AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 435
  • 651
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Някой изпробва ли вече новата антицелулитна терапия с масажора? Действа ли? Simple Smile

# 212
Някой изпробва ли вече новата антицелулитна терапия с масажора? Действа ли? Simple Smile

е, то ефект не може да се види веднага  Wink

на колежката ми кремът за ръце с минерали от Мъртво море й мирише на мъж

# 213

Аз се мацам с нея вече трети ден. За ефект толкова бързо не може да се говори, но мога да кажа, че след като крема попие (когато се намаже е лепкав) кожата става уникално мека  Crazy

# 214
  • USA, Steak State
След няколкодневно ползване на фон дьо тен-а на Аню с ръка на сърцето мога да кажа, че е отвратителен! Тва нещо цапа ужасно много, стои като мазен филм на лицето. Просто такъв ужас не съм ползвала отдавна.
Явно ще си остана с Мак фон дьо тените и евентуално ще пробвам Дабъл Уеръ на Ести

# 215
  • Варна
След няколкодневно ползване на фон дьо тен-а на Аню с ръка на сърцето мога да кажа, че е отвратителен! Тва нещо цапа ужасно много, стои като мазен филм на лицето. Просто такъв ужас не съм ползвала отдавна.
Явно ще си остана с Мак фон дьо тените и евентуално ще пробвам Дабъл Уеръ на Ести

Подкрепям, аз пробвах мостра, не можах и 10 минути да го изтърпя на лицето си. Да не говорим, че няма никаква покривнос и мирише гадно, на спирт  Mr. Green

# 216
  • София
Момичета, някой тествал ли е сенките на Anew с повдигащ ефект? Има ги в нетната оферта в момента.
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=17033
Интересувам се по-специално от цветовете Topaz и Heather - най вече дали цветовете си отговарят с печата на хартия и каква им е консистенцията, течни ли са или прахообразни?

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 16:43 от Узи

# 217
Да ви попитам за това червило:

Води се Perfect Wear, Супер Дълготрайно Червило, в Sun Kissed Ginger. Пробвали ли сте го? И ако имате този нюанс, как е? Има ли блестящи частици или е матово?  Thinking
Внимавай с този цвят. Аз си го взех, но се оказа доста оранжев за мен, а мислех, че е по-пастелен и неутрален. Червилото наистина е дълготрайно-3-4 часа, ако не ядеш и пиеш. Няма блестящи частички, не е много сухо, но не съм очарована.
Много светлооранжево ли е,бледо или по-наситено? Ако имаш снимка,моля те,покажи.
/Аз търсех точно оранжево,но НЕ искам да е бледо или да е близко до телесен или бежов цвят./
Доста наситен оранжев цвят, красиво е , но не отива на всеки!Иначе за трайността при мен тези червила издържат повече от 5-6 часа, хем с устата си работя! Laughing Joy

Страхотен цвят , нещо средно между оранжево и розово , за мен чудесно попадения, защото аз съм поколонник на оранжево-прасковената гама. КАто трайност също е супер, има само един минус- много изсушава устните.

# 218
  • София
Да и аз съм на същото мнение.  Peace

# 219
Момичета, някой тествал ли е сенките на Anew с повдигащ ефект? Има ги в нетната оферта в момента.
Интересувам се по-специално от цветовете Topaz и Heather - най вече дали цветовете си отговарят с печата на хартия и каква им е консистенцията, течни ли са или прахообразни?

моите са Мока - течни са, нанасят се с четчица
не бих си ги купила пак - като ги сложиш, стягат кожата на клепача, което ми е неприятно
освен това правят една линия, която не може да се прелее

Ти си млада за него!  Peace
На мен ми е нормално мазен за фдт на Ейвън. Донякъде го харесвам.
За миризмата съм съгласна. Гадна е.

Според мен декоративната Аню е гола вода!
Червилата са малотрайни. Пудрата е задоволителна.
Само основата и сенките за очи не съм пробвала. Сигурно не е голяма загуба.

# 220

моите са Мока - течни са, нанасят се с четчица
не бих си ги купила пак - като ги сложиш, стягат кожата на клепача, което ми е неприятно
освен това правят една линия, която не може да се прелее

Аз имам Скай с голям мерак ги купих обаче никак не ми харесват. Течни са наистина с четчица което ги прави адски неудобни за нанасяне, не се получава преливане- напълно съм съгласна, освен това за да разнеса по добре винаги ползвам тампонче или клечка за уши - с една дума мацаница.КАто капак цветът за тази година определено избледнява и стана мръсно сив.

Не бих ги купила отново, не мога да ги сравня примерно с други стари продукти като прахообразните дълготрайни сенки за очи - апликатора и е по удобен, лесно се разнасят , наистина стават като коприна върху клепача и са суперикономични - жалко че ги махнаха от каталога.

# 221
  • София
_re_ge, Стики, чудесно ме разкандардисахте, много ви благодаря!  Mr. Green
Ще се ориентирам към някой друг продукт

# 222
Наскоро получих серума за сухи краища и е страхотен, адски много ми харесва  jumpuu

# 223
_re_ge, Стики, чудесно ме разкандардисахте, много ви благодаря!  Mr. Green
Ще се ориентирам към някой друг продукт

странно ми е че при толкова отрицателни отзиви продължават да ги предлагат. Не бих ги подлагала на критика ако бяха според мен продукт който си струва да имам. Трябва да спомена че не видях и нищо "повдигащо" в тях. Остана ми само удовлетворението че съм имала продукт - декоративна козметика от серията Anew. Не съм доволна и от червилата на Аню - за 16 лева можеха да са много по добри. Единствено имат разцветки които нямат в другите серии червила - примерно плъм и папайа

# 224
Какво ще кажете за балсама за устни с напомпващ ефект? Аз не съм голям фен на балсамите, много ми лепнат устните, бързо се изтриват, ама ....все се изкушавам и аз да съм като хората   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт