Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 39 217
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Продължават да създават изкуствена паника с тази варицела : http://www.novatv.bg/bg/news/view/12902/2011/03/01/%D0%A7%D0%B0% … D0%B5%D0%BB%D0%B0

"Фармацевтите също обясниха, че ваксина за варицела може да се регистрира, ако търсенето се увеличи."- Естествено.  Money

Медиите предразполагат, хората се паникьосват, търсенето се пока4ва...

Голяма тъпотия е това. Явно хората не помнят. Всяка година е едно и също, аз имам наблюдения. Определени сезони вървят определени болести. Сценарият е един и същ. Вой, паника и рев, 4е нямали ваксини. То и тука  я няма в календара, който я иска да си я осигурява.
Навремето, когато дъщеря ми беше малка и можех да пътувам когато си поискам, напролет ме хващаше желанието да се прибера в Бг. Заради оня мирис на запролетяване и земя, който никъде другаде го няма. Всяка пролет се наслушвах за бума на варицелата в ДГ. И всеки път изглеждаше така, сякаш им е за пръв път.

Не разбирам??? Тези хора няма ли да проумеят ве4е, 4е не могат да наблъскат календара с вси4кия боклук, който се произвежда? 4е някои ако искат, други няма да искат?

# 436
Кунчев здравата ме подразни сутринта като взе да плаче , че видите ли грипните епидемии сами си ги предизвикваме като не се ваксинираме .

Точно тук човекът е много прав, но причината не е във ваксините... Wink

# 437
Мулти сега виждам какво произведение на изкуството си сложила в подписа си.
На голямата ми дьщеря (няма 10 години) й трябваха 12 секунди да намери в гугл,че снимките от ел.микроскоп могат да бьдат само черно бели.

Найс Hug

# 438
Не разбирам??? Тези хора няма ли да проумеят ве4е, 4е не могат да наблъскат календара с вси4кия боклук, който се произвежда? 4е някои ако искат, други няма да искат?

Какво има толкова да не разбираш?  Rolling Eyes
Може би защото не живееш в българската действителност и не знаеш на какво са способни някои лекари за пари.  ooooh!

Толкова е прозрачно, че веднага става ясен мотивът за участието на Мангъров в предаването на Гала. Точно в нейното, където толкова се набляга на щадящи методи, а чест гост и е д-р Мария Папазова...?  Crazy И след него този материал.

Вече никой не може да ме убеди, че няма готов вносител на ваксината за варицела. Някой е взел пари и вече лобира всячески, вкл. чрез платени изяви в медиите.  Whistling

Мулти сега виждам какво произведение на изкуството си сложила в подписа си.
На голямата ми дьщеря (няма 10 години) й трябваха 12 секунди да намери в гугл,че снимките от ел.микроскоп могат да бьдат само черно бели.

Крис, това е най-малкото. Simple Smile
Още в у-ще, когато се учат микроскопите и принципите по които работят, децата изучават, че с електронен микроскоп не може да се наблюдава нищо живо, а само мумуфицирани участъци. Явно някои не знаят разликата между светлинен и електронен микроскоп - тази реплика е една от малкото спонтанни (не е копи-пейст!) и по нея си личи докъде стигат претенциите и колко покритие имат. Wink

# 439
Не разбирам хората, Мулти, не лекарите. Тях ги разбирам за какво правят вси4ко това.
Бг действителността няма нищо общо, ако ти трябва орган, се свържи с испански лекар. Парите са основен двигател където и да е по света.
Но не го виждам нормално, да искат самите хора да се пълни календара с каквото е излезнало като ваксина.

# 440
  • София
във вестник "Доктор" има статия за вредата на ваксините. Браво трябва да има повече гласност.

# 441
Не разбирам хората, Мулти, не лекарите. Тях ги разбирам за какво правят вси4ко това.
Бг действителността няма нищо общо, ако ти трябва орган, се свържи с испански лекар. Парите са основен двигател където и да е по света.
Но не го виждам нормално, да искат самите хора да се пълни календара с каквото е излезнало като ваксина.
Марица, лесно е. На долните нива (не питай за горните - не знам!) хората обичат парите, вманиачени са в тях!  Ще направят всичко за тях!

# 442
Крис, добре дошъл  bouquet

Чучки, БРАВО за труда! Отново!    bouquet  bouquet  bouquet (още се чудя само дали да го гледам, вече ми идва в повечко цялата гадост.....)

Моите и двете бяха контактни с варицелен, по случайност. На другия ден на детето му е избил обрива - на него и на каката в семейството. Сега чакам резултати след 10-15 дни при моите.
Между другото голямото ми дете е на 7 и ако ще кара някаква шарка, мисля, че е крайно време.

# 443
Чучки, БРАВО за труда! Отново!    bouquet  bouquet  bouquet (още се чудя само дали да го гледам, вече ми идва в повечко цялата гадост.....)
И на мен ми идва в повече - просто действам докато мога.. след тоя филм, още един и после още един... докато мога...

# 444
......душица.... Усещам какво прозира в думите ти....Смелост! Ти си смел човек!

# 445
мани, току що се ядосах на "поредния" филм - ще ми говорят те, че правили били изследвания и нямало разлика в броя на заболелите от аутизъм между ваксинирани и не ваксинирани, както и за други болести!!!

Не изтърпях повече от минута, превъртайки го! изтрит е

Само тук съм успял да събера инфо - http://77.70.29.176:8080/Movies/Vaksini-Vaccines/
Искам всичките на eng да станат на BG!

edit: И ще станат! Въпрос на време е - месец, два още Wink

Просто чувствам, че това е най-лесния начин информацията да стига до хора. А аз това искам - да сложа край на простотията наречена здравеопазване - да, опазват те от здраве!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 22:28 от chukchi

# 446
Д-р Щефан Ланка: Лекарите са убили повече хора от всички войни!
...
Основата на биологичния живот е единството,

симбиозата и поради това няма основание за война и унищожение. Това може да хрумне само на болен и криминален мозък.

В процеса на обучението ми нито аз, нито други успяхме да намерим някъде доказателство за съществуването на вируси, които причиняват болести. Движението “Клайн-клайн-акцион” (“Малки-малки-стъпки”) възникна тогава и вече пет години изисква от здравните власти доказателства, като в крайна сметка получихме признанието и увереността, че няма доказателства за съществуването на вируси, които да причиняват болести, както и за ползата от ваксинирането.

- Какви вируси има изобщо и какво правят те?

- Структури, които могат да се определят като вируси, са открити в много видове бактерии и в прости форми на живот, подобни на бактерии. Те са константни елементи от живеещи заедно различни клетки в един общ клетъчен тип. Това се нарича симбиоза, която се случва в процеса на комбиниране на различни клетъчни видове и структури, извън която клетъчният вид се е появил като част от човека, животното и растението. Вирусите са съставни части на клетките, така както бактериите в нашите клетки подпомагат преноса на кислород. Вирусите са съставни части на много прости организми, като например власинките на водораслите, както и на редица бактерии. Тези вирусни компоненти се наричат фаги. Въпреки това, такива структури, които някой може да нарече вируси, никога не са наблюдавани при по-сложни организми, особено при хора, животни или растения. За разлика от бактериите в нашите клетки - митохондриите, или бактериите в растенията - хлоропластите, които не могат да излизат извън пределите на клетката, поради участието им в метаболизма вирусите могат да излизат извън клетката, тъй като не участват в някакви важни за оцеляването процеси вътре в клетката. Следователно вирусите са съставни части на клетката, които са предоставили своя метаболизъм на тази клетка и затова могат да я напускат. Извън пределите на клетката те помагат на други клетки при транспортирането на изграждащи и енергийни вещества. Никой никога не е наблюдавал нещо различно от това. В действителност научно доказаната роля на вирусите при висшите сложни взаимодействия на клетките е да помага, да подкрепя и по никакъв начин да не разрушава. Всъщност при заболяванията нито в болните организми, нито в телесните течности някой някога е наблюдавал или е изолирал структура, която може да се определи като вирус. Твърдението, че съществуват вируси, които причиняват болести, очевидна измама, една смъртоносна лъжа.

# 447
Много сладко:
"През 2001 г. е издадена немската книжка ”Ваксините - геноцид на третото хилядолетие” от Щефан Ланка и Карл Крафълд. В нея те твърдят, че все още няма доказателство за нито един вирус. "
                                                                         smile3532

# 448
Моя близка тези дни ми донесе най-новия имунизационен календар, на корицата на който е написано "ДЕЦАТА СА ПО-ЦЕННИ ОТ ХЛЯБА"...Не мога да се въздържа и да не напиша, какво следва на 1-ва страница #Crazy:

"Имунизационният календар показва времето и ваксините, които са задължителни за всички деца. От вас зависи да следите графика на поставянето им.Само така може да сте сигурни, че има гаранция за здравето и живота им.
Васините помагат на децата да имат ПО-ГОЛЕМИ защитни сили срещу заболяванията, за които са поставени.
Когато децата ви са имунизирани срещу някоя болест, дори да се разболеят, може да сте сигурни, че няма да боледуват тежко и че животът им няма да е в опасност.
Ако дори само едно дете е с пропусната имунизация, има риск не само за него, но и за неговите братчета и сестрички, за съседските деца, съучениците и близките.
Не забравяйте, че всяка имунизация е безплатна и се извършва след проведен профилактичен преглед и установено добро здравословно състояние на детето. Носете със себе си здравноосигурителна книжка, за да се отрази направената имунизация.
Семейните помощи за деца вече се отпускат само срещу бележка от личния лекар, че децата са преминали задължителните профилактични прегледи и имунизации."

И после защо хората искат ваксини, та плачат и за още... Който не си направи труда да се поинтересува малко, няма как да знае, че всичко е една ужасна лъжа и че си играят със здравето на децата ни. Четат колко са страшни болестите, а никой не си мръдва пръста за да разбере, какво носят ваксините след себе си. Сигурно ако и нашето дете не беше реагирало след ваксина и аз щях да си живея със заблудата, че правя най-доброто за него като го ваксинирам.  ooooh! Ужасно трудно ми е да си мълча, но колкото и пъти да се опитам да накарам някоя от познатите ми майки да "прогледне", удрям на камък. Защо трябва винаги да чакаме да се случи най-лошото за да си променим мирогледа  #Cussing out

# 449
Вероятно и аз бил такъв, ако не ме беше ударила последната ваксина тетадиф и да ми докара МС Sad
Поне знам за детето си сега и няма да позволя да припарят!

Общи условия

Активация на акаунт