Lord of The Chefs

• 34 081
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Според мен за рататуй основното и важното са съставките, а не как си ги нарязал продуктите.......

Благодаря за повторенията и информацията отново! Много сте мили......

М да......Албена.....обичам я......

# 511
  • Разпиляна във въображението
Рататуй знам от анимационното филмче, а там бяха нарязани на кръгчета. Blush

# 512

Да им подарят по един диск с филма на журито за да видят тогава.......Ох....Рататуй......Ама и журито не пуска гювеч май.....

# 513
  • На земята, която е всъщност звезда.

Да им подарят по един диск с филма на журито за да видят тогава.......Ох....Рататуй......Ама и журито не пуска гювеч май.....

Ето и от френската Уики /ама и те май не са гледали филмчето Laughing/:

# 514
Добре, явно основно Рататуи се прави от зеленчуци на кубчета ... Но нужно ли беше така подигравателно да казва журито, че не виждало никъде Рататуи на масата, след като се оказва, че има варианти на това ястие, при което заленчуците са на кръгчета  Crossing Arms
Т.е. човекът не е направил пълна глупост както излезе, а просто по-непопулярния вариант, така ли?

# 515
Пазаруването беше излишно разтеглено във времето. Можеха да покажат повече от готвенето. Сега като се замисля най-силно впечатление ми направи Елен Колева, която ядеше постоянно, по едно време беше седнала на един плот и подвикваше оставащото време все едно е сред махленско сборище.

Е, за Рататуй не споря. Не знам какво е. Знанията ми са придобити анимационно Laughing

# 516
Каква Албена?!?

# 517
Ами явно всеки интерпретира репликите по свой си начин. Аз не мисля, че журито го каза подигравателно, а че наистина се учуди, че има рататуй на масата и се оглеждаше за него. И това беше смешно.

# 518
Взимам си рататуя нараязан на
кръгчета и отивам в ъгъла да се
срамувам. Embarassed

В четвъртък май ще се сблъскат Сидония и Виталия
в един отбор.
Елена ще им обясни кое как се прави и ще
ги сложи на място. hahaha

# 519
Добре, явно основно Рататуи се прави от зеленчуци на кубчета ... Но нужно ли беше така подигравателно да казва журито, че не виждало никъде Рататуи на масата, след като се оказва, че има варианти на това ястие, при което заленчуците са на кръгчета  Crossing Arms
Т.е. човекът не е направил пълна глупост както излезе, а просто по-непопулярния вариант, така ли?

Къде, освен в анимационен филм се оказва, че има вариант с кръгчета? newsm78 Нали не смятате, че Васил се е учил да готви по филмче?

Ето ви и трети рататуй /и с него приключвам/, който всъщност отговаря на нашия вегетариански гювеч:

# 520
Само споменах филмчето и настана голям проблем.

# 521
  • София
Рататуй е точно това- гювеч, зеленчуков.  Peace Имам поне 3 рецепти , които са на кръгчета.

Колкото до Елен, мисля,че тя е единствената , която ме леко ме дразни там и не мисля ,че се вписва.

# 522
Рататуй е точно това- гювеч, зеленчуков.  Peace Имам поне 3 рецепти , които са на кръгчета.

Колкото до Елен, мисля,че тя е единствената , която ме леко ме дразни там и не мисля ,че се вписва.

Ами хайде, покажи ги, де. Но говорим за френска рецепта, нали, все пак това е френско ястие, а не за вариацията в някой от многобройните български мулинарни сайтове?

# 523
  • град-държава
Приемате ли нови попълнения.   Grinning
За Рататуя- и аз съм от отбора на срамуващите се, готвя го на кръгчета, но четейки различни рецепти основно е нарязан на кубчета, гледала съм и Жак Пепен да го готви по този начин- явно е основна техника.
Рататуя на Васил според мен нямаше никакъв вид на изглед, просто попреварена гарнитура Laughing (такова впечатление ми направи), ако не ми кажат никога не бих предположила, че това е Рататуй... и все пак мисля, че трябваше да има двубой като в първата елиминация.
Сидония според мен преигра, а и от 3 епизода все Васил ѝ беше в устата, освен коментари от нея друго не видях до този момент, за готвене съвсем.
Хареса ми менюто на "аутсайдерите" от първата задача, изглеждаше много вкусно, особено патешкото.
За сега нямам фаворити.

# 524
ще се хванат за косите ако са в един отбор и двете не спират да  приказват #2gunfire

Ако добре съм разбрала интрото за следващия епизод - баш това ще стане  Mr. Green

И на мен ми се искаше повече коментари за ястията  Naughty Иначе ми хареса, че докато готвеха журито беше из кухнята - правеха забележка за градуси на фурна и др.

Общи условия

Активация на акаунт