Lord of The Chefs

• 34 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Стига се плюли момичета, много е предсказуемо и елементарно, още преди няколко страници ни направиха забележка.
Да оплюя тогава един мъж- Васил- дори не може да губи  достойнство, толкова много се панираше, че май наистина само миеше, пълнеше вода и изливаше и "вареше черпака". Ама другите не го разбирали....масите видиш ли го били нарочили. Чудесно решение беше изгонването му.
Сблъсъкът между Сидония и Виталия ще бъде много интересен.
Много внимание обърнаха на Елена в този епизод, много дейна беше тя  Mr. Green, пазарува, идеята за спагетите нейна....може да изскочи заек от тази трънка  Joy

# 541
Някои участници ми се губят напълно, сякаш се повтарят в изявите само 2-3 лица. В този епизод приятно ме впечатли Отбора на Ивелин, Елена също... Даже особено ТЯ!

# 542
Някои участници ми се губят напълно, сякаш се повтарят в изявите само 2-3 лица. В този епизод приятно ме впечатли Отбора на Ивелин, Елена също... Даже особено ТЯ!

И аз им се изкефих много Simple Smile

# 543
  • На земята, която е всъщност звезда.
Добре, явно основно Рататуи се прави от зеленчуци на кубчета ... Но нужно ли беше така подигравателно да казва журито, че не виждало никъде Рататуи на масата, след като се оказва, че има варианти на това ястие, при което заленчуците са на кръгчета  Crossing Arms
Т.е. човекът не е направил пълна глупост както излезе, а просто по-непопулярния вариант, така ли?

Къде, освен в анимационен филм се оказва, че има вариант с кръгчета? newsm78 Нали не смятате, че Васил се е учил да готви по филмче?

Ами явно се оказа, че има и то не само в анимационни филмчета (тук се постнаха вече няколко снимки). Та не беше чааак такава глупост както го изкара журито.

Току-що се разрових в немски сайтове за рецепти, на доста места е на кръгчета  Peace
Както и да е, не е толкова важна темата  Grinning

Ако в някой холандски сайт пуснат рецепта на таратор с нарязани на полумесец краставици, нима това означава, че говорим за истински таратор? ooooh! Рататуй е френско ястие, а не немско, американско или занзибарско. И си има характеристики, иначе всякакви печени зеленчуци ще бъдат обявени за рататуй. А Васил има претенции да е професионален готвач!

Наистина някои участници още стоят в сянка. Немецът и сърбинът напр. също ги дават доста рядко.

# 544
  • София
    Много и се чудя на Елена, на запад жените си правят пластични операции за да станат по-красиви, тук си ги правят,за да заприличат на травестити. Не мога да разбера, докторите  ли не ги бива, или наистина има жени, които се харесват така?

# 545
  • На земята, която е всъщност звезда.

На Сидония не мисля, че бяха театър сълзите, просто не й издържаха нервите.

Наистина е възможно да е доста изнервена, но в такъв случай няма шанс да издържи до края на състезанието. Тепърва ще има голямо напрежение, удари под кръста и съревнование между най- добрите.

Тайна, участничката Елена ли си е правила пластична операция? Това тя ли го сподели, защото не й личи?  newsm78

# 546
  • BG
Здравейте. Относно снощния епизод имам една чуденка- не пропуснаха ли кръга с двубой между двама от губещия отбор?
За рататуито на Васко - не струваше въобще. Първо беше бедно откъм продукти, второ никакъв контраст в цветовете, трето зеленчуците не бяха запържени(запечатани) следствие от което видът му беше ужасен, предполагам и вкусът също. Този човек не е за състезания, толкова стресиран, ошашавен и напрегнат, че се луташе безцелно из кухнята през цялото време. Иначе може и да е добър готвач, но за формата не става.
Десертите и на трите отбора във втория етап от състезанието не ме впечатлиха снищо, въобще кремчетата им като вариант за десерт са просто смешни за един уважаващ себе си готвач с претенции.

# 547
  • Луната ни пази
Не успях да го гледам, но ще попълня пропуска.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 12:33 от [X]megelinka

# 548
  • град-държава
На Сидония не мисля, че бяха театър сълзите, просто не й издържаха нервите.

Аз не видях тя да се напъва особено, че да ѝ струва чак толкова нерви. Много лабилна реакция от нейна страна, но пък свърши работа. Не, че съм фен на Васил, мисля проблема идва от невъзможността му да работи в екип, затова и щеше да ми е интересно да видя един двубой.

# 549

Ако в някой холандски сайт пуснат рецепта на таратор с нарязани на полумесец краставици, нима това означава, че говорим за истински таратор? ooooh! Рататуй е френско ястие, а не немско, американско или занзибарско. И си има характеристики, иначе всякакви печени зеленчуци ще бъдат обявени за рататуй. А Васил има претенции да е професионален готвач!

Наистина някои участници още стоят в сянка. Немецът и сърбинът напр. също ги дават доста рядко.

Последно от мен по темата
Проверих не в ЕДИН, а в НЯКОЛКО сайта за рецепти, освен това са немски, защото боравя с този език, не защото са ми еталон за готвене  Naughty
И като е френско ястие, германците не могат да го правят ли  Naughty
Предполагам, че и във френски сайтове ще го има във вариант на кръгчета  Whistling
Няма смисъл да си чешим повече езиците по темата без да сме специалисти
Както казах, не отричам, че основно си е на кубчета, но не на едно и две места го има и на кръгчета, така че не е пълен абсурд  Naughty

# 550
Гювечът снощи хич не бе на мястото, та има ли смисъл да коментираме как се реже? И снощи ни едно ястие не ми хареса....

# 551
  • София
Забавно ми стана с този рататуй  Laughing , нито съм го правила, нито съм го яла.
А за Сидония - може би просто си е ревла, не че се е преработила. Разбирам я, защото и аз съм така, успешно изпускам напрежението със сълзи.  Crazy Не знам в случая какво толкова я разстрои...

# 552
Гювечът снощи хич не бе на мястото, та има ли смисъл да коментираме как се реже? И снощи ни едно ястие не ми хареса....

Много си права  Peace
Наистина не се връзваше с другите ястия

# 553
На мен никое ястие досега не ми хареса, бих умряла от глад, ако си поръчам нещо такова- все странни комбинации, сладко- кисели, конфитюр от домати  newsm78 и тем подобни небивалици за мен.
Бих дегустирала само десертите им май, традиционалист съм, какво да направя.... Embarassed

# 554
Добре изгониха Васил - това момче беше неориентирано, изобщо не знаеше за какво се намира там. Сидония и аз не я разбрах какво толкова страшно изживя, че чак се и разрева два пъти. Който го е страх от мечки да не ходи в гората. За сега харесах Владо. За сега.

Общи условия

Активация на акаунт