AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 266
  • 651
  •   1
Отговори
# 15
Аз искам да питам каква е разликата между тези лосиони на ССС и има ли изобщо разлика-тези новите с диаманти,жълтия пак със светещи частици и сега в новия каталог пак някакъв кристално сияние с минерали.

# 16
И аз тук с въпрос относно коректорите. http://martinidan1.snimka.bg/other/03.561764.21979090 Спряла съм се на този с четката(искам го за зоната под очите) Как са цветовете?Кой е подходящ за светла кожа.

Коректора с четката го препоръчвам на клиенти с по отпусната кожа, защото по лесно се нанася и по добре от другия, но аз лично предпочитам другия стик Simple Smile, а за цветовете светлите са Fair i Light

# 17
TheBlackWidow Simple Smile
ще имаме ли палитрите с цветове на лакове и червила (забравих как беше на английски) в първото мнение?

# 18
  • В къЩи.
За коректора с четката само негативни отзиви съм чувала, аз ползвам коректора стик и съм много доволна!
Коректора с четката го препоръчвам на клиенти с по отпусната кожа, защото по лесно се нанася и по добре от другия, но аз лично предпочитам другия стик Simple Smile, а за цветовете светлите са Fair i Light

Аз си мислех,че стика е по-сух и ще откроява малките бръчици под очите,затова се спрях на този с четка.  newsm78
Благодаря ви за мненията   bouquet Ще изчакам да се включи още някой с мнение и ще реша.

# 19
Течния коректор е отвратителен. Хем е течен, хем запълва бръчиците под очите, седи като маска....направо наистина е ужасен.

Аз досега по хубав коректор от другия не съм намирала.
Какви ли не купувах, то не бе на Буржоа един супер прехален, то не бе на Ейвън всички възможни, то не бе на една френска фирма и нищоооо, все ми седят като маска, попълват ми бръчките под очите, ужасно.
Наистина този на Ейвън е твърд, а принципно съм чувала, че не е хубаво да е твърд, а течен за под очите, но като съм доволна от него хич не ме интересува. Само се притеснявам след време от размазването му, търкането, да не си разтегля кожата, че нали е много нежна там  Rolling Eyes.

Иначе коректора е перфектен, не седи като маска, супер естествен е. Аз дори си го ползвам без нищо, смисъл без друг грим. Само крем, коректора под очите, че там си ми е по пиментирана кожата и винаги си имам сенки и това ми е грима Simple Smile.

Много съм доволна от него и засега спрях с търсенето и пробването на други коректори.

# 20
TheBlackWidow , bouquet
Стики , и аз това се чудех, хубаво ще е да се сложат снимки/линкове на първата страница.
Ето снимки на прахообразните сенки цвят Silver:
http://denivall.snimka.bg/advertising/avon.545684.22460805.big
http://denivall.snimka.bg/advertising/avon.545684.22460801.big
http://denivall.snimka.bg/advertising/avon.545684.22460797.big
http://denivall.snimka.bg/advertising/avon.545684.22460793.big - тази е без светкавица, а останалите са със.
Много ми харесват, усещам как ще си накупя и от другите цветове Crazy

В папката има още Ейвънски неща, като мострите на новите червила, ако иска авторката на темата може да сложи нещо на първата страница Hug

# 21
  • USA, Steak State
Отнесла съм се момичета за swatches... Сега ще проверя къде какво имам и можете да ми пращате и на лична също.

# 22
  • В къЩи.
Течния коректор е отвратителен. Хем е течен, хем запълва бръчиците под очите, седи като маска....направо наистина е ужасен.

Аз досега по хубав коректор от другия не съм намирала.
Много съм доволна от него и засега спрях с търсенето и пробването на други коректори.

Благодаря ти   bouquet
Кой цвят ползваш ти? Аз съм със светла кожа,кой да си поръчам? newsm78

# 23
Еми те са два цвята, моя е по тъмния Мидиъм, аз ти препоръчвам щом си светла да си вземеш Лаит.
Аз съм със средно тъмна кожа и ми е перфектен.

# 24
  • В къЩи.
Благодаря ти.  Hug   bouquet

# 25
# 26

И аз ги имам тези сенки на Маримеко ама в зеления вариант. Сърце не ми дава да ги хвърля, защото много ги обичам, ама са вече на повече от две години... По не ще си запазя кутийката.

# 27
  • Пловдив
Момичета, чудя се какво кремче за очи да си взема - дали японското гелче със саке и ориз на планет спа или някое на солюшънс-има някакви озаряващи/хидратиращи/ревитализиращи. Какво сте ползвали и сте доволни?
Мисля японското гелче да го комбинирам с релаксиращо олио /за вана/ и масаж с тайландски лотос  Flutter  Дали е хубаво и дали попива лесно - искам го за мазане, не толкова за вана...

# 28
Повечето ми клиентки ползват кремовете за очи на Solution. Всички са доволни, да не говорим ,че и цената им е супер.Аз ползвам над30 години. Много съм доволна -има озаряваща съставка, коята прави очите ми да изглеждат отпочинали ,дребните ми бръчици не се виждат и очите ми не са подути .Сега ми свърши ,ползвам няколко дни на лив ботаникъл, очите ми пак започнаха да имат торбички.Ако си под30, купи си озаряващия -оранжев.Ако имаш торбички  под очите -вземи си новия с въртящата ролка. До сега ,съм нямала недоволни от кремовете за очи на  Solution.Дори от алергичните ми клиентки, а те са 5 на брой. Hug

# 29
  • В къЩи.
Аз получих страшна алергия от кремовте 30+ Solution ,а не съм предразположена към такива.

Общи условия

Активация на акаунт