Вашият мъж

• 25 455
  • 397
  •   1
Отговори
# 180
Зна4и ако лежа,пърдя и си 4опля в носа.......мойто мъж ще спре да ме оби4а.4е за кво съм му,единят секс и то НЕ анален хи4 не ми топли мястото ooooh! ooooh!
То бива еманципация,ама да зарежеш бащата на детето/децата си зарди това,4е не ти слугува ooooh!
Лелеее какви майки ви възпитават?Питам,4е да знам как да не възпитам мойто мило 4едо Whistling

Ако питаш мен, като нищо ще спре. Пробвай и ела да кажеш.
Като домакинства, мъжа "ми слугува", така ли? А когато аз домакинствам, слугувам на него? Значи семейството ни се състои от аристократи и слуги, които периодично си разменят ролите. Laughing
Определено са ни възпитавали различни майки, ако съдя по езика и начина ти на изразяване. bowuu

# 181
  • София
Да обясняваш, да обясняваш, ама колко да обясняваш. Като не става, не става и това е.
Да опитаме пак - "търсещи в любовта" в тази тема аз не срещнах. Всички са намерили каквото са търсили. Wink
Peace
Тъкмо имах намерение да обясня за 18978613 път и се отказах. Добре си го написала: като не става - не става  Grinning

# 182
Жената търси любов на 1 място. Но при съжителстото изникват и др. неща, малко са жените, които си умират да имат още едно дете вкъщи и да се грижат за всичко сами. Дано и при мъжете да нямат значение слугинските способности на жената Peace всъщност проблеми имат само семействата, в които някой от двамата решава, че обслужването му е чужда грижа, без значение дали е мъжа или жената, другите се съмнявам, че изобщо се замислят, освен, когато четат подобни теми.

# 183
Жената търси любов на 1 място. Но при съжителстото изникват и др. неща, малко са жените, които си умират да имат още едно дете вкъщи и да се грижат за всичко сами. Дано и при мъжете да нямат значение слугинските способности на жената Peace всъщност проблеми имат само семействата, в които някой от двамата решава, че обслужването му е чужда грижа, без значение дали е мъжа или жената, другите се съмнявам, че изобщо се замислят, освен, когато четат подобни теми.

Peace
В интерес на истината и аз се замислих кой какво прави в къщи и кога,след като почнах да чета във форума...   Никога преди дори не ми е минавала мисълта кой е по-по -най...
Както писах,у дома,който види ,че има нещо за вършене , го върши.
Няма истории от рода "Днес аз чистих,утре си ти!"
"Днес аз готвих,утре си ти!"
"Днес аз изхвърлих боклука,утре си ти!"

# 184
Но всъщност как да нарека жена, търсеща в любовта - домакина, готвача и чистача? Как пък веднъж не се спомена друго качество... Laughing
На мен едно от най-важните неща е да ме разсмива. Blush

# 185

Гадно е жената да си мисли, че е нещо повече и много ценна, само защото е родила едно две деца и да мисли, че мъжът е длъжен с всичко...А и той е повече от мъж под чехъл - щом се кефи на подобна ситуация. Но това само според мен.
Вие сте си щастливи така явно.

Горецитираното не е реплика на мой пост, но понеже  размислите ти  ги схващам по принцип един вид ...мога ли мощно да се изсмея: ХА ХА ХА Joy Laughing Joy
Ти си като един ми ти феникс бре Вилико, неуморно възкръсваш из темите и пишеш ли пишеш. От къде толкоз време да пишеш бре , нал си на работа. Flutter Whistling Flutter
Само едно не схванах / шЪ мЪ прощаваш , ама съм от по-тъпите ССФ тук... мязам на еуглена/, ти  до сега не зацепи ли, че с мацките пишете за едно и също , но с други думи?!? ooooh! Whistling ooooh!
hahaha Joy hahaha

# 186
Смей се, разбира се - и аз се смея на поредните глупости в темите често  Peace

И въобще не пишем за едно и също. Но сега е момента аз да се размея - щом след поредния ми пост - все още има неразбрали...

Но всъщност как да нарека жена, търсеща в любовта - домакина, готвача и чистача? Как пък веднъж не се спомена друго качество... Laughing

Естел, здравей  Hug

# 187

Явно мъжа ти все пак върши това-онова в къщи...
Щото...ако години наред се прибира ,качва краката на дивана и те гледа очакващо да му сготвиш ,да му сервираш,да му прибереш,да го изпереш,да му отгледаш децата ,да работиш наравно с него,и т.н. , а той само дебелее пред тв-то ,каквито и смехотворни бисери да ръси,едва ли ще ти е до смях...

Най-малкото ,защото няма да са ти останали сили дори да се засмееш.  Laughing

# 188
Да бе, Краси - каже ли жена - че не обръща о собено внимание на домакинските наклонности на мъжа си - айдееееееее - веднага другата крайност - пърди на дивана  Joy
Не се ли усещаш вече? Най-сетне ще признаеш ли - че всъщност ти вършиш почти всичко у вас? И това те кара така ожесточено да защитаваш другата теза, то на всеки му се иска....

# 189
Цитат
Най-сетне ще признаеш ли - че всъщност ти вършиш почти всичко у вас?
Ще ти отговоря с твоя реплика:
Свободна си да вярваш на всичко ,което ти е удобно за душевното ти спокойствие.  Peace
Аз неведнъж съм писала как е у нас...

# 190
Именно - писала си и е повече от ясно как е, а се опитваш да убедиш в противното  Peace
Но ти си знаеш, създавай си образ - какъвто ти се иска.

# 191
Смей се, разбира се - и аз се смея на поредните глупости в темите често  Peace

И въобще не пишем за едно и също. Но сега е момента аз да се размея - щом след поредния ми пост - все още има неразбрали...

Естел, здравей  Hug

хаха ... Ей , ако не си ти цял ден ще ме гони щубето от зъбаря, който трябва да посетя. Mr. Green Та, кое не ти е ясно, та са редваш на Естел... девойката , визира вероятно чувството за хумор, а ти нали точно за други качества питаш, та тя е подметнала там нещо срамежливо. Laughing
И въобще баш за едно си пишете , ама нейсе , нал требе темата да върви, от пусто в празно. Laughing

# 192
Права си - и на мен ми минава времето така  Peace

# 193
  • Бургас
Моят мъж е чуден. Понякога ме дразни много, но не се караме. Правим го толкова рядко, че съм забравила кога беше последно. Хубавец е. Даже последно го чух от друга жена преди 2 седмици.  Wink Грижовник е. Старае се да е хубаво всичко. Малко е домошар, но поправяме нещата.
Абе либов, какво да се прави. Като всички семейства сме имали проблеми, но не големи.
Най - обичам в него начина по който се оправя с проблеми. Подхваща ги и не спира. По същият начин се стреми и към просперитет.
Помага в домакинството: подрежда, пере, простира...
С една дума: той е моето момче.

# 194
Права си - и на мен ми минава времето така  Peace

Laughing С тази подробност мацка , че аз съм Peace като "волна пеперуда..." и времето за  мен си е направо безвремие.

Общи условия

Активация на акаунт