Интернет Маркетинг

• 5 842
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
За уърдпрес ли става дума?

# 46
За уърдпрес ли става дума?
Не,за blogspot ,на Google

# 47
  • най-шареното място
Виждаш го настроиките за достъп най-вероятно. От там отива в коментари и писане ако си ги разрешила. .Ако виждаш само там нямаш грижи.
Ако работи и допуска такива коментари, само тогава имаш основание да търсиш начин за спиране. Но не виждам причина, защото това е удобна функция.

# 48
Не,нямам проблем с коментари за сега-тях съм ги настроила.Вижда се само в настройки,но няма опции за промяна.Пише вшия отворен ID адрес е... .И аз понеже незнам какво е и си помислих да не се окажа с регистации в други сайтове,за които не знам-вчера разбрах за регистрация с моята поща в Lady Popular,та си помислих дали не съм си я самонатресла без да разбера.Затова се интересувам.

# 49
Мидичка, и аз съм с блогър, но не знам за това Open ID  newsm78
Ти как разбра за тази регистрация с твойта поща?

# 50
Не,нямам проблем с коментари за сега-тях съм ги настроила.Вижда се само в настройки,но няма опции за промяна.Пише вшия отворен ID адрес е... .И аз понеже незнам какво е и си помислих да не се окажа с регистации в други сайтове,за които не знам-вчера разбрах за регистрация с моята поща в Lady Popular,та си помислих дали не съм си я самонатресла без да разбера.Затова се интересувам.
Не се притеснявай, това си е платформата просто. Това е за улеснение на потребителите просто. Ако решиш да коментираш някъде, в друг блог, който ползва Open ID, и са разрешени коментарите по този начин, ще можеш да си коментираш без да се притесняваш

# 51
Ами получих имейл от играта в който ме молят да потвърдя,че съм пълнолетна и мога да извършвам плащанията-нали информацията се получава на имейла с който е направена регистрацията.Аз много не си отварях пощата,но тези дни покрай офертите за сайтовете я проверявах редовно-чист късмет.Вече ще я следя редовно.

# 52
Burmichka,благодаря ти!

# 53
Здравейте, пак съм аз.
Поизгубих се напоследък, но имахме много работа.
Сега искам да ви попитам нещо, свързано със Фейсбук страницата на нашия магазин - как да накарам феновете ( близо 300) да са по-активни в писането на стената, споделянето на коментари и други такива. Понякога се чувствам доста самотна в нашата страница Simple Smile  newsm78

# 54
Здравейте Simple Smile
Танзен, трябва да ги ангажираш, да предизвикаш интереса им. В зависимост от това с какво се занимаваш, можеш да измисляш игрички с малки награди- било то и един шоколад Simple SmileСъздавй дискусии, които биха били интересни на аудиторията, задавай въпроси, свързани с улугите/продуктите които предлагаш. Използвай Фейсбук като страница понякога Simple Smile Надявам се да помогне. Просто помисли за всяко едно интересно нещо, което би заинтригувало аудиторията. Обръщай се към тях по име, направи го малко по-лично Simple Smile

# 55
А аз се извинявам, че не съм писала скоро, но ми се иска да седна и да напиша нещо качествено, но все не ми стига това време и това е Sad

# 56
Бурмичка, благодаря.
Интересното е, че се опитвам с линкове, снимки, смешки, дори пуснахме игра с доста хубави награди,а участват само 6-7 души  Mr. Green

# 57
Запис  bouquet и благодарности на Бурмичка. smile3525

# 58
  • най-шареното място
Tanzen, Facebook e странно нещо, но ще се спогодите Simple Smile

ПС Аз тъкмо постнах покана за подарък в страницата ни.  Ако видя нещо интересно ще пиша.

# 59
Във Фейсбук също е много важно понякога да разчиташ на истинските си приятели. Помоли ги да се вклюат и да "зарибят " и другите. Да стане нещо като  Viral Marketing Simple Smile Ако имаш готова база от данни с и-мейли, им изпрати един мейл, за да ги поканиш на фейсбук страниците. Самата Фейсбук страница има такава функция, да заредиш мейлите и хората, които имат регистрация с този имеил ще получат известие Simple Smile. Рекламирай си страницата и на собствения сайт. така всеки, който посети сайта и е заинтригуван от него ще ви намери ще се включи във Фейсбук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт