Вашият мъж

• 25 469
  • 397
  •   1
Отговори
# 150
Винаги ще се чу дя тия мъже защо така ниски критерии имат? не се ли сещат - че могат да имат  прекрасен секс + подредена къща и топла манджа...

И това се е случвало, но обикновено първият компонент липсва повече от другите два Mr. Green
А жената какво получава, мъжът ясно - секс. Или той е и добър приятел, домакин вкъщи, щото жената не го  прави, и пари носи - нали тя не работи...Та май тя с едното отваряне на краката печели всичко  Thinking

# 151
Винаги ще се чу дя тия мъже защо така ниски критерии имат? не се ли сещат - че могат да имат  прекрасен секс + подредена къща и топла манджа...
Ами...просто не приемат жена си като прислужница.    Laughing
И им е пределно ясно ,че за да получат добър секс,трябва и да се понапънат малко...    Mr. Green

И това се е случвало, но обикновено първият компонент липсва повече от другите два Mr. Green
А жената какво получава, мъжът ясно - секс. Или той е и добър приятел, домакин вкъщи, щото жената не го  прави, и пари носи - нали тя не работи...Та май тя с едното отваряне на краката печели всичко  Thinking

Виж как добре почваш да се ориентираш в нещата...   Mr. Green

# 152
Ти си мълчеше - когато ти зададох конкретен въпрос.
Като искаш да се делят нещата - защо мъжът ти става да мие чинии преди работа, а ти после по цял ден какво правиш? Той работи, за да ви храни и да поддържа дома, прибира се и дели с жена си и домакинството обаче, да - доста интересна позиция.
Гадно е жената да си мисли, че е нещо повече и много ценна, само защото е родила едно две деца и да мисли, че мъжът е длъжен с всичко...А и той е повече от мъж под чехъл - щом се кефи на подобна ситуация. Но това само според мен.
Вие сте си щастливи така явно.

И значи смяташ - че ако вкъщи е подредено и има манджа - аз съм прислужница? Интересно...а ти каква си?

# 153
  • София
Хм... Ако не ходех на работа (това съвсем хипотетично, понеже не бих издържала да стоя вкъщи), колкото и да ми е неприятно домакинстването, със сигурност щях сама да поема къщната работа  Peace Иначе бих се чувствала като паразит.

# 154
По-скоро като използвач.
Една позната имаше такъв брак и не правеше нищо особено вкъщи, защото нямаше реално време, просто защото през деня си ходеше при любовника.

# 155
Хм... Ако не ходех на работа (това съвсем хипотетично, понеже не бих издържала да стоя вкъщи), колкото и да ми е неприятно домакинстването, със сигурност щях сама да поема къщната работа  Peace Иначе бих се чувствала като паразит.
Аз също. Peace НО въпросът има и друга страна. Ако мъжът е в състояние да стои/лежи/зяпа ТВ примерно цяла събота и неделя, докато ти вършиш 100 неща, без да стане да се включи в работата, показва, че твърде малко му пука за теб.

# 156
Вилико,не личи ли ,че се шегувам?   Grinning
Не смятам,че трябва да давам подробна информация как върви животът в къщи.Не и тук...
Аз,обаче ,никъде не съм писала ,че у дома нещата са винаги 50/50.
И според мен няма начин да теглиш всичко на кантар...
Естествено ,че аз ,като не работя ,често върша доста повече неща у дома...
Но,подчертах,че мъжът ми не мисли,че като работи само той ,нищо друго не е длъжен да прави.
И че всичко по дома е моя работа...
Винаги пита трябва ли ми помощ,сам се сеща да помага...дори когато е много уморен,пак казва "Извинявай ,че не ти помогам ,но съм направо скапан!" ,макар че и аз виждам ,че едва стои на краката си...  което е рядко,все пак.
Естествено ,че не чакам да се върне и да го тормозя още...
И не знам дали е мъж под чехъл,или как изглежда отстрани.
Важното за мен е,че има страхотно отношение към мен и децата.
И на двамата така ни е добре.
И,последно,той е Овен...Когато нещо не му допада или иска нещо да стане, има инат като за трима...плюс това е много откровен.Ако нещо не му е допадало в отношенията ни ,винаги е било обект на дискутиране.

# 157
Не се шегуваш  Wink Много пъти си описвала тая ситуация. И м ног опъти именно ти си роптала за де ленето. На мен ми е ясно, че ти вършиш всичко. Колкото и да се пънеш да убеждаваш в обратното. И колкото и да си противоречиш ти сама. Аз поне признавам и винаги съм казвала - вкъщи всеки върши нещо според времето и силите, с които разполага.  Peace

# 158
Цитат
вкъщи всеки върши нещо според времето и силите, с които разполага
У дома ,също!   Peace
Не съм роптала за делене 50-50.А за това, че мъжът не е само гост в къщи ,като на хотел...

Шегувах се за прислужницата...
По твоята логика и аз би трябвало да се чувствам такава...    Mr. Green   

# 159
Краси, пределно ясно ми е, пък и всеки може да разбере вече  - достатъчно ясно си описала, спокойно  Peace

# 160
Имаме сходни недостатъци, затова не ни "бъркат в очите", което ни прави идеални един за друг. Поотделно, малко мъже биха ме изтърпели, както и не знам дали ще се намери жена, която да търпи него  Mr. Green
Все едно аз съм го написала! Но с това изключение,че него биха го търпели повече отколкото мен други:)

# 161
Говорехме за идеалният мъж,нали така ?
Ми моят пуска прахосму,хвърля боклука,простира,гледа детето.....но според мен това не го прави идеален.
Лелеее щом в днешно време идеалният е домакин,зна4и сме свили критериите си до минимума ooooh!

# 162
Мира, в тая тема говорим за нашите мъже, за идеалните има друга тема. Laughing

# 163
Мира, в тая тема говорим за нашите мъже, за идеалните има друга тема. Laughing

Да,зная за какво говорим.Но нашият идеален мъж готви,4исти и гледа деца...това ли го прави идеален?
ВЪпросът ми е-какво го прави едеален?В моите о4и този,с когото съм е идеален/примерно/но в 4уждите е най-големият лентяй,хрантутник и безделник...какви са критериите по които с реални НЕвлюбени о4и гледаме към любимият мъж newsm78

# 164
какви са критериите по които с реални НЕвлюбени о4и гледаме към любимият мъж newsm78
Дали ти е любим мъжът или просто го траеш, е въпрос на чувство. А чувствата се провокират от различни неща при всяка от нас, както вече установихме.
Например ако мъжът ми стане лентяй и хрантутник, моите чувства към него ще се изпарят много бързо. Независимо дали се е променил външно или не.

Общи условия

Активация на акаунт