да си е ОК и да си направим една хубава снимка 5-та.

за праховете-Сано Максима течен мирише доста силно.След като го изхарча обаче ще го сменя с нещо друго.Иначе изпира страхотно.

Хубав ден на всички и само положителни мисли Hug Hug Hug

# 116
  • София
Здравейте коремчета,

marinels, мила, ти ходи ли в 30 седмица на фетална? Тогава имаше ли ги тези оплаквания? Но предполагам, че ако те е гледала същата лекарка, няма повече какво да питам.
Аз си мисля, че ако толкова държиш на Токуда, можеш да отидеш веднага с мнението, което вече имаш от кардиолога и да изискаш да те прегледат по спешност. Не вярвам да ти откажат. Естествено те няма да се обърбат срещу своята колежка - все пак има някаква лекарска етика между тях - но сега важното е да се реагира адекватно и навреме.

Доколкото си спомням май и Киарка имаше същия проблем с кръвното. Тя първо лежа известно време в болницата, след което сподели, че няма промяна и ще трябва да я оперират и извадят бебето.

# 117
ъъъ, искам да попитам раждалите нормално дали се почва с изтичане на безцветен секрет, доста течен, това ли е тапата?

аз контракции така или иначе си имам ...

та, може ли да е изтекло малко от тапата примерно, но раждането да не почва - има още времееее

# 118
Честито на всички мамчета с бебчета,Живи и здрави и усмихнати бебчета,
Не бях влизала няколко дена и гледам още  бебчета Hug Hug Hug.Така се вълнувам и аз вече от срещата с бебка..... Hug
Че поонякога си мисля,че този ден е много много далеч!  bouquet  bouquet  bouquet

# 119

Доколкото си спомням май и Киарка имаше същия проблем с кръвното. Тя първо лежа известно време в болницата, след което сподели, че няма промяна и ще трябва да я оперират и извадят бебето.

И аз имам такив спомени. Мисля, че точно заради това й предизвикаха раждането.

Общи условия

Активация на акаунт